arozaja
8. nov 2016
99 

Ako sme dm testovali

Aj my sme mali tú česť, prišla nám domov krabica, veľká ako svet. Ale nebola v nej žiadna Bambuľka, ale skvelé, užitočné a milé veci do domácnosti. Každý z našej mladej rodinky si tam našiel to svoje. Prvé dojmy z otvárania neviem presne popísať, nakoľko to mal pod palcom manžel so synom, ale keďže stále nachádzam po najskrytejších rohoch zelené srandičky z krabice, usudzujem, že mali úspech.

Prečo som nerozbaľovala krabicu aj ja? Lebo ja som si bola v nemocnici vyzdvihnúť náš najmenší balíček radosti – našu princeznu. Hneď ako sme sa vrátili domov, pustili sme sa do testovania vecičiek. Ako prvé ma samozrejme zaujali veci pre mňa.

Záležitosti pre nežnejšie pohlavie:

1.

Ako po prvej som siahla po soli na nohy od značky  Balea. Večer som sa nevedela dočkať na kúpeľ pre moje, zo všetkého opuchnuté a unavené nohy. Krásne sa mi nohy prekrvili a okamžite nabrali novú silu. Kúpeľ bol veľmi príjemný a taktiež nenásilná vôňa prevoňala  celú izbu. Za mňa rozhodne môžem doporučiť. Balenie je dostatočne veľké a myslím že 450g tejto soli bude zabezpečovať veľmi dlho pohodlie mojim nohám.

Moje hodnotenie: 10b/10b

2.

Ako po druhom produkte som siahla po silónkach. Môžem povedať, že kvalita je veľmi príjemná – sú jemné a pritom splnia svoj účel. Nie sú veľmi priesvitné a nikde netlačia. Avšak daný odtieň bol pre mňa dosť bledý. Preto nabudúce v DMke siahnem po inom odtieni hnedej 🙂.

Moje hodnotenie: 7b/10b

3.

Tretím produktom, ktorý potešil moje telo bol telový krém s vôňou vanilky a kokosu pre suchú pokožku od značky Balea. Vôňa ma doslova odrovnala, je to skrátka moja srdcovka. Krém telo krásne zhydratoval a pritom neostalo nepríjemne mastné. V tomto ročnom období sa stáva jednoznačne najlepší kamoš môjho tela. Najradšej by som si ho dookola natierala všade 🙂. Keď ho spotrebujem určite sa vyberiem do DMky po ďalšie balenie. Tento krém ma potešil naozaj asi najviac z celého balíčka.

Moje hodnotenie: 15b/10b 🙂

4.

Posledným produktom určeným výhradne mne boli na prvý pohľad podivuhodné kapsulky modrej farby. Najskôr som si myslela, že sú to kapsulky do prania alebo niečo podobné. Až keď som sa dočítala, že ide o hydratačný koncenrát na zjemnenie vrások potešila som sa, že sa idem skrášliť. Uznajte, po 9 mesiacoch nosenia bábätka v brušku a pobyte v pôrodnici, kde nemáte čas na nič to naozaj padne viac ako vhod 🙂. 7 kapsúl na 7 dní – to znamená týždeň krásy pre mňa 🙂.... Naozja som badala zmeny. Pleť bola jemnejšia a taká akoby rozkvitnutá. Nie je to niečo, za čím by som si lámala nohy v predajni DM, ale raz za čas to žene padne vhod.

Moje hodnotenie: 8b/10b

Veci pre mužov:

1.

Manžel sa najviac potešil vode po holení od značky Balea MEN. Trošku sa obával reakcie pokožky na túto vodu, keďže má citlivú pokožku. Ostal milo prekvapený keď tvár ostala svieža a príjemne voňavá. Naozaj, aj za mňa vôňa vody po holení je jemná a pritom príťažlivo mužská. Ihneď om pozrela na cenu produktu a rozhodla som sa, že manžel už iné vody po holení mať nebude. 🙂

Moje hodnotenie: 15b/10b 🙂

2.

Vôňa do auta si našla razom svoje miesto. Auto príjemne rozvoňala. Veľmi sa mi páčilo uchytenie a taktiež to, že vo vôni je prímes istej horkej látky, keď by ju drobci chceli ochutnať – určite ich to odradí 🙂. Už dávnejšie som pokukovala po vôni do auta značky Denkmit, ale akosi som stále nenašla odvahu. Táto vôňa ma utvrdila v tom, že je to správna voľba.

Moje hodnotenie: 8b/10b

Veci pre drobcov:

1.

Ako prvé padla za vlasť kapsička plná ovocia značky Babylove. Najskôr som bola prekvapená z kombinácie chutí melón, jablko a banán, ale náš Filipko, ktorý každú taštičku načne a nedoje ma presvedčil o tom, že jemu to chutí. Zjedol ju naraz a úplne celú. Odtedy sme kúpili u ž pár taštičiek tejto značky a všetky príchute mali podobný úspech. Za mňa je chuť tejto príjemne osviežujúca a pritom sladká.

Moje hodnotenie: 10b/10b

2.

Termoska Babylove sa stala okamžite miláčikom nášho Filipka. Bola som nútená ísť uvariť čajík a nalievať mu do pohárika z termosky. Dizajn je naozaj krásny, ale že bude mať pozitívny vplyv na príjem tekutín nášho drobca to ma prekvapilo 🙂. Určite milý spoločník na zimu aj na leto.

Moje hodnotenie: 10b/10b

3.

Pískacia hračka do vaničky vyskúšala svoje funkcie na suchu aj vo vode. Veľmi sa mi páči dizajn a to, že vo vnútri sú zvieratká, pomocou ktorých sa dieťa aj niečo naučí. Skvelá hračka 🙂

Moje hodnotenie: 10b/10b

Do kúpeľne:

1.

Prací gél Denkmit na čiernu bielizeň sa u nás osvedčil a našiel si čestné miesto pri práčke. Bielizeň krásne vonia, dokonca aj pomerne dlho a naozaj farba ostáva krásne čierna. Super 🙂

Moje hodnotenie: 10b/10b

2.

Osviežovač textílií Denkmit je môj favorit. Už som skúšala od tejto značky vôňu na bielizeň do práčky či sušičky, ale tento sprej sa mi pozdáva oveľa viac. o opratí a vyvešaní bielizne zakaždým jemne postriekam celý sušiak a bielizeň po vyschnutí krásne, sviežo a hlavne dlho vonia.

Moje hodnotenie: 20b/10b 🙂

Vecičky na jedenie:

1.

Nátierka DmBIO z tekvice, zázvoru a pomaranču bola najskôr vec, ktorú sme stále odkladali. Nemali sme odvahu vyskúšať ju. Na testovanie sa podujal Filipko a keď sme videli ako zvalil celý chlebík, ochutnali sme aj my. Naozaj, nátierka nám veľmi chutila – už sa pominula 🙂 a musíme kúpiť novú. Chuť je svieža a jemne korenistá po zázvore. Kúsky tekvice tomu dodávajú šmrnc.

Moje hodnotenie: 8b/10b

2.

Posledným produktom bol olivový olej tiež značky DmBIO. Čo k nemu napísať? Tento olej používame už dlho a veľmi som sa mu potešila. Používam ho v podstate všade a je cítiť, že je to poctivý oliváč 🙂

Moje hodnotenie: 10b/10b

Ďakujem drogérii DM a Modrému koníkovy za túto možnosť vyskúšať si niektoré produkty a následne sa s čitateľmi podeliť o skúsenosti. Možno môj pohľad na výrobky bol až ríliš pozitívny, ale značka DM vždy bola a bude moja TOPka a zatiaľ som nič zlé odtiaľ nemala. Možno nabudúce 🙂

Začni písať komentár...

Odošli