1 / 1

    fíha, no neviem ako to mám, musím pozrieť keď prídem z roboty

    4. okt 2018

    Ja najprv odstavim hrniec z platne, nechám odstáť cca 10 min až potom vypustam paru, lebo mi tiež potom tadiaľ strieka všetko. Mam starší model, ale mam aj iný a na ten platí to isté, ne had odstáť chvíľu, ochladiť až potom vypustiť paru.

    4. okt 2018

    ano, aj mne to robia tie novsie kuchty, mam Tescomu. Mala som jednu staru FR, znacky SEB, len stahovaci mi ju pokaslali a taky typ sa u nas nevyraba a vo FR je dost draha. Tak som zobrala tuto a nie som s tym spokojna.

    4. okt 2018

    @laki ak by si bola taka dobrá,pomohla by si mi.
    @macka23 dakujem za radu,skusim.to spraviť tak ako pises vyssie.len mne z toho frka aj vtedy ked za natlakuje,resp.unika aj para.
    @siskam79 ani ja nie som spokojna, a dala som za ňu 200€,čo je tiež dosť si myslím...:-/

    4. okt 2018

    @babucika prídem domov a pozriem, dúfam, že nezabudnem😉...ja som veľmi spokojná, nič mi nefŕka

    4. okt 2018

    @babucika no ja som na nu vyuzila nejake kupony, tak ma vysla 50e namiesto 90, v obchoe aka je super, ma 5 poistiek a pod.... Ale tiez mi pri vareni spolu s parou unika stava, musim to dat vzdy na najmensie a presne, po prvy krat ked som ju chcela otvorit, isla som vypustit paru tak ako som bola zvyknuta pri starej a na bielej stene mi skoncila cviklova stava. Odvtedy ju odvzdusnujem len na balkone

    4. okt 2018

    @babucika mne sa to stalo, keď som varila prvý raz, keď začne sycat para, treba stíšiť oheň /indukcia neviem co ma 🙈/ mam ešte jeden menší z ikea, tam ten cudlik ukazuje ako veľmi je natlakovany, takou ryskou. Treba nájsť grif, inak je to veľký pomocnik.

    4. okt 2018

    Ja mam precision set,teda dva hrnce a jednu pokrievku. Práve som našla video na youtube a podľa toho mi nič z pokrievky nechýba a tiez mu vyfrklo pri otváraní.
    @macka23 ja to robim tak,ze zapnem časovač, dám na maximum(mam indukciu) a ked zapipa,tak stisim ohen na tretinu. A ked mi odbiju nastavene minúty vypínam a otvaram...
    Ak mate ešte nejaké rady,rada ichprivítam privitam 🙂

    4. okt 2018
    4. okt 2018
    4. okt 2018
    4. okt 2018

    @laki ďakujem pekne!!! Asi sa musím naučiť ho používať, alebo zmieriť sa s občasným frkanim :-/

    4. okt 2018

    @babucika myslim, ze to odfrkavanie bude stale, lebo ja som uz tiez optimizovala, ale stale to nie je ono ako pri starych kuchtach...

    5. okt 2018

    @siskam79 ďakujem,budem si to pamätať 😉

    6. okt 2018