1 / 304
    Segedínský guľáš

    to su krasne knedle...varis ich alebo paris? Ja som skusala uz x sposobov a aj receptov a myslim, ze chutovo ich mam dobre, ale nikdy nie take krasne derave..poradis? 🙂

    9. dec 2014
    babulko
    autor

    @evelin1986 Ďakujem ti🙂ja vždy iba parené robím a môžem ti poradiť iba v tom že všetko závisí od toho aké cesto na knedle urobíš-ide o tu hustotu cesta a poriadne musí byť zamiesené ale aj moje sú za kždým razom ako ich robím hocijaké ale vždy nám chutia som spokojna stále ako sa podaria🙂

    9. dec 2014

    tak veru treba ich poriadne vymiesiť a ja robím z hrubej múky a hustejšie ale nie príliš hudté cesto také akurát..

    3. jan 2015

    A recept na knedlu prosim napises?vyzera krasne!!!!!

    24. okt 2015

    @babulko máš aj presné množstvo surovín? Ja robievam od oka a miesim rukou.Ale chcela by som dať do robota, a tam neodhadnem kolko muky, vody...nemám to v "rukách"

    7. mar 2017
    babulko
    autor

    @andy077 presne množstvo nemám vždy robim od oka ,ale kludne si daj do robota a pomaly postupne pridavaj suroviny a sleduj si hustotu cesta a bude to dobre 🙂

    7. mar 2017

    Perfektné knedle👍👌Možem poprosiť receptík?

    7. mar 2017

    prosím ťa, aký hrniec používaš? neviem či si mám kúpiť parný alebo,,,,ty máš aký?

    8. máj 2017

    Podľa mňa veľmi závisí na hustote cesta, keď je husté, aj knedľa je tvrdšia, cesto má byť také páperko, vtedy je to suprové a mne sa takéto dierky robia, keď vypustím paru špáratkom po naparení na páraku. Zistila som, že najlepšia knedľa je keď ju robím cca. 10 min pred naparovaním, šup do hrnca, lebo keď si narobím na stole viac kúskov, ja robím malé a krátke, vtedy mi spľasnú a sú škaredé.

    8. máj 2017

    @babulko aj ja chcem recept 😲

    12. jún 2017