35 / 304
    domáca pizza
    babulko
    autor

    1/2 kg hladkej špecialnej múky,1 dcl oleja,troška soli,3 dcl mlieka,2 lyžice cukru,1 droždie.Zamiesíme aby sa cesto nelepilo a hneď robíme nekysne nám cesto hned s ním pracujeme...

    9. dec 2014

    @babulko vážne nemusí kysnúť?

    9. dec 2014
    babulko
    autor

    @majula84 nie nekysne vôbec hned si ho rozdelíš na bochníky bud dve alebo ked chces tensie cesta tak na tri ja vzdy robim z troch mi máme radi tenučke cesto🙂rozvalkas,potrieš kecupom a pokladies na cesto co chces a das piect ja peciem vsetko spolu naraz aj z postruhanym syrom

    9. dec 2014

    @babulko dik, vyskúšam..a nedávaš na plech papier? a koľko stupňov?

    9. dec 2014
    babulko
    autor

    @majula84 ja si radšej plech potriem olejom nemám rada ked sa mi na papier cesto prilepi v niektorých prípadoch tak preto potieram olejom a pečiem na 180 stupňoch

    9. dec 2014

    Ahoj, ako dlho sa pecie ta pizza? Dakujem 🙂

    5. feb 2015
    babulko
    autor

    @pralinka1512 Ahoj nepoviem ti presny cas pecenia ale to vidis ked su uz okraje cesta do ruzova je upecena nepecie sa dlho🙂

    5. feb 2015

    @babulko vyskusam, vyzera mnamozne 🙂))

    5. feb 2015
    babulko
    autor

    @pralinka1512 Ďakujem🙂a odporučám

    5. feb 2015

    dnes sme si túto pizzu spravili na večeru a konečne cesto, ktoré je naozaj super, ani tvrdé, mňááám, aj manžel si pochvaloval, ďakujeeeeeme za receptííííík

    8. máj 2015
    babulko
    autor

    @jajavrba tesim sa ze chutilo pre mna je to najlepšie cesto peciem z neho aj sladké ☺

    9. máj 2015

    @babulko je výborné a netreba dlho čakať keďže nekysne

    9. máj 2015
    Komentár bol odstránený