153 / 304
    Broskyňový koláč s mascarpone
    babulko
    autor

    KORPUS na okruhlu formu-3 vajíčka,1 lyžica vody,1 lyžička pr.do pečiva,90 g práš.cukor,90 g výberovej múky.Vymiešáme žltky s cukrom,pridáme vodu,múku s praš.do pečiva a nakoniec vmiešáme vyšľahaný sneh z bielkov,pečieme na 180 stupňov.PLNKA-2 mascarpone,1 smotana na šľahanie 33% a 1 stužováč na šľahačku,cukor podľa chuti...mascarpone možte kombinovať s tvarohom alebo kyslou smotanou...ja som tentokrát použila vyšľahanu šľahačku zmiešať spolu s macarpone ....vychladnutý korpus poliať trochou šťavy z ovocia,potrieť plnku,poukladať ovocie a zaliať želatínou....je to výborný koláčik nabudúce bude jahodový s červenou želatínou a kakaovým korpusom....

    21. mar 2015