165 / 304
    prírodný kurací rezeň

    ako robite tento recept ? ide mi o omacku, ako to chutovo doladit...dik

    25. okt 2015
    babulko
    autor

    @dada7701 mäsko si nikdy neklepem ani bravcove ani kuracie narežem si primerane rezne ktore osolim,okorenim jednu stránu potriem troškou horčice a tu potretu stranu namačam do hladkej muky a opekam z oboch strán a dávam do hrnca alebo janskej misy do vypeku pridam pokrajanu cibulku trošku ju opražim pridám hladku muku,znova trosku prepražim tak za lyžicu dve pridám kečup a malinko horčice cele to zalejem vodou nechám prevriet a to sa mi už urobí ta sťava teda omacka ktoru precedím na to mäsko a dam do rury dusiť ovela lepsie sa udusi v rure ma lepšiu chut ako len na sporaku sa vari a este k tomu mäsku pridám malý kusok slaninky krásne to prevonia a doda omáčke výbornu chuť ,vždy si urobím tak hustu omáčku ako mame radi nechám udusiť v rure a už len dochutim solou horčicou jemne všetky chute sa spopja a potom je to výborne ale odporučám precediť a zaliat mäsko čistou stavičkou ....

    25. okt 2015