116 / 468

    musim vyskusat malemu 😀 sice on zbotnuje pizzu aj tak 😀 ale super napad 🙂
    domacu pizzu robim dost casto 😀

    17. apr 2013

    @simona77 ja co mame baby..tak prvykrat 🙂 predtym mozno raz... ale je fakt vybornaaa... aj cesto 🙂

    17. apr 2013

    @baby2008 ja mam tiez super cesto ... nedavam vajicko ale kyslu smotanu, a cesto je ako z pizzerky 🙂 a mm ma rad pizzu ja tiez, a maly tak isto ... pred tym sme chodievali na pizzu z manzelom, ale teraz robievam doma 🙂 a vsetci si chvalia, aj ked tu boli kamarati .. naposledy som robila a mala som 6ks 😀 robila som okruhle a piekla som to na plechu z tortovej okruhlej formy 😀

    17. apr 2013

    @simona77 sem tiez nejde vajicko 🙂..ale aj s kyslou smotanou moze byt faaajn... tak sup sem s receptom 🙂 vyskusame...vidis... a my mame tych tortovych foriem.. minimalne styri. z toho dve v DE🙂 tak mozme sa cinit.. a este jednu tu malu..detsku.. a hned je plna rura .)))

    17. apr 2013

    500g hladká múka, 1dcl oleja, 2dcl mlieka, kvasnice, sol, kyslá smotana (dávam tak cca 200ml niekedy viacej) ... malo by to byť všetko (píšem z hlavy ale hádam som nič nezabudla)
    z mlieka si spravíš kvások a všetko spolu vypracuješ ...
    ja som minule robila pizzu a bolo jej dosť tak som čosi schovala aj do mrazáka, ale ešte som cesto z mrazáka neskúšala 😀 ... a z tohto cesta robievam aj pizza slimáčiky, ale to strčím na chvílku do mrazáka zabalené v utierke aby sa to potom lepšie krájalo, lebo za makka to ide zle 🙂

    17. apr 2013

    @baby2008 ja som chcela tie pizza plechy, lebo u nás by sa využili, takto som dávala 6x do rúry po 1 plechu, kedže viacej tých tortových foriem nemám 😀 keď budú nabudúce v lidli musím ich stihnuť kúpiť 😀

    17. apr 2013

    vsetko krasne,si kreativna a sikovna 🙂

    26. apr 2013

    @simona77 dakujeeem .)
    @lululka555 velmi pekne dakujeeem 🙂

    26. apr 2013

    @baby2008 ahoj. mas aj recept na to domace cesto plus ako to robis? dakujem pekne

    3. nov 2013
    Komentár bol odstránený

    @dai ahoj, recept je jednoduchy.. 175ml teplej vody, 25g kvasnic, 1/2KL cukru... 1/2KL soli, 4,5PL oleja, 300g hl.muky .. to je vsetko emoticon.. a rozdelim si to na dve casti v tomto pripade.. z jednej uvalkam kruh.. ostatne podelim na nozicky... tie usulam.. nalepim na hlavu... potom sa to uz len ozdobuje.. nozicky este potieram olejom, aby z nej olivy nepopadali... tie su na kruzky nakrajane.. vsetko je to len o improvizacii emoticon..... fantazii sa medze nekladu emoticon))... dobru chut

    3. nov 2013

    @baby2008 si ma dnes zase navnadila🙂 tak asi bude na veceru - mozem este na kolkatke a ako dlho to pecies?
    dakujem pekne😉

    21. nov 2013

    @dai na 200st.. ked zacne trosku hnednut, tak prepnem na tu zapekaciu funkciu s ventilatorom 🙂.. a zachvilocku je to hotove.. ale min.20min. sa to urcite v rure pecie...

    21. nov 2013

    @baby2008 dakujem! Tak deti sa velmi zabavili - malinka sa strasne tesila z chobotnice🙂 no a ked si nepisala a my sme uz potrebovali piect tak som si na nete nasla normalny ze blog o peceni pizze😀 nechala som silno vyhriat ruru na najvyssom stupni a piekla som ju asi 6 minut - pan expert na pizzu tvrdil ze vtedy chuti ako z pizzerky - a fakt🙂 bola uplne prepecena, cesto vyborne, zvonku chrumkave a zvnutra makkucke😉 takze odporucam aj tento sposob - spravila som inak aj to nutelove co mas v albume a tiez vyborna mnamka🙂 takze este raz moc dakujem za inspiraciu

    21. nov 2013

    @dai no vidim, ze si sa teeeda vyblaznila 🙂 xiixx.. oki, dik za infossku..vyskusam 🙂

    22. nov 2013

    Pecka ;)

    11. feb 2014

    @lehotka dakujem 🙂

    11. feb 2014