1 / 1

    a to ako prečo ? však je každého vec či tie oleje použije alebo nie, kolko hoaxov tu je krestanského spamu a dobre je ? esiancialne oleje už ako ubližia ?

    16. júl 2022

    @sara07 A mozno predavala v prispevku? Neviem, necitala som ho.

    16. júl 2022

    @sara07, @adri266
    Dievčatá áno, neuvedomila som si, že moja posledná veta mala predajný charakter. Odkazovala som v nej na kontaktovanie do správy. Bola som upozornená ( nie veľmi slušne) od dvoch komentujúcich, že porušujem pravidlá, nakoniec som si príspevok upravila presne do takejto formy, ako ste ho mali možnosť teraz čítať. No aj napriek tomu ma jedna slečna označila za reklamný a podvodný profil a nahlásila mi článok. Ja sa nehnevám, aj ja som len človek, svoju chybu som si uvedomila a do budúcna som sa z nej poučila, no myslím si, že po náprave nebolo nutné takto jednať, myslím si, že to bolo zámerné.

    16. júl 2022

    @baska_zet no ano dáš moja zaluba a vôbec to nie je na predaj 😂 alebo moja tvorba a vybavené
    skôr im asi vadilo že sú to oleje lebo to čierna magia a ideš 😂
    založ si pripadne skupinu a tam si môžeš čo chceš riešit ,na hlavu ale tak proste

    16. júl 2022

    @sara07 súhlasím a uvažujem aj nad týmto riešením. Lebo čierna mágia nepatrí do dokonalého sveta 😀 mojim zámerom je hlavne pomáhať okolo seba, to, kde si niekto taký a onaký produkt kúpi je mi naozaj jedno, ja môžem odporučiť s čím som spokojná ja, to je všetko. Keby to nie je na vlastných skúsenostiach , tak to určite nerobím. 😅🤦🏼‍♀️ Ale nie, ja som tam išla predávať cez mŕtvoly 😂

    16. júl 2022

    Slušne ťa upozornila hneď prvá, že predaj na stenu nepatrí.
    Ty si tam potom motala, že nikomu zbraň pri hlave nedržíš aby si kúpil, ale tiež si nezabudla spomenúť, že poradíš v Ip a namiešaš podĺa potreby.
    Nečítala som to všetko, kým som to čítala, nič o mágii tam nebolo.Čisto len to, že predaj na stenu nepatrí.
    Pekný deň želám.

    16. júl 2022

    @maca1984 keď ste nečítala všetko, tak teda ani neviete to, že som to tam priznala a príspevok som upravila. Neviete ani to, že som napísala, že sa venujem odvetviu a nepropagujem žiadnu firmu a značku. Určite som nijako nepísala, že v súkromnej správe namiešam a pod. Len som napísala, že nebudem predsa robiť inzerát na olej miešaný na mieru a aj to som napísala len ako príklad. Ja som na nikoho neútočila. Ten príspevok bol po oprave presne v takomto znení, ako je teraz. Tiež som bola slušná, nikoho som neurážala, ako napríklad keď mne slečna napísala, že som fake profil,predajný a podobne. Pozrite si moje predchádzajúce správy. Je tam niekde zmienka o mojich službách? Alebo niekomu niečo vnucujem ? Áno, používala som prirovnania ( ako napr s tou zbraňou) . Lebo keď je niekto označený za podvodníka, tak sa bráni, keď to tak nie je. Ja mám svoju stránku aj inde. Tam píšem presne tieto isté informácie a len som chcela svet olejov sprístupniť viac ľuďom. Lebo sú zázračné. Nie sú to len voňačky.a veľa ľudí to nevie, dokážu liečiť.

    16. júl 2022

    @baska_zet Mne je to srdečne jedno.Reagujem len preto, že to tu trošičku hráš na ublíženú.
    Keby si neponúkala v tom poslednom poste, nezmazali by ti to.

    16. júl 2022

    @maca1984 ja som tu kominukaciu citala celú a dámy sa tam chovali ako 🐔🐔. A úprimne? Ani sa nečudujem, že to "hra na ublizenu" pretože nikde som nevidela ani v pôvodnom článku, žeby uviedla cenu a podobne. Asi je ľuďom ľúto, že v dnešnej dobe dokáže niekto robiť poradenstvo aj nezištne. A za ďalšie, čo ma utvrdzuje v tom, ze ludia vedia byť super zavistlivi a zakerni, ze aj napriek tomu, ze článok po uvedomeni si chyby upravila bol nahlásený. Je to pekne trápne. Toľko z mojej strany.

    16. júl 2022

    @baska_zet bola si upozornena slusne, dokonca so ma bepekne obvinila v IP, tolko k tvojej slusnosti.

    16. júl 2022

    @18dada18 nebol nahlaseny, taketo prispevky bezne mazu

    16. júl 2022

    @martinkatinka nerobte zo mňa mrchu. S čistým svedomím sem tú správu dám. Nič neslušné a nepekné tam nie je. Doteraz ste mi na ňu vlastne ani neodpovedala. A keď sme pri tej slušnosti, ja vám po celý čas vykám. Je to pre mňa prirodzené, keď niekoho nepoznám osobne a je to pre mňa slušné.

    16. júl 2022

    @martinkatinka už sa ďalej v tom nebudem pitvať. Len vás chcem poprosiť, aby ste už viac nekomentovala môj profil. Samozrejme pokiaľ sa znovu objaví niečo, čo vám príde ako porušovanie pravidiel, budem vďačná, ak ma o tom upovedomíte a dáte mi možnosť si príspevok dať do poriadku, než ho nahlásite. To by mohlo byť fér, čo poviete. Po dnešnej skúsenosti si na tieto veci kvôli ľuďom ako vy dám extra pozor, takže ďakujem vlastne, že ste prvy raz takto unikátne vyriešila situáciu. Prajem vám pekný zvyšok víkendu a dovidenia.

    16. júl 2022

    @martinkatinka áno vidím, že určite "nebol nahlaseny". Adminky MK sedia na profile basky_zet a čakajú kedy poruší nejaké pravidlo (i keď nevedomky) aby jej ho mohli v priebehu chvíľočky vymazať. Je až smutne, aké vedia byť ženy k ženám hnusné. Nič zlé neurobila, komunikáciu medzi vami som čítala. Kým som sa stihla vyjadriť tak príspevok bol odstránený. Toľko k tomu, ze "nebol nahlaseny". Ze vám nie je blbé ešte aj verejne klamať. Ale zbytocne vlastne niečo písať, ľudia ako vy si to k srdcu nikdy nezoberú. Snad nenatrafite v zivote, v akejkoľvek situácii na niekoho podobného vám. A propo. nechapem prečo mate potrebu jej spamovat aj nový článok. Neviete si pomôcť? Fakt nemám slov. Dovi

    16. júl 2022

    @18dada18
    @baska_zet
    No co k tomu dodat. Skolenia robia svoje.

    16. júl 2022

    @martinkatinka asi ste bola na zlom školení. Nenaučili vás tam empatii voči druhým ľuďom. Dorobte si ho. 🙂 neviem aké školenie som mala absolvovať ja? Ja som tu zasiahla nestranne, pretože som komunikáciu pod vymazanym článkom čítala a mala som potrebu si ju tu zastať, pretože vaše chovanie je bezdôvodne a nie je férové. Asi mate nejaké komplexy keď nedokážete prijať konštruktívnu kritiku od nestrannej osoby. Inak si to neviem vysvetliť. Ale potvrdzuje sa mi to, čo som si myslela od začiatku (i keď som tomu davala šancu, že sa nejak rozumne vyjadrite). Takže ak to chápem správne, podľa vašej logiky - zastala som si ju a uz som jej "kolegyňa"? 😂 došli argumenty, tak idete osocovat každého, kto sa vyjadrí proti vám? Ooo, tlieskam 👏👏

    16. júl 2022