bleble
29. dec 2011

Mawok Air

Mawok je revolučná hojdacia postieľka zo Švédska pre najmenšie bábätká. Ideálna najmä pre nepokojné deti, ktoré majú problém zaspať.
Vertikálne hojdanie pomáha uspať vaše bábätko, pretože napodobňuje život v ženskom lone a ponúka teplo, blízkosť a jemný pohyb.
Mawok závesnú kolísku môžete namontovať na stenu, čím výrazne šetrí miesto vo vašej spálni, alebo využiť mobilný nadstavec a jednoducho ju zavesiť na akékoľvek dvere.
Zbalený Mawok váži iba 3 kilá, čím sa stáva ideálnou prenosnou postieľkou pre bábätká vo veku 6-9 mesiacov (kým sa nezačne dieťa samé prevracať).

Verzia Mawok Air obsahuje poťah matraca značky AeroSleep pre maximálny komfort spania a mäkká časť siete je z organickej bavlny.
Všetky diely Mawoku (mäkké aj kovové časti) sú vyrábané vo Švédsku.
Balenie obsahuje: montážne diely a nadstavec na dvere, sieť, penový matrac, AeroSleep poťah na matrac, svetlomodrá taška.
Montážny diel pre uchytenie na stenu sa dokupuje zvlášť.

Príklad využitia: Vaša spálňa je malá na klasickú postieľku, ale v prvých mesiacoch chcete mať vaše bábätko pri sebe - jednoducho Mawok namontujete na stenu, alebo využívate zavesenie na dvere, ktoré môžete aj preniesť - ak napríklad chcete variť v kuchyni a popritom kontrolovať vaše dieťa.
A k tomu občas návšteva u babičky, dovolenka pri mori s bábätkom alebo chata v horách? Mawok je zbalený za 30 sekúnd a váži iba 3 kilá 🙂

MAWOK pomáha predchádzať syndrómu náhleho úmrtia dojčiat , kolike, predlžuje čas spánku, zvyšuje rozvoj svalstva a motoriku a zaručuje prirodzený a hladký prechod z matkinho lona do života "vonku" 🙂

MAWOK nájdete iba na www.bleble.sk

poznam ta mam ta aj na FB dobry vkus sa tazko zaprie 🙂

1. jún 2012

mne to pride trosku divne... ze zavesit babo na dvere...ehm.... neviem...my sme uprednostnili stojan....

19. okt 2012
bleble
autor

@philipha22 moznost zavesenia na dvere je najma pre mobilne pouzitie - dovolenky a podobne, kde nechcete vlacit tazku postielku, doma sa Mawok montuje na stenu, ale zakaznicky casto vyuzivaju zavesenie na dvere aj doma, napriklad ked varia a chcu mat babatko pod dohladom.

19. okt 2012

wau este som take nevidela urcite prakticka vec ked vela cestujete

19. okt 2012