borka77
14. jan 2020
1174 

Kvalita kupovaných detských príkrmov 🍎

Mnoho mamičiek pripravuje detské príkrmy v BIO kvalite doma, pretože chcú svojmu dieťaťu podávať iba kvalitné potraviny, ktoré obsahujú všetky prospešné látky, ktoré obsahovať majú. Samozrejme, je to pochopiteľné. 

Každej mamičke záleží na tom, aby dieťatko dostalo skutočne len to najlepšie. ❤️

Avšak, vedeli ste, že BIO neznamená vyššiu kvalitu potravín než je dojčenská strava? 🍎🍐🍗🍚

Aby mohli byť produkty označené ako BIO, musia spĺňať náročné požiadavky ako je napríklad zákaz použitia akýchkoľvek chemických postrekov a umelých hnojív, ale tiež geneticky modifikovaných surovín.

Je ale dôležité poznamenať, že potraviny vyrábané pre deti do 3 rokov musia spĺňať ešte prísnejšie podmienky a sú ešte dôkladnejšie kontrolované než potraviny s nálepkou BIO. 

Hotový kupovaný detský príkrm tak nikdy nie je menej kvalitný než potravina s označením BIO. 😊

#prikrmy #bio #sunar

Zdroj:

https://www.sunar.sk

Cudny clanok.

15. jan 2020

Suhlas. Len este by bolo treba vysvetlit co vsetko moze obsahovat bio strava co detsky pokrm nie

15. jan 2020

Ctrl c crtl v

15. jan 2020

@orsi_h bio strava moze obsahovat tiez chemikalie,ale iba urcite mnozstvo. To znamena,ze oznacenie bio,moze byt identicke s vyrobkom,ktory oznacenie bio nema, ale maju rovnake mnozstvo urcitej chemie. Takze marketingovy tahak pre jednoduchych ludi.

15. jan 2020

@trollkarolka zaplatena sracka.ako vsetko na koni

15. jan 2020

@dadka_bb no vsak, uplny trapas 🙈 aspon keby ako ambasadorka napisala vlastnu skusenost, trebars ako to dietatu chuti, ako to vyuzivaju doma. Ci prave ona vari detom to bio, o ktorom sa zmienuje. Ci dava tento sunar, akoze super prikrm🤷🏼‍♀️ a este aj stylisticky trosku nestastne napisane.. Suche, strohe, nic nove.. Toto by bezalo ako reklama 15sekund v tv ako zvycajne. Akoze takto tu ako to uzivatelka ma, budis, ale preco to capu do hlavnych tem na stranke mk, nechapem 🤦🏼‍♀️ trapna reklama, ze sa navtoto tie zeny daju🙄

15. jan 2020
borka77
autor

@marlent zdroj je uvedený na konci článku 😉
@trollkarolka neber to tak dramaticky 😁🙏🏻. Ak Ťa naozaj zaujíma, čo chutí mojim deťom, čo im varím a či je v našej domácnosti Sunar, stačí si pozrieť môj blog, kde sa nachádza zatiaľ 473 krátkych správ a 18 článkov, kde je aj toto všetko spomenuté 😊 Nemôžem predsa napísať v každom príspevku či článku to isté 😊.
Teraz idem práve variť polievočku z Bio sladkých zemiakov, môžem potom poslať recept. 😉
Maj krásny deň ❤️

15. jan 2020
Komentár bol odstránený

@stanulienkat No ako napr. pri bežnej zelenine v obchode zistíš čím a v akej miere bola postrekovana? Môžeš mať šťastie, no nemusíš. Hlavné ak ide o lacnú pekne vyzerajúcu... Pri bio aspoň vieš čím by postrekovana nemala byť.

15. jan 2020

@stanulienkat hej

@jamatkaroka postrekovana nieje ale prave tam mozu byt plesne a toxiny z nich.

Okrem toho detske pokrmy su testovane napr na tazke kovy,kym bio? Niesom si ista. Do istych vekovych hranic su dane nejake limity chemikalii a zlucenin,ktore su kontrolovane,cize nic zle na kupovanych prikrmoch neni,ked tak naopak..

15. jan 2020

Bio výrobky nesmú byt chemicky osetrene, takže sa pouziva klasický hnoj, kde teda narazime na problem co sa vola dusičnany. Ja odporucam vyzivy v demeter kvalite, ked uz tak beriem tie. Čisto teoreticky by ale mali byt hodnoty dusičnanov strážené vo vsetkych tých vyzivach...

15. jan 2020

@blue_horsetalk ale mozu byt chem osetrene,len maju prisnejsie limity. Tolko bio pody na celom svete nie je,kolko bio vyrobkov sa predava. Je to hlupy biznis,ktoremu neverim.

16. jan 2020

@stanulienkat fuha, myslela som, ze chemicky sa nesmie vôbec ošetrovať... toxicka poda je fakt... nuz ja to nejako striedam s tymi demeter vyzivami, tu som si nasla cestu určitého kompromisu. Idealne to v mojich podmienkach nebude nikdy (mesto)...

16. jan 2020

Začni písať komentár...

Odošli