budaiko
31. mar 2015

Rušenie záložiek Profesionáli a Shopy

Od 1. apríla rušíme záložky “Profesionáli” a “Shopy" v hlavnom menu.

Minulý rok sa “Shopy" stali súčasťou bazáru a nový tovar už nakupujete tam. Máte tak pokope nové aj použité veci. Táto záložka sa tak stala málo využívanou a jej zrušením sa zjednoduší váš nákup - všetko bude na jednom mieste. 

Záložka “Profesionáli” má charakter katalógu. Pri dnešnom zameraní služby PRO - len na predaj, už neplní svoj účel a je využívaná minimálne.

Na stránke sa pre vás nič nemení, len hlavné menu bude jednoduchšie. Našim PRO naopak umožní byť k vám bližšie. 

Ak máte otázky, napíšte mi správu - IP, rád napíšem viac 🙂

A ako si najdem fotografku alebo aktivity pre mamicky?

31. mar 2015

@lucinddas V skupinách, alebo vo Wiki...

31. mar 2015
budaiko
autor

@katarina3011 Vďaka, predbehla si ma s odpoveďou 🙂

1. apr 2015

A nebo april,ze.. davajte ten shop zpatky 🙂

1. apr 2015

@matamato No žiaľ nie je to prvý apríl...Aj ja som si to do poslednej chvíle myslela... ☹

1. apr 2015

Shopy chceme spat!!!!

1. apr 2015

@bubum aj so sluzbami... 🙂

1. apr 2015

@katarina3011 v bazaroch su to som si este nevsimla,tak potom dobre 😀

1. apr 2015

@bubum Su v bazaroch produkty, ale sluzby uz nie su ☹

1. apr 2015

@katarina3011 vakych skupinach mam hladat sluzby? Tomu nerozumiem teraz kde mam hladat tieto veci.

1. apr 2015

@dzina007 sluzby uz len v skupinach, napr ak hladas dovolenku, musis ist do skupiny ktora sa venuje tejbteme a podobne. Pripadne do wiki, ta je vraj viac navstevovana ako boli sluzby v PRO.

1. apr 2015

hlavne ze si platime pro shop a zakaznici sa do neho nedostanu. super napad, vazne. ano dostanu, ale dost komplikovane a ludia o tom nevedia.

2. apr 2015
budaiko
autor

@stanislavao Záložka navštevovaná nebola a shopy navštevovali iným spôsobom..napíšem hneď viac do IP 🙂

2. apr 2015

Už som sa zľakla ,že sa mi pokazil pc☺

2. apr 2015

@budaiko je to fakt dosť komplikované cez bazár sa dostať ku PRO a nie každí je v skupinách a sleduje Wiki - myslím, že viacerí by sme prijali vrátiť kategorizáciu PRO alebo SHOPY! vyskúšala som si dačo vyhľadať pod súkromným nickom v bazári a trvalo to večnosť (možno niekto má čas vysedávať za netom, ale tie kategórie boli aspoň prehľadnejšie) a to že neboli veľmi navštevované ... to tak vadilo keby zostali na hlavnej stránke???

2. apr 2015

skoda, ze ste zrusili Shopy a Pro..stale sa tu musi nieco menit, aj ked to funguje dobre a vsetci su spokojni...ja si v bazariku pozeram hlavne nosene veci a nie nove...chapem, ze ti co si platia pro shop su znechuteni

2. apr 2015

A este som zabudla poznamenat ze neviem odkedy patria nove veci do bazaru? Ano je tam kolonka na oddelenie "pouzite" a "nove" ale je neprehladna - tymto krokom sme stratili ako PRO velmi na prehladnosti a skor ste dali prednost ludom ktory sa prezentuju v skupinach kam sa mi PRO nedokazeme prihlasit a prezentovat pokial nemame sukromny nick!

3. apr 2015

@budaiko neuveriteľné, stále som to brala ako aprílový žart, absolútne neprehľadné, bez šance dostať sa k shopom a vyhľadať čo potrebujem, trvá to dlho a dostali ste sa o 10 rokov späť niekde na úroveň babybazaru.
Som aj profi predajca a od 1.4.2015 som nemala jedného záujemcu, ani jednu odpoveď a to sa mi ešte nestalo ani vo sviatky ako Štedrý deň a podobne
Veľké mínus, načo ste budovali PRO shopy a načo platí profesionál za to že je zaradený do bazáru.
Neskutočné :(

3. apr 2015

ja som sa zorientovala, ale na mieste profi predajcu by mi to asi vadilo. Ak na to bol aj nejaky iny dovod okrem slabej navstevovanosti, nabuduce pred planovanou zmenou je lepsie oslovit aspon vzorku zo skupiny ktorej sa to dotkne aky na to maju nazor a prip. vyzbierat nejake tipy a zlepsenia.

3. apr 2015

@vrn presne a ak chcem nakupovať, aj ja ako predajca nakupujem u iných predajcov nové veci tak nemusím ísť medzi použité.
To bola výhoda koníka, presné, jasné, prehľadné.
Ale neviem komu to asi nevyhovovalo.
Za PRO sa platia nemalé mesačné poplatky a takto sú to vyhodené peniaze, zasa budú ľudia pridávať nové do bazáru a nie platiť si profi čo už vlastne ani neexistuje, všetko je bazár aj nový certifikovaný alebo značkový tovar.
Som znechutená

3. apr 2015

@elly111 súhlasím,celé zlé....nerozumiem tomuto kroku,mne sa obrat za posledné 2dní znížil o 80%,je to neprehladne a nelogické aby som nove veci hladala v bazároch☹som sklamaná s tohto kroku ,ja si platím za služby ale spokojnosť teda nie k lepšiemu ale horšiemu a to nevravím o problémoch na stránke,,kde neustale niečo riešim s nefunkčným zadávaním inzerátov a pod.ak ste chceli nám pro shopákom niečo ulahčiť tak ste to teda riadne skomplikovali....dúfam,že tento krok už bude posledným zlým.....lebo strácam trpezlivosť platiť za vaše služby!

3. apr 2015

@ladybird2 ahoj, ja som sa dostala na 0%, nikto sa za 3 dni neprihlásil, to sa mi za 2 a pol roka čo som v shopoch ešte nikdy nestalo, už som napísala pánovi Budaiovi a poďakovala za zaradenie nových a certifikovaných produktov na ktoré som si vybavovala podnikanie, živnosť, s.r.o. do bazáru.
Ak sa to nezmení budem žiadať vrátenie predplatného za Pro účet a vrátenie ušlého zisku.
Presne aj tak je veľa hodín a dní v roku kedy koník nefunguje a my platíme, ale ok to som vždy prešla taktným mlčaním, ale čo je veľa, je veľa.

3. apr 2015

@elly111 chapem uplne tvoje rozhorcenie, byt na tvojom mieste ,tak sa tiez velmi hnevam...nechapem, preco vas PRO pred tym neinformovali alebo aspon neviedli diskusiu...klasika na MK...co dobre fungovalo treba zmenit, aby mal niekto robotu...pritom to nema ziadnu logiku hladat nove veci v bazari

3. apr 2015

@brumca súhlasím, pekne si to vystihla, to bola výhoda koníka, že to bolo jasné a každý si vybral čo potreboval, bolo to pekne prehľadné.
Naozaj nerozumiem komu toto a z akého dôvodu prekážalo.

3. apr 2015

@elly111 rozmyslam este nad tym, ze ked sem pride niekto novy alebo niekto kto som casto nechodi...nieje v skupinkach a podobne...tak moze velmi dlho hladat co potrebuje a hlavne, ked v hlavnom menu zbada, ze je na MK len bazar...ta kolonka novy tovar je naozaj mala ...kto nevie, ju nenajde

3. apr 2015

mne to ukazuje stále rovnako

3. apr 2015

@brumca presne tak, to nikto nebude hľadať, vidí bazár dovidenia a hlavne ak má niekto v ponuke veci ktoré nebývajú bežne predávané ako bazárové, bez šance

3. apr 2015

@katasa hej? Zaujímavé. Mne iba hore ikonu bazár = "vetešníctvo" že je na koníku, žiadne shopy a nové veci.
V bazáre sú voľakde zamiešané medzi použitými.

3. apr 2015

Pridavam sa. Chcem naspat obidve kolonky.

3. apr 2015

Podla mna je to komplikovane.mozno malo ludi klikalo v hlavnom menu na PROshopy ci ako to tam bolo lebo ked sme si pozerali fotoblogy kategoriu - vsetci tak tam sa miesali aj PRO.mozno stacilo len to vyselektovat ze vo vsetci by sa zobrazovali prispevky len nas a ti PRO by boli v samotnom chlieviku a kto by chcel tak by si na nich klikol.

3. apr 2015

ja som na tieto ikony neklikla ani raz odkedy som sa prihlásila 😀

4. apr 2015

Spat spat spat,hrozneee neprehladne,byt na mieste Pro chcem vratit peniaze !!! A to som o tom uvazovala ☹

4. apr 2015

A práve zasa platíme za čas kedy nejde upravovať si inzeráty na PRO, rovnako ako včera a inokedy, takže môžem si dať PRO inzeráty nový tovar sem do bazáru ako bežný predajca bazárových vecí, keďže sme už všetci v bazáre?

4. apr 2015

@elly111 ani mne nejde upravovat inzeraty uz 4 den aj som im pisala ale odpoved samozrejme ziadna ...uz ma to nebavi...hlavne ked mam problem odpoved cakam aj tyzden...zaujimave je ze ked sa stalo ze zakaznicka ma klamala a riesila to s adminom do hod.ma upozornil aby som vec vyriesila...inak mi bude pozastaveny predaj...co ma fakt pekne nahnevalo...pretoze ako predajca som tu max .v znevyhodnení.asi zrusim zivnost a budem predavat v bazari ako ine tu ktore sa tym zivia a neodvadzaju dane a nemusia denne riesit hluposti a zrat si nervy na nasich zakonoch...ospravedlnujem sa za chyby pisem s mobilu pri 5r.dcere:-)

4. apr 2015

@ladybird2 neuveriteľné :(
Presne veď nech teda povolia zaradenie nového tovaru do bazáru, budeme predávať ako ostatné "podnikateľky" a hotovo, žiadne papierovačky, platenie ekonóma atd., atd.
Predtým tu robili hon na tie čo nemajú živnosť teraz je aj tak všetko v bazári

4. apr 2015

@miims mas este male dietatko, casom by si istotne klikla aj na tie ostatne kolonky, ked budes pre neho nieco potrebovat...je to naozaj velmi divne, mat nove aj stare veci v bazariku..predtym to bolo urcite lepsie 🙂

4. apr 2015

@brumca neviem síce čo by som potrebovala lebo pre krpca kupujem oblečko v bazáre alebo priamo v kamennej predajni...preto hovorím že som ani neklikla ani mi to nejako nechýba 😉 ale pochopím že iní boli zvyknutí na tieto záložky 🙂

4. apr 2015

@elly111 suhlasim, uhanali nas aby sme si vsetci spravili zivnost, lebo nas stopnu a teraz aj pre predaj novych veci nic take clovek nepotrebuje ...museli sme posielat fa aby si vedeli overovat originalitu tovaru a teraz sa tu moze predavat vsetko a toto prehodenie k bazaru ..ked som zacala predavat kazda 2 sprava bola ci je to novy tovar ...konecne to ustalo a teraz sme v bazere..paradicka

4. apr 2015

nemalo by sa to miešať, malo byť jasné čo je " Pro " a čo je bazár, bola by som za vrátiť to späť

4. apr 2015
4. apr 2015

ja nechápem, furt niečo menia, ale žiaľ-k horšiemu...aj tych "panákov"-zaujemcov pri inzeráte....a vôbec ich nezaujíma, čo si o tom myslia uživateľky...smutné

4. apr 2015

no akurat som hladala pro a nenasla..uplne hrozne vymyslene a zbytocne zlozite..preco to nemohlo ostat tak ako doteraz??komu to prekazalo??Zda sa mi ze ked nieco funguje a kazdemu vyhovuje tak sa to musi zbytocne skomplikovat 😒😒😒 A keby som si platila pro sluzby tak urcite si ju zrusim!!!

4. apr 2015

no, sledujem toto forum z casu na cas
kauzicka superosoby ktora stihala tusim vsetky pozicie ktore na svete existuju vysumela aj napriek tomu ze sa zenska dostala do markizy. tato osoba tu fungovala aj nadalej....nick si nespomeniem, happy nieco..., to je jedno

teraz je tu kauzicka PRO a bazar...., ano, klikacka vladne svetom, ak ju forum nema, hlada sa cesta ako klikacku zohnat.

forum ktore som kedysi davno bol pri rozbehu fora a tvorili sa pravidal funguje dodnes, je tam cca 300 inzeratov do tyzdna ale bazar 10 modov a adminov NEUBEHAAAAAA, furt sa najde nieco co ujde aj ked slovak udava o stosest
aj ked toto forum nieje bazar, priamrne ma ine urcenie

napriek tomu mozem povedat ze je to forum kde by som sa nebal kupit hociakuvec
kolko je tu moderatorov resp adminov ???

lebo ked je MK jednym z najnavstevovanejsich serverov tak netreba vela logiky aby pochopil ze ak tu nema byt BORDEL, tak tu treba min. tych 11ludi na spravu a moderovanie...a nemyslim teraz cloveka co spravuje nejaku skupinu s obmedzenymi pravami , ale spravcu ktory moze aj nieco konat

cie ak nemali klikacku tak si pomohli...aj za cenu bordelu
a pokym ten bordel bude znamenat vyssiu navstevnost, par zrusenych zivnosti ich trapit nemusi, kedze osoba tu bude klikacky robit nadalej

ale toto vedenie velmi dobre vie a tych par hridniek co sa tu vyhrazaju, tak na nich kasle

4. apr 2015

No tiež sa pridám do debaty...Nebol to dobrý krok....Mával so aj 10 -15 otázok k tovarom denne a teraz 1-2...Zjavne sa niekde urobila chyba....osobne čakam kedy pre PRO nahodia nejakým sposobom PPC...

5. apr 2015

Osobne, ak by som planovala kupit novy tovar, tak ho nehladam v bazari.....je to trochu logicke.....Vidim, ze pan Budaiko nema dost dobre argumenty, ked sa nijako nevyjadruje. Pred kazdou vyznamnou zmenou sa vyzaduje informovat toho, koho sa zmena tyka.....

5. apr 2015

Pravdepodobne sedi nespravny clovek na nespravnom mieste......je na nas oslovit toho spravneho.....

5. apr 2015

Co je toto za somarinu? Nikde nemozem nič najst, listovat v bazari pol dna na to nemám cas.

5. apr 2015

Mili admini, ked beriete od pro shopacky skoro 17e mesacne, tak dajte naspat zalozku shopy. co je toto za blbost. ako sa maju zakaznici na pro shop dostat? ako ma bezny uzivatel vediet, ze v zalozke Bazar si treba odkliknut bazar a zakliknut novy tovar, aby mal nove veci. tato zmena je chora, nezmyselna a nepochopitelna. od kedy je to zrusene, tak v pro shope nemam zakaznikov. a viem, ze nie som sama.

5. apr 2015

@stanislavao uplne suhlasím od 1,4.som nepredala úplne nič☹čo som za celé obdobie ako som tu ešte nemala☹hlavne že platíme .....-a opravte konečne bazár nech si možem pomeniť aspon ceny ,za 4 dni som si to nemohla opraviť,mna fakt nezaujíma že su sviatky aj ja mám rodinu,ale ja si za to platím a nemožem si dovoliť sedieť 4dni na zadku ,mna sa nikto nepýta či mám na mesač.platby ktoré musím ako podnikatel platiť tak sa zdvihnite zo stoličiek a riešte aspon bazár,ked ste už dobabrali čo sa dalo!!!
Ďakujem

5. apr 2015

@ladybird2 tak tak, ani mne nejde menit inzeraty. uz som aj spravu adminovi pisala a odpoved nikde, riesenie nikde. ale peniaze zobrali.

5. apr 2015

Žienky,asi ich treba bombardovať aj do IP...

5. apr 2015

@stanislavje to vobec pravne v poriadku...?

5. apr 2015

Pro shopacky, ktore nesuhlasite s novinkou, ze pro shop je v bazari, prosim, napiste do IP adminovi, nech to tam vidi, ze nie som sama, kto nesuhlasi a komu sa to nepaci. toto neni myslitelne, ze novy tovar ma byt v bazari. ziadny zaujemcovia, ziadne nove objednavky. a este ani upravovanie inzeratov nefunguje.

5. apr 2015

@stanislavao ktoremu adminovi mam pisat? Tiez mam aj proshop

5. apr 2015

@skippy7
@stanislavao napísala som mail pánovi B. neodpovedá, rovnako ako nikto tu
Kto je zodpovedý, kto to má na starosti?

5. apr 2015

@elly111 cez vikendy a sviatky ako som postrehla tu niesu maju volno ..urcite sa ozvu ale nie skor ako v utorok.

5. apr 2015

@fairynika ďakujem za odpoveď 🙂

5. apr 2015

@nomercy pro ma na starosti budaiko ja som pisala na navrh stanislavao ip ale cez pro ucet ...

5. apr 2015

@nomercy ja som napisala na budaiko

5. apr 2015

@elly111 myslim ze najskor v utorok sa bude nieco riesit. Lebo su sviatky.

5. apr 2015

@fairynika ja som ako PRO odpovedala priamo na jeho mail a popísala sťažnosť

5. apr 2015

@stanislavao áno, len kto nám nahradí každodenné straty wrr

5. apr 2015

@elly111 no to aj mna hneva. Ale tu na mk to ide stale k horsiemu. Nechapem to.

5. apr 2015

už som napísala IP ako Proshop možno by nebolo odveci založiť o tomto celom diskusiu, nie všetky proshopy to tu môžu nájsť tak nech majú šancu pripojiť sa.

6. apr 2015

Baby, odpisal Vam uz niekomu na nieco nejaky admin? pro shopacky, ide vam uz opravovat inzeraty?

7. apr 2015

@stanislavao Ahoj, nie inzeráty sa nedajú upraviť a nie nikto neodpovedá

7. apr 2015

@elly111 uz mam poriadne nervy na toto. 5 dni predaja uplne v prdeli. shopy nie su, opravovat inzeraty nejde. neskutocne som uz vytocena.

7. apr 2015

@stanislavao ani mi nehovor, od 1.4. nič, nula a tu nie je nikto zodpovedný ani kompetentný nechápem načo túto diskusiu zakladal keď sa do nej ani len nepozrie

7. apr 2015

aj ja som nahnevaná,som zvedavá na ich vyjadrenie ,už ma to tu fakt prestáva baviť☹

7. apr 2015

@ladybird2 nazerám sem od 6, inokedy už balím každé ráno balíky kým ešte deti spia, teraz už nemám pre koho :(

7. apr 2015

@elly111 žienky založme diskusiu, nech to vidí viac ľudí, sťažujú sa aj kupujúci

7. apr 2015

@elly111 podobne☹ja nemám nič od 1,4☹

7. apr 2015

@ladybird2 človek uveril nejakým pravidlám a podmienkam predaja, my musíme všetko dodržať inak hneď stopnú inzeráty
6 dní bez predaja je v podnikaní priveľa :(

7. apr 2015

@ladybird2
@elly111
baby, tak s vami suhlasim. toto je non sence. nitko sa nehlasi, nikto ani len inzeraty nepozera, lebo ich ani nevidi. toto bolo priserne riesenie a vazne si myslim, ze chcu shopy vystvat. ale stve ma to, ze peniaze beru a nikde na MK uvodnej stranke neni ziadna zmienka o tom, ze je tu nejaky pro shop s novym tovarom. a uz je skoro 9 hodin a admini nikde. platim mesacne a teraz 5 dni uplne stratenych, lebo inzeraty nefunguju, nejde ich menit.

7. apr 2015

@stanislavao áno neskutočné, hanba a fuj, ženy ktoré začali podnikať popri deťoch a prispievajú aspoň nejakým málom do rodinného rozpočtu, plus snažia sa tu dať dobré ceny pre kupujúce, platia načas, dodržujú pravidlá a bez upozornenia sú zo dňa na deň všetky ich aktivity zrušené, nechcem nadávať ale to je podvod

7. apr 2015

@elly111 tak tak. svinstvo prvej triedy je toto, co sa tu stalo. a neviem, preco sa celych X dni nic neriesi, nikto tu nieje. ved nejaka podpora pre platiacich by tu mala byt asi non stop.

7. apr 2015

@stanislavao asi sme boli príliš naivné ak sme si mysleli že je, píšem mu IP keďže tu hore v texte má napísané že odpovie

7. apr 2015

@elly111 jaaaaj, ja som pisala uz mozno Xx pocas tych nefunkcnych 5 dni a odpoved ziadna.

7. apr 2015

@stanislavao ja som mail hneď vtedy a píšem zákazníčkam na pro čo sa deje v krátkych správach

7. apr 2015

ani mne nik neodpísal

7. apr 2015
7. apr 2015

BINGO - prisiel uz admin, tak hadam uz niekomu niekam odpise.

7. apr 2015

@stanislavao čakám dve hodiny, potom volám právnikovi

7. apr 2015
budaiko
autor

Dobré ráno, o probléme vieme a pracujeme na jeho odstránení. Ospravedlňujeme sa za vznikuté problémy. Profil Vám bude automaticke bezplatne predĺžený o počet dní, kedy Vám nešlo meniť inzeráty.

7. apr 2015

@budaiko a čo sa bude ďalej diať s tými záložkami - vrátite ich späť?

7. apr 2015
budaiko
autor

@nomercy Treba ísť krok po kroku, skúste či funguje zmena inzerátov. Malo by to byť opravené. K zrušeniu záložiek sa vyjadrím hneď, keď problém bude napravený a dostanete náhradu za tieto dni.

7. apr 2015

@budaiko u mňa už na PRO funguje, ďakujeme a očakávame odpoveď ohľadom záložiek

7. apr 2015

@budaiko aj u mňa to už ide

7. apr 2015

@budaiko zmeniť sa už dajú,taktiež očakávam pozitívne správy ohľadne záložiek a väčšiu prehľadnosť pro shopov

7. apr 2015

@budaiko oprava inzeratov uz funguje. vdaka. no tie pro shopy prosim rieste cim skor, lebo nulova pozeranost nasich inzeratov od 1.4.

7. apr 2015
budaiko
autor

@elly111 @nomercy @ladybird2 @stanislavao Super, tak Vám teraz napíšem ohľadne záložiek. Budem kontaktovať každého, kto sa tu v diskusii, mailom či IP na to opýtal - tu by som musel písať skôr všeobecne a nie každý by si to tu prečítal.

7. apr 2015

@budaiko aj ja som vám písala - tiež očakávam odpoveď .....

7. apr 2015

@budaiko hups písala som zo súkromného nicku - poprosím si aj ja info ohľadom záložiek PRO a SHOP

7. apr 2015

@nelly2303
@ladybird2
@elly111
baby, prosim vas, ste spokojne s odpovedou? neverim, ze maju inzeraty teraz vyssiu pozeranost, ked to mame hodene v bazari. napisala som Andrejovi svoj nazor, ze ako to vidim ja, ale som z toho celeho hrozne sklamana.

7. apr 2015

@stanislavao aj ja ho dopisujem, je to výmysel a klamstvo že sa niečo mení k lepšiemu, je 6. deň v mesiaci a ja mám zasa návštevnosť, resp. záujemcov nula, nikdy za tie roky sa to nestalo, ani jeden deň, nijako to nesúvisí so sviatkami

7. apr 2015

vraj so sviatkami :D prečo som mávala zákazníčky na štedrý deň alebo na nový rok o 6 hod ráno mi písali - ešte sme s mužom smiali... to je pekná výhovorka hodiť to na sviatky!!!! ja som tiež odpísala že nie som stotožnená s odpoveďou a ešte ma dojala veta - "rozhodlo prirodzené správanie užívateliek, ktoré bolo jednoznačné" to je čoooooo?!!!!

7. apr 2015

@nellyuana to je len úbohý alibizmus
presne zákazníčky písali nonstop či je Štedrý deň, Nový rok,..
Takto pred výplatami už kopa balíkov čakala na výplaty, materské, rodičovské a potom som odosielala, teraz nič, bez objednávok, bez zákazníčok veď to musia vidieť, ale nechcú a nepovedia prečo

7. apr 2015

@elly111
@nellyuana
@elly111
suhlasim s vami. dalsia odpoved od Andreja, ale bez vysledku.

7. apr 2015

@elly111 tak tak ako si napísala - skôr mi to príde ako podporovanie "predávajúcich" na čierno!!!! vraj si nás nájdu v skupinách a AKO??? keď ako PRO sa tam nedostanem!!! iba pod súkromným nickom... uvidím ako to dopadne a keď nie k lepšiemu ruším PRO a budem sa prezentovať ako ostatné predávajú v skupinách a ešte aj ušetrím ... do inzerátov si uvediem "nepoužité" "nenosené" ....

7. apr 2015

@nellyuana viete, tolko inzeratov v BAZARI je novy tovar. neplatia si pro shop a veselo tam zarabaju. a pro shopackam, ktore si platia spravia toto. ak sa to nezmeni, tiez budem musiet pro zrusit, lebo nemam ziadne pozeranie inzeratov. 1.4. pridany inzerat ma 1 pozretie. to je chore. inokedy mal niekolko desiatok pozreti.

7. apr 2015

@nellyuana, @stanislavao presne tak, bez šance nájsť, veď to vidíme, tiež to zruším ak sa nevráti do pôvodného, ale ešte sa musíme spojiť a skúsiť zabojovať, toto je podvod a nebudem ho tolerovať, zaplatila som nedávno ročné predplatné za PRO, vďaka ich zmene bez oznámenia vopred o čo pôjde prichádzame o zisky, bez problémov je to na trestné oznámenie

7. apr 2015

keby sa to aspon nevolalo BAZAR, ale napr. INZERCIA. uz som aj to pisala Andrejovi. fakt ked clovek vidi BAZAR, tak je to bazar = pouzity tovar. nech sa to aspon vola INZERCIA a tam potom je klik novy tovar a klik pouzity tovar, alebo vsetko. len nech na uvodnej stranke mame ako pro shop nieco, ze tu predavame novy tovar.

7. apr 2015

@elly111 ja nastastie platim len mesacne, ale tento mesiac uplne zbytocne a 17e sa mi nevrati vobec. ja uz neviem, co mam pisat tomu adminovi, aby nas pochopil. ze to takto nieje dobre.

7. apr 2015

@nellyuana myslím že prídu o peniaze aj oni ked prejdeme inam,ja s inzerovaní končím pokiaľ to nedajú spať ,pojdem na MMB tam sa mi nikdy nestalo že by nešla stránka,a za tie peniaze som zvýhodnená že sa inzeráty zobrazujú vpredu na hlavnej stránke.
predávam tam dlhšie,tu v podstate už nejaký ten rok viac,ale prístup ma nebaví,máme na výber tak pojdeme za lepším......nejdem si kaziť deň,pre dnešok už končím,strata času☹

7. apr 2015

a mne admin napisal, ze pro shop inzeraty sa zobrazuju ako prve, ked si kliknem bazar. a neni to pravda. ani na uvodnej stranke su neni pro shop inzeraty a ani ked si kliknem na bazar su neni prve pro shop inzeraty. ale to je jedno, stale je to BAZAR.

7. apr 2015

@nellyuana
@ladybird2
@stanislavao Baby ja teraz píšem ako bežný užívateľ ale ked som niečo kupovala, nikdy som nešla cez záložku proshop ale rovno cez bazár. Tak nás to tu asi robí väčšina, ale chápem že ste s tým nespokojne ked za to musíte platiť a nemalé peniaze :-/. Ked robili podľa toho štatistiku kto chodí cez záložka a kto cez bazár, tak bazár určite jednoznačne vyhráva.

7. apr 2015

@stanislavao
@ladybird2
@nellyuana
Takže ak rozumiem správne nikto racionálne neodpovedá a nevráti sa to k pôvodnému?

7. apr 2015

@elly111 podla reakcii - nereakcii admina asi nie. nechapem to.

7. apr 2015

Dobrý deň dievčatá. Nedá mi nereagovať. My sme boli v sekcii PRO dva roky pod službami a ponúkali sme ubytovanie v Chorvátsku. Mali sme predplatené do mája 2016. Bol náš jediný zdroj príjmov, keďže sme malá agentúra nemáme veľa prostriedkov na platenie drahých reklám, ktoré nám MK ponúkli. Keby sme zaplatili také drahé reklamy ako napr PR článok, museli by sme zdvihnúť cenz ubytovacích jednotiek a to nie je našim cieľom. No ale aby som prešla k jadru veci. Oznámili nám dva mesiace pred začatím sezóny, že nás rušia. Je to neuveriteľné, pretože, keby sme to vedeli po skončením sezóny, pripravili by sme sa na to, ale takto nám nedali žiadnu šancu a času na iné projekty niet. Sme sklamané a rovnako ako vy sa cítime oklamané ☹ Aj my sme za to, aby sa PRO vrátilo na pôvodné miesto aj so službami... Ďakujem za chvíľku pozornosti 🙂

7. apr 2015

@katarina3011 No tak služby si už vôbec neviem predstaviť ako hľadať v bazári ☹

7. apr 2015

@jaavaa No oni služby úplne zrušili. My už nemáme žiadnu šancu si platiť...nikde ani v bazári...ale keď to tu tak čítam, tak mi ani nie je ľúto, lebo by nás tam aj tak nik nenašiel. A to sme boli tak zle sledovaní, že sme za dva roky nazvierali 914 lajkov...

7. apr 2015

@katarina3011
@stanislavao
naozaj neuveriteľné :(
Mohol by sa už niekto kompetentný vyjadriť?
@budaiko na koho sa máme obrátiť? Keďže adekvátna a zmysluplná odpoveď neprichádza

7. apr 2015

@elly111 Myslím, že Andrej je len zamestnanec, ktorý prenáša rozhodnutia svojich nadriadených...Neviem či je to pre nich naozaj celé tak nezaujímavé a stratiť niekoľko platiteľov PRo je pre nich maličkosť. Celé mi to príde, že sa skôr zameriavajú na veľké firmy, ktoré si môžu dovoliť platiť týždeň s ... Neviem, veľmi sme sklamané, pretože sa nám s vami veľmi dobre spolupracovalo...a v podstate aj s nimi 🙂 Vždy sme sa riadili pravidlami a nerobili sme nič, čo by bolo proti predpisom...asi sme mali 🙂

7. apr 2015

@katarina3011 rozumiem, tiež som PRO a dodržujem všetko čo treba, ale tak za dobrotu na ....

7. apr 2015
7. apr 2015

maximalna nechapavost zo strany adminov. BAZAR je bazar a ked clovek, co nepozna MK sem pride, tak nema ani potuchy ze v BAZAri ma hladat nove veci.

7. apr 2015

@stanislavao reakcie úplne mimo misu, odchádzam na MMB

7. apr 2015

@elly111 My tiež...

7. apr 2015

@elly111 Urcite sa pozrie, len sa nevie vyjadrit a odpovedat ako kazdy slusny clovek.....

7. apr 2015

@nellyuana @elly111 A nebolo by lepsie otvorit svoj shop napriklad na MIMIBAZAR.sk :o) ved tam su tiez obchodiky s novym tovarom a predajcov si tam viac vazia ako tu......

7. apr 2015

@katarina3011 Skuste sa poradit s pravnikom, niektori poskytuju aj bezplatne poradenstvo, podla mna je to bezpredmetne, aj ked sa vrati vsetko tak ako to bolo, kde je zaruka, ze si niekto o chvilku nevymysli nieco ine.... kto raz nie je seriozny tak nikdy ani nebude.....

7. apr 2015

@katarina3011 Mozte skusit ponukat sluzby na Fb alebo na genialnej stranke MIMIBAZAR sa mozte popozerat :o)

7. apr 2015

@stefania100 Riesime, uvidime co budeme robit... 🙂

7. apr 2015

@stanislavao Je to ich zla reklama, nevazit si platiacich zakaznikov sa mi v dnesnom svete zda prinajmensom "smiesne" skor alebo neskor moze vzniknut iny portal, ktory vsetci radi uvitame :o)

7. apr 2015

@katarina3011 Pre mna je to bezpredmetne, aj ked sa vrati vsetko tak ako to bolo, kde je zaruka, ze si niekto o chvilku nevymysli nieco ine.... kto raz nie je seriozny tak nikdy ani nebude.....

7. apr 2015

@katarina3011 a ja som sa čudovala prečo ste sa ako PRO lúčili :((( toto už fakt je mooooc :((( to čo je dobré tak to zrušia - my sme boli v r.2013 od vás v Kaštele a maaaax spokojnosť ale očividne MK nezáleží na tom že niekto poskytuje dobré služby ... tu fakt ide asi o niečo iné :((( @stefania100 budem aj ja musieť popremýšľať na MMB bo môžem písať adminovi koľko chcem určite sa to tu nezmení :((((

7. apr 2015

@nellyuana Urcite....ja osobne zboznujem MMB aj recepty roznych kategorii aj obchodiky.....svojim doterajsim klientom mozte napisat informaciu o nedavnych okolnostiach aj to kde Vas opat mozu najst na MMB :o)

7. apr 2015

@stanislavao
@nellyuana
@elly111 mne dotyčný vyjadrenie ani nenapísal☹sa môžu hambiť za takýto prístup k zákazníkom,ktorý si za ich služby platia!

8. apr 2015

@ladybird2 to vazne. a napisal tu, ze sa kazdemu vyjadri do IP. vyjadrenie som dostala, ze sa to menit urcite nebude. shopy naspat nedaju. este sa zvazuje to, aby sa to nevolalo teda BAZAR, ale napr. INZERATY, alebo nejak inak. lebo slovo BAZAR v cloveku hned evokuje pouzite veci. tak uvidime, ci sa nieco zmeni, alebo nie. ale som sklamana z toho celeho. rozhodlo sa o pro shopackach bez pro shopacok.

8. apr 2015

@stanislavao
@ladybird2 ja nemám slov, je to v háji, dopredávam tovar a odchádzam na MMB, nemám už žiadnych nových záujemcov, úplne zabili obchod a pravdu nepovedia o čo ide, prečo to môže byť tak na streche a svadbe a tu nie je to o nejakom hnusnom biznise a 17€ mesačne sa im doteraz roky nehnusilo a zrazu sme pre nich odpad ktorý nestojí za adekvátnu odpoveď

8. apr 2015

@stanislavao ty si teda dostala takúto konkrétnu odpoveď že sa to meniť určite nebude, áno?
Lebo ja len omáčky aké je to takto skvelé, neviem pre koho ešte som sa s takou reakciou nestretla
Písali ste niekto aj týmto adminom a konateľovi?
adminovanie
• Mário Šmýkal
mario.smykal@modrykonik.sk

• Martin Ďurina
martin.durina@modrykonik.sk
konateľ
• Peter Vidovič
peter.vidovic@modrykonik.sk

8. apr 2015

@elly111 toto som dostala:
Dobrý deň,
počas posledného roka mali užívateľky možnosť vyhľadávať PRO inzeráty v Shopoch, alebo Bazári. A užívateľky vyhľadávali nové veci v bazári viac.
Zmeny sú robené tak, aby boli v prospech PRO. Nemáme dôvod robiť opak. Nemôžeme prinútiť užívateľky aby používali stránku tak ako chceme my či vy.

Dobrý deň,

keď bol predaj oddelený na Shopy a Bazár, tak inzeráty PRO boli listované výrazne menej, ako keď oba predaje sú spojené do jednej záložky. Toto spojenie za posledný rok ukázalo, že užívateľky prevažne listujú nové veci cez bazár, nie cez Shopy, ako to mohlo byť vnímané.

Nový tovar je automaticky zakliknutý a inzeráty PRO sa objavujú na vrchu vyhľadávania, nad neplatiacimi inzerátmi. Tieto veci nás viedli k tomuto kroku a je pozitívne pre PRO a tento trend k tomu smeroval posledný rok - teda nejde ani o unáhlenú zmenu. Nadnesene sa dá povedať, že rozhodla stránka - nie my. Verím, že to pocítite keď sviatky skončia.
a nakoniec na moj navrh o premenovani BAZARu

Čo sa týka názvu, tak o tom diskusia bude prebiehať.
A pokúsime sa vybrať riešenie, ktoré sa ukáže ako najlepšie.

Tym dalsim panom som nepisala. pisala som len Andrejovi B.

8. apr 2015

@elly111 denne su vo fotoblokoch dotazy Kam zmyzli shopy. kazdy den niekolko krat na MK vysvetlujem, ako je to pomenene, aby to vobec zakaznicky nasli. aj tak tie, ktore su neni na MK casto, tak vidia, ze shopy zmizli = neni tu novy tovar a idu prec. nikto to nebude hladat v bazari. ale neda sa to neviem preco tym adminom vysvetlit. neverim, ze je to takto lepsie a nikto na svete ma o tom nepresvedci.

8. apr 2015

@stanislavao aj ja tú istú, len by ma zaujímalo kde berú tie ich vykonštruované vety typu že je to pozitívne pre PRO

8. apr 2015

@stanislavao áno je to tak, predpokladali sme to a tak to je, nikto to cez 6 klikačiek nebude hľadať či tu je konkrétny nový tovar
Ich názor nezaujíma, mňa len to o čo im ide ale to sa nedozvieme

8. apr 2015

@elly111 myslim si, ze aby to vedeli, tak sa mali opytat pro shopacok, ze ci suhlasia zo zrusenim zalozky SHOPY. neverim, ze by bola vacina za zrusenie. na uvodnej stranke MK neni ani bodka o tom, ze sa tu novy tovar predava. a toto ma stve. su tak albumy 24 hodin tie iste, su tam komentare, su tam kadejake clanky a reklama ale nic o tom, ze HALO, TU KUPITE AJ NOVY TOVAR.

8. apr 2015

@ladybird2
@stanislavao a vy všetky ostatné
máte záujem napísať hromadný mail aj ostatným adminom a konateľovi v prílohe či sa tým budú zaoberať, teda názorom platiacich a kupujúcich alebo či nás definitívne zrušili bez upozornenia vopred a bude to tak definitívne

8. apr 2015

@elly111 ak bude napisany slusny mail so ziadostou o napravu, rada sa pod to podpisem. lebo takto ozaj nemam zakaznikov a velmi ma to hneva, ze sme na MK neni.

8. apr 2015

určite ano,len musia sa pridať viaceré,aby to malo nejaký význam....ale neverím že dojde k zmene,už mi napísal admin..a k lepšiemu to teda nevedie☹

8. apr 2015

@ladybird2
@stanislavao
teraz tu nebudem ale mali by to viacerí vedieť a viacerí mať možnosť sa vyjadriť

8. apr 2015

@budaiko Dobry den, zaujimalo by nas, ci je vlastne nejaka realna sanca, ze sa PROSHOPY dostanu opät do hlavneho menu, prip. mate nejake ine riesenie? Je zjavne, ze hlavne uzivatelky vnimaju tieto zmeny negativne, o com svedci nielen tato diskusia, ale aj reakcie vo fotoblogoch, interna posta..Nehovoriac o dopadne na samotne Proshopy. Poprosime Vas o vyjadrenie. Dakujeme vopred.

8. apr 2015

tiez sa pridavam k nazoru,ze je to absolutne neprehladne teraz.narocne preklikavanie a tiez nie je pravda,ze SHOPy zakaznicky nenavstevovali.ved ten,kto chce novu vec,nebude predsa hladat medzi bazarom!

8. apr 2015

napísala som adminovi čo som mala na srdci,už nemám chuť riešiť niečo čo aj tak niekto zametie pod koberec,kočky držím Vám palce,dotiahnite to do konca...ja mám toho ,,handrkovania ,,už dosť!Je to na dlhé lakte a pevné nervy...

8. apr 2015

JA súhlasím s @ladybird2 myslím, že nemá význam sa hádať a rozčuľovať. My sme sa presunuli do shopov na modrej svadbe a tak ak budete hľadať @amatas nájdete nás tam 🙂 Tiež prajem všetko dobré a verím, že sa niekedy v budúcnosti nájde rozumné riešenie pre nás všetky a opäť sa tu stretneme v pozitívnej atmosfére, ktorá tu rokmi vládla 🙂 Nech žije SHOP 🙂

8. apr 2015

@katarina3011 Nerozmyslali ste nad presunutim sa na stranku Mimibazar.sk je tam tiez vela shopov.......

8. apr 2015

@stefania100 No premýšľala som, ale teda tá stránka ma odradila, je tak veľmi napchatá kadečím, že sa mi samej nechcelo v tom mori veštenia hľadať niečo, kde by sme mali svoje miestečko 🙂

8. apr 2015

@katarina3011 Mozno je to len prvy dojem ;o)

8. apr 2015

@stanislavao presne tieto maily som dostala aj ja a momentálne som dostala odpoveď na moju otázku ako môže napchať nové veci do bazaru "verím, že psychologicky to môže pôsobiť, že ste niečo stratili." áno ako PRO sme stratili veľa .... a @elly111 veľmi rada sa pridám na hromadný mail ;)

8. apr 2015

@nellyuana
@ladybird2
@elly111
Prosim Vas, mate objednavky nove? ja tento tyzden ani jednu jedinu. Uz je to na porazenie.

10. apr 2015

@stanislavao takmer nič☹a pozerateľnosť inzerátov na 0

10. apr 2015

@ladybird2 takze som neni sama

10. apr 2015

@stanislavao ja som už písala niekolko mailov adminovi o tomto celom...vobec to neni o tom že boli sviatky,tie už dávno prešli a ja nemám žiadny zisk,nahadzujem každý den nový tovar a pozerateľnosť na nule max-1-2pozru aj to asi len náhodne,,už si pomaly nahadzujem inzeráty na MMB ,tam mám aspon niečo,tu je o ničom☹za 2roky podnikania som ešte nezažila taký útlm..

10. apr 2015

@ladybird2 hej. ja som tiez rozmyslala o tom MMB. a je to aj lacnejsie, ako tu asi o 2e mesacne.

10. apr 2015

@ladybird2
@stanislavao
bez objednávok, absolútne nič a žiadne pozretia, píšem krátke správy a album s výpredajom a musím tu skončiť

10. apr 2015

@nutrimas Dobrý deň, dostali ste nejaké vyjadrenie?

10. apr 2015

@elly111 ☹smutné ale bohužiaľ pravdivé,ešte počkám do konca mesiaca ,kedze mám zaplatené,potom ak sa to nezmení to tu balím aj ja

10. apr 2015

@stanislavao ja už som na MMB len to je iné, tu to malo hlavu a pätu a bolo prehľadné, mala si komplet svoj shop
Ja len nepochopím prečo všetci čo za to zodpovedajú čušia, prípadne napíšu do IP úplné kaleráby

10. apr 2015

@elly111 nechapem ani ja. ci je taky problem to vratit naspat a bude klud.

10. apr 2015

@ladybird2 áno ja dopredám tovar a pozastavím s.r.o.,
im je to jedno že mi vrátia predplatné, tu nejde o naše mesačné platby

10. apr 2015

@elly111 zial ziadne vyjadrenie sme nedostali :/

10. apr 2015

@stanislavao
@ladybird2
@nutrimas neuveriteľná aroganicia :(
Nezaložíme ešte aspoň tému uvidí to viac ľudí, aj keď tu je asi všetko zbytočné

10. apr 2015

ja si myslím, že toto je pre nich iba taká "drobnosť", ktoru sa im neoplatí nejak riešiť, a je im jedno, či im odide "zopár" predajcov, kedže žiju z niečoho iného...takže kašlu na pár rozhorčených predavajucich, hm, smutné

10. apr 2015

@budaiko po par dnoch toto hodnotim velmi negativne, je to velky krok dozadu

10. apr 2015

@stanislavao nejaké objednávky nabehli .... ale nie je to čo bývalo :((( @elly111 kde sa vlastne dá na MK založiť dáka téma? myslíte na fotologu? či?

10. apr 2015

@nellyuana na fórum v pravo hore, ale ako PRO mi to nešlo

10. apr 2015

Začni písať komentár...

Odošli