75 / 151
    Boba
    cacika
    autor

    Boba je mäkký ergonomický nosič, ktorý má o niečo vyšší „chrbátik“, aby bolo centrum gravitácie čo najbližšie k Vášmu telu. Vychytávkou tohto nosiča sú popruhy na nohy pripojené k pásovému popruhu, ktoré umožňujú zastabilizovať unavené nôžky a ešte viac podporujú správnu flekčno-abdukčnú polohu bedrových kĺbov .

    Boba 3G má špeciálny zmenšovací patent, čím sa stáva vhodnou na nosenie detí hneď od narodenia
    Ergonomický nosič z USA na nosenie vpredu a vzadu
    Vyrobený z GOTS a OE100 100% prírodnej česanej bavlny
    Odnímateľná kapucka
    Novinka – popruhy na nožičky (stabilizuje nožičky, aby zbytočne nelietali, napr. keď dieťa zaspí)
    Krásny dizajn, jemný na dotyk
    Možno prať v pračke
    Balenie obsahuje nosič a inštrukcie

    Rozmery:

    Šírka tela 38cm, výška 40,5cm

    Ramenné popruhy 48cm, možno predĺžiť o ďalších 48cm

    Pásový popruh 71cm, možno predĺžiť až na 127cm; šírka 12,7cm

    8. mar 2013

    Ahoj @cacika. Dnes som skusala narychlo v obchode tento nosic. Nejak ma tlacil pod pazuchami. Je to tymto nosicom alebo to tak je u viacerych? Skusala si tento osobne? Zatial mam caboo a mei tai, tak nie som zvyknuta na taketo ramenne popruhy.

    13. júl 2013
    cacika
    autor

    @willma tento konkrétne vyskusany nemám. ak nieco tlačí, vacsinou staci ponastavovať a nájst najidealnejsiu polohu na nosenie. niekomu je lepsie nosiť na páse, niekomu na bedrách, dá sa aj posúvať ten pásik na chrbte a podla toho su ramenné popruhy trochu inak uložené... je vela možností, vacsinou to chvilu trvá, kým si najdes to najlepsie nastavenie, mne to vacsinou zaberie tak týžden aby som vychytala najpohodlnejsiu polohu. obcas sa vsak stane ze nosič jednoducho nesadne, neviem, mozno je to tvoj prípad, mozno len nezvyk. ale zatial som sa pri ziadnom nosiči nestretla s tým že by popruhy pod pazuchami tlacili.

    13. júl 2013

    @cacika Dakujem ti velmi pekne 🙂 Skusim si ho pozicat a dlhsie skusat 🙂

    14. júl 2013

    Prosim ta, nerozumiem ake popruhy na nozicky tu spomas. Kupila som nosic z pod ruky a teraz neviem, ci mi nieco chyba, co to len nevidim. Dik

    26. jan 2016