62 / 151
    Liliputi limitované edícia

    ten vlavo mame 🙂 vyyborny .

    23. máj 2013

    My máme ten vpravo a aj ja som s nim spokojna.

    11. mar 2014

    @lyfuska
    @miriem prosím, od kedy ste nosili v nom detičky? Tento už má novorodeneckú vložku? Mám 2 mesačného synčeka.

    30. apr 2014
    cacika
    autor

    @marissasa ano tieto uz su vsetky s novorodeneckou vložkou. nemaju ju len tie jednofarebné klasické modely, tie su aj lacnejsie

    30. apr 2014

    @cacika velmi pekne dakujem za odpoved. Naozaj obdivujem tvoj prehlad. Ak mozem este.... Ma tu vlozku ako manduca, alebo ten vankusik? Isla by si radsej do tohoto nosica, alebo Boba 4G. Dakujem 🙂

    30. apr 2014
    cacika
    autor

    @marissasa podobne ako manduca

    30. apr 2014

    @marissasa myslim ze je od 3300g

    30. apr 2014

    @cacika dakujem, a vedela by si mi povedat, ktorý nosič je lepší podla teba? Boba 4G, alebo Liliputi - z tých nových modelov s novorod.vložkou.

    30. apr 2014
    cacika
    autor

    @marissasa podla mna je boba lepší ale zas tam nemozes dat 2mesačné dieťa. ja velmi neverím tomu vankusiku co je v bobe namiesto novorodeneckej vložky, je to len taká improvizácia, neviem si to predstavit na dlhsie nosenie alebo na spanie. takze ak chces kupovat hned ber liliputi, ak si ochotná pockat 3-4 mesiace tak radsej bobu a dovtedy by sa ti mozno hodila elastická satka.

    30. apr 2014

    @cacika dakujem velmi pekne za názor 🙂 Nechám si to uležať, ale asi vyskušam liliputi. Som nedočkavec 🙂 Tiež sa mi ten vankúšik zdá nie velmi pohodlný...

    30. apr 2014

    @marissasa maleho som v liliputke nosila asi od 3-4 mesiaca. Mala ma teraz 2.5 mesiaca a nosim ju zatial len v satke, pride mi pre tak male babo pohodlnejsia, lebo je tam tak pevnejsie opasana. Nosic je ale super, urcite ho budem pouzivat, ked mala podrastie. Na leto je lepsi ako satka, lebo po bokoch sa babo vetra a menej prehrieva ako ked je zachuchlene v satke.

    30. apr 2014

    @miriem no tak super, uz som presvedcena 🙂 Dakujem za reakciu 🙂

    30. apr 2014

    @miriem prepač, ale mohla by som ťa ešte pootravovať? Teda pokial máš ten nový typ liliputi. V nom by mala byt novorodenecka vložka. Pisala som aj na origoš stranku, či by mi ju mohli odfotiť, ale stále nič ☹ Ak by ťa to veľmi neobťažovalo, prosím, mohla by si mi odvotiť nosič zvnútra? Moc dakujem.

    2. máj 2014

    to je nejaky uzky nosic. na tych troch foto ani jedno nema od kolienka ku kolienku...

    23. jan 2015
    cacika
    autor

    @sjuzocka ano liliputi je asi najuzsi z ergonosicov

    23. jan 2015

    Mohla by som sa opytat aka je vyhoda toho, ze nosic je taky uzky? 🙂 Napr. ze mi lepsie sadne na postavu ak som stihla?

    5. nov 2015
    cacika
    autor

    @lafsig nie, nemá to výhody skor naopak... snad len lepšie sadne menším deťom.

    5. nov 2015

    @cacika Dakujem za odpoved 🙂 Mohla by som sa Vas este spytat na radu? Nas maly ma momentalne 2,5 mesiaca, bude uz mat asi okolo 65c, a 2,5kg - je dlhy... od narodenia sa mi nechcel nosit v polohe v sede- skusala som Manducu, ale velmi plakal, tak sme kupili babyvak a tam mu to celkom vyhovuje v koliske len z toho boli chrbat, tak uz zvazujeme kupu ergonomickeho nosica, ked uz zacina viac drzat hlavicku, vidi sa mi ze uz by tu polohu v sede zvladol. Rozmyslam nad viacerymi - Manduca, Ergo, Liliputi, Beco alebo Boba. Ja som vysoka a stihla (preto som rozmyslala ci by nebolo dobre uzke Liliputi), v pase 70 nemam a citala som, ze Manduca by mala byt od 70... a chcela by som aby nosic mal aj integrovanu novorodenecku vlozku 🙂 A aby z neho co najmenej bolel chbat... Manzel ma rovnaku vysku a tiez je stihly. Ktory nosic by ste mi odporucili? Dakujem krasne.

    5. nov 2015

    @cacika malo tam byt 5,5kg 🙂

    5. nov 2015