1 / 1

    Pripnem sa ak nevadi 😊

    28. nov 2023

    Ved tam mas navod.

    29. nov 2023
    Autor komentár zmazal

    Trvalu by som.si v žiadnom pripade doma nerobila a to som vyucena kadernicka (ale nerobim uz) je to zasah do celej struktury vlasu a ked to nevyjde tak vysledok jedine zničene vlasy na niekolko rokov kym ti cela trvala nevyrastie.

    29. nov 2023

    @ivkanos máš pravdu, ale vynorila sa mi z pamäti spomienka z detstva, ako si všetky tetky (mamine sestry, pochádza zo 6tich sestier) navzájom robili trvalé. Ja som mala v 15-tich svoju prvú trvalú, otec nám vyrobil špeciálne natáčky na trvalú takú ako na obrázku (nie ovcu), robila mi ju samozrejme mama. Sestra mame nedôverovala, že ona ide ku kaderníčke a sestra preplakala 3 dni, lebo kaderníčka jej to zhovadila, kdežto moja trvalá bola perfekt od mamy.

    29. nov 2023

    @0silvia0 ano ja som tiez robievala babkam tie klasiky studene vlny na male natacky 😂 je s tym piplačka a treba davat pozor a presny postup. Ale sama si natacat na trvalu vlasy tak to by som ani nevedela aby to bolo presne ako ma. Nevravim.moze sa stat ze aj kadernicka ti dosere vlasy 😂 ale tak to je ozaj velmi vynimočne. Ja som inak tiez 2r.dozadu chcela objemovu trvalu a tiez to v okoli nikto nerobi neviem preco asi nemaju dobre vysledky alebo co. Moja argumentovala ze kvoli astme nemoze robit trvale.

    29. nov 2023

    Ale som zvedava ci sa niekto ozve ze si robi a vyzera ako na obrazku 😀 ale aj tak by som si sama netrufala

    29. nov 2023

    @ivkanos moj tato chudák nám vyrobil také drevené natáčky, mali asi 20 cm a boli tam vyfrézované zárezy, čiže tie dlhé vlasy nevyzerali tak ovcovo, ono sa to volalo kedysi že padavá trvalá.

    29. nov 2023

    @ivkanos ja som tiez kaderníčka ale poznam len tie silné trvalé pripravky... často nás učia take hluposti ..ako aj odfarbenie čiernej. pritom ciernu je najhoršie odfarbit (odfarbila som bez peroxidu lebo som nastudovala iný spôsob ktory nezničí ani len milimeter vlasu)
    Tak zato sa tu pytan ci niekto nerobi doma a používa jemnejší pripravok ako originál silná trvalá

    29. nov 2023

    @ivkanos ale keby som neni kaderníčka tak by som nemala odvahu sa toho chytať (ja osobne si striham.sama.aj postupku 🙂 aj farbim (ale to uz vie takmer každý) aj melír som si sama robila kedysi... trvalú som ešte nemala

    29. nov 2023

    @carla232 tak to si potom šikovna aj odvazna naraz ja jedine som sa zafarbila sama strihat a melir to uz vobec by som si netrufla 🤣

    29. nov 2023