carmen238
20. aug 2017
342 

Úžasné CROCCO koláčiky 🙂

Veľmi som chcela testovať tieto koláčiky a neviem ani opísať radosť z toho, keď som prečítala IP o tom, že si ma na testovanie vybrali. Takže, Modrý koník a MINIT Slovakia, patrí vám moje veľké ĎAKUJEM. Nevedela som sa dočkať kedy k nám balíček docestuje a v deň termínu som robila veľké prípravy a preorganizovala náš mraziak, aby som mohla koláčiky udomácniť 🙂

Pripravené pre koláčiky

Už sú doma 

Dočítala som sa, že firma MINIT SLOVAKIA, spol s.r.o. , ktorá tieto skvelé koláčiky vyrába, je na trhu už 17 rokov, pôvodne ako koláčiky FORNETTI. Tieto koláčiky som si vždy kupovala, keď som niekam cestovala, lebo na cestu sú skvelé. Vždy som si kúpila plné vrecko a vždy to najväčie. Dlho som hľadala nejakú náhradu, aby som si ich mohla kedykoľvek upiecť aj doma. V obchodoch ich nájdete viac druhov, ale väčšinou ich treba po vybratí z mraziaka nechať chvíľu nakysnúť a chuťovo to tiež nebolo ono.

Tieto koláčiky CROCCO sú však úplne iné a to nielen tým, že pri ich príprave ich netreba nechávať na plechu kým nakysnú, ale hlavne chuťou. Tak ako aj samotný koláčik po upečení chutí výborne, tak aj plnky, ktoré koláčiky obsahujú. V ponuke nájdete koláčiky sladké - jahodové, marhuľové, malinové, čokoládové, nugátové a slané - škvarkové a syrové pagáčiky. Na ich prípravu nepotrebujete veľa času, ja som si to dokonca stopla a príprava koláčikov na  jeden plech (cca 16 ks) mi zabralo 2 minúty a to  ich dokonca ukladám podľa druhu, viď foto 🙂 

Prvé sme testovali koláčiky malinové, jahodové, marhuľové a nugátové. 

Tu je výsledok:

Rúru som si predhriala na 180°C, vložila plech a sem tam pozrela ako sa budú piecť. Počas pečenia krásne narástli a začali naberať tú správnu farbu. Vôňa pečených koláčikov sa šírila po celom dome. Bola som veľmi zvedavá na chuť, keďže vzhľad a vôňa ma potešili. Na ochutnávanie sme boli traja - ja, synček Tobias a manžel. Dcérka má len pol roka a na takéto dobrotky si ešte chvíľu počká 🙂

Výsledkom prvého testovania bolo, že nám koláčiky chutili a hlavne najmenšiemu ochutnávačovi, ktorý je v jedle vyberavý.  Koláčiky boli jemné, nadýchané, mäkkučké a hlavne chutné.

3.8. sme oslávili 4 krásne roky ako manželia a pri tejto príležitosti som spojila príjemné s užitočným a upiekla som  slané pagáčiky syrové a škvarkové, ktoré sa k červenému ríbezľovému vínku výborne hodia. Škvarky ja nejem, ale koláčiky som ochutnala a chutili mi, syrové boli tiež výborné.

Tieto koláčiky sú skvelé. Poznáte to, keď vám niekto z priateľov alebo rodiny zavolá či ste doma, že prídu na kávičku? To je ešte ten lepší prípad lebo niekedy už len zazvoniapri bráne. V prvom aj druhom prípade je veľmi dobré mať v zálohe tieto koláčiky, ktoré máte upečené raz dva alebo za 15 minút 🙂 Kým sa koláčiky piekli, ja som stihla spraviť kávu pre návštevu , chvíľu s nimi posedieť a ani som sa nenazdala a koláčiky boli hotové. Návšteve veľmi chutili a ku kávičke sa výborne hodili. Dokonca ich oslovili natoľko, že až prídeme na návštevu mi k ním tak tam vraj na revanž budú čakať na nás.

Toto bola zase chvíľka iba pre mňa 🙂 Poznáte to, deti spia, manžel nie je doma a zrazu si v tej radosti spomeniete, že je čas na kávu a koláčiky ku káve nesmú chýbať.

Keď sa vyberiete na výlet a čaká vás dlhšia cesta autom, na cestu sú ako stvorené a tak sme si ich spolu so synčekom napiekli. Kým sme dorazili do cieľa nášho výletu, bola dóza prázdna. 

A ako by som zhodnotila testovanie koláčikov? Jednoznačne majú u nás doma v našom mraziaku svoje miesto a hneď ako sa tieto určené na testovanie minuli tak sme kúpili ďalšie a určite opäť kúpime ďalšie.

Nesmú u nás chýbať keďže sú:

- skvelé pre nečakané návštevy,

- len tak ku káve ak máte chuť na sladké, prípadne slané,

- výborné na cestovanie, len pozor treba ich napiecť viac keďže sa rýchlo míňajú,

- príprava je jednoduchá,

- upečené sú za 15 minút,

- široký výber príchutí - my sme testovali 5 balení sladkých a 2 balenia slaných.

Ja by som uvítala aj pizzové koláčiky, ktoré milujem.

Ešte raz sa chcem v mene našej štvorčlennej rodinky poďakovať, ĎAKUJEME  a CROCCO milujeme 🙂 

Ak ste ich ešte nevyskúšali, tak to treba napraviť lebo neviete o čo prichádzate...

 #test_crocco

Skoda,ze som este okrem malinovych, marhulovych a syrovych ine nikdy nenasla

20. aug 2017

@daniela022 my kupujeme v Tescu a tam majú väčšinou všetky 🙂

20. aug 2017

Tie oškvarkove sa nedaju jest...nugatove su super

20. aug 2017

@kucatko1 každému predsa chutí niečo iné 🙂

20. aug 2017

To ano len ma to sklamalo

20. aug 2017

@kucatko1 ja som sa bála ako budú chutiť a mne chutili všetky ;)

20. aug 2017

Začni písať komentár...

Odošli