6 / 552
    domace spaldove pecivo

    môžeš mi poslať recept prosím? ďakujem 🙂

    27. mar 2014

    @krejminka nech sa paci 🙂

    2,5-3 hrnceky spaldovej celozrnnej muky
    1 hrncek vody
    1 rovna CL sody bikarbony
    1 PL oliv.oleja
    1 CL soli
    1/2 CL rasce

    cesto vypracujeme na podlozke potretej olejom, naolejujeme ruky, vytvarujeme valec, odkrojime 10 kuskov ( alebo menej, ak chces vacsie bochniky). Pecieme na papieri na pecenie 20min/200°C.

    27. mar 2014

    @catherine63 vyzerajú super, určite idem vyskúšať 🙂

    27. mar 2014

    @krejminka su super, a hlavne velmi rychle 🙂

    27. mar 2014

    tie 2,5 - 3 hrnčeky,to znamená ,že hrnček je 2,5dcl a majú byť 3? aby som to nejaklo nepoplietla.ďakujem

    4. apr 2014

    @lunamati nie, obe cisla su mnozstvo, zavisi od znacky muky, niektora pije viac vodu, ina menej, treba vyskusat najskor menej a potom dosypavat. ale salky mam 2,5-dcl-ove 🙂

    5. apr 2014

    mozem sa spytat, pouzila si hladku ci polohrubu tu muku? vdaka

    15. apr 2014

    @kiki13 ja kupujem zn. Kuchenmaister a tam nie je napisana, aka to je, to je asi nejaka univerzalna 🙂 ani v povodnom recepte nebolo uvedene, ze aka ma ist...

    15. apr 2014

    @catherine63 a podla tej struktury nevies odhadnut ci je skor jemna ci hrubsia? vdaka

    16. apr 2014

    @kiki13 Tak asi skor polohruba 🙂

    16. apr 2014

    Vdaka, určite vyskušam 🙂 uz davno sa chystam upiecť pečivko doma...

    29. apr 2014

    @petruskka pridavala som sem aj obmenu tohto receptu s jogurtom a pdp, to mi chutilo viac 🙂 dobru chut

    29. apr 2014

    @catherine63 OK, beriem na vedomie....ďakujem ;)

    29. apr 2014

    toto si myslela,?

    20. máj 2014

    @dnika2 ano, v podstate to len vsetko zmiesas a vypracujes cesto, bude lepkave, preto si naolejuj ruky aj podlozku, aby sa ti s nim dobre robilo 🙂

    20. máj 2014

    Dnes som robila, pridala som aj jogurt. sú chutné - až priveľmi😀 Chcem sa spýtať, kedže bežne sa odporúča pečivo pri redukcii vynechávať, toto môžem bez výčitiek?

    18. jún 2014

    @anetkalv 🙂 som rada, ze chutilo 🙂 tak aj to celozrnne pecivo treba s mierou, nie kazdy den a radsej v dopoludnajsich hodinach, urcite nie na veceru 😀

    18. jún 2014

    @catherine63 kacena, su super - diky za tip 🙂

    3. sep 2014

    @nikyon si skusala? nie je zac 🙂 akurat sa mi pecie chlebik, skusam novy recept, tak som zvedava, ako to dopadne 🙂 ale vyzera super, potom pridam recept 🙂

    4. sep 2014

    @catherine63 aj Ondrejovi chutili, tak som rada 🙂

    4. sep 2014
    Komentár bol odstránený

    @catherine63 mozem dat namiesto rasce sezam?🙂

    30. júl 2016

    @romi00 jasne, ja stale obmienam semienka 🙂

    31. júl 2016