9 / 552
    plneny zapekany baklazan

    to je balkazan?vyzera to chutne...🙂

    19. mar 2014

    @olivka26 ano, bolo to super 🙂

    19. mar 2014

    Recept: 2baklazany vydlabat. Vnutro pokrajat na kusky. Osmazit cibulu na troske oliv.oleja, potom pridat 2nakrajane kuracie prsia, osolit a okorenit (korenie ake mate radi) a prudko orestovat. Pridat pokrajene vnutro baklazanu a sampinony a chvilu podusit. K tomu primiesat nastruhany syr a 2vajcia. Touto zmesou naplnit vydlabane baklazany, ktore sme si posolili a ak nechceme, aby zhnedli, tak potreli citronovou stavou. Piect na papieri na 180°C do zlatista (cca 20-30minut). Hned po dopeceni som dala na vrch este kusky syra, aby sa stihol roztiect.

    19. mar 2014

    aj supa z baklazanu sa papa?

    20. máj 2014

    @mimirinko ano, treba ho poriadne umyt 🙂

    20. máj 2014

    Dakujem. Ja fakt neviem,. Zajtra kupim a idem na to🙂 to nema ani kostky ci zrniecka? @catherine63

    20. máj 2014

    @mimirinko v pohode, nie je zac 🙂 ma to take drobulinke zrniecka, to vnutro je take spongiove 🙂 cele sa da zjest

    20. máj 2014

    Takze cuketa. Ale cuketu supem, toto teda nemusim. Odkial beries recepty? Len z tej knihy na prvej fotke? @catherine63

    20. máj 2014

    @mimirinko ja ani cuketu nesupem 🙂 inspirujem sa na nete, tu na MK, nieco vymyslim, minule som to tak zhruba ratala, tusim 26receptov, co tu zatial mam, su z tej k nihy...

    20. máj 2014

    @catherine63 toto je uzasne a rychle jedlo 🙂 mnam, asi znova kupim baklazan 🙂 dokonca aj manzel to ma velmi rad 😀

    6. jún 2014

    @seginiatko aj ja ho lubim 🙂 ale ked ho ma zjest moj manzel, tak sa pyta, co je druhy chod 😀

    6. jún 2014
    6. jún 2014

    @seginiatko hm, vyzera super, niekedy vyskusam 🙂 dakujem

    6. jún 2014