30 / 552
    grilované kur.prsia so zeleninovými fašírkami

    zeleninove fasirky:
    zelenina podla vlastneho uvazenia, ja som pouzila:
    brokolicu, petrzlen, mrkvu, hrasok, baby spenat
    uvarit v zeleninovom vyvare, popucit pridat sol, biele korenie, 1-2 vajicka, ovsene vlocky, bylinky - petrzlen.vnat, oregano, bazalka (podla chuti), syr eidam 30%
    vytvarovat, poukladat na papier na pecenie, pokvapkat oliv.olejom a piect cca 30min. 200st.

    27. mar 2014

    tie prsia mas ako ochutene? co mas na nich, ake korenie? diky.

    11. máj 2014

    @mimirinko sol, mlete c.korenie, mleta cer.paprika, tymian, oregano, olivovy olej

    11. máj 2014

    mas super inspirativny album a chcem sa aj vdaka nemu zacat zdravsie stravovat. mas v popise pisane, ze jedavas 5x denne. mas ranajky, desiatu, obed, olovrant, veceru? a co mavas na desiatu a olovrant, pripadne aj veceru? a varievas si kazdy den vzdy?

    11. máj 2014

    @mimirinko dakujem, som rada, ze som inspirovala 🙂 ano 5x, na desiatu vacsinou smoothie, alebo ovocie vcelku, ked nemam cas mixovat. na olovrant biely jogurt, tvaroh, cottage cheese, zeleninu...na veceru nejaky miesany salat s kur.masom, alebo tuniakom, vajickom, syrom...alebo ak nie som hladna, tak len jogurt, nejake syry, tvaroh...nevarim kazdy den, snazim sa tak na dva dni, aj tak uz teraz travim kopu casu v kuchyni 🙂 drzim palce, nech sa ti to podari, budes sa urcite citit lepsie 🙂

    11. máj 2014