214 / 552
    čokoládovo-kokosový rawcake

    1 balenie sušených sliviek / 200g /,
    2PL strúhaného kokosu,
    hrsť pekanových orechov,
    hrsť lúpaných nesolených mandlí,
    2PL kakaa,
    2 avokáda,
    1 banán,
    1/2 86%- tnej čokolády,
    1ČL mandľový olej,
    1-2PL datľového sirupu

    Postup prípravy:
    Na "korpus" dáme do mixéru slivky, kokos, pekanové orechy, mandle, kakao. Rozmixujeme. Zmes dáme do chladničky, kým vytvoríme krém. Na krém použijeme - 2 avokáda - pozor zrelé !, banán, čokoládu roztopenú v mikrovlnke s mandľovým olejom, datľovým sirupom. Poriadne rozmixujeme na hladký krém.
    Na dno tortovej formy utlačíme orechovú zmes a na ňu vylejeme krém. Ozdobíme ovocím a dáme do chladničky aspoň na hodinu.

    Pozor, konzumovať len v doobedných hodinách 😀

    4. aug 2014