cayar
5. jún 2013

Narodeninova party duhovej rybicky

Ten cas naozaj veeeelmi rychlo letiii a Angelina bude fukat uz tento mesiac 4 sviecky na narodeninovej torte;))) Uz jej z nej veeeelka slecna... Tesi ma , ked vidim ako sa sama vie poobiekat, ako napisat svoje meno...smutim, ked travi cas s kamosmi na pieskovisku a mamu v tom momente nepotrebuje... Som vsak veeeelmi stastna, ze je taka aka JE....vesela, presibana, usmievava, zlostna, mudrucka ;))) taka frech;) Ma vela zaujmov , ale ani pri jednom nevydrzi...
;) ma viac kamaratov ako kamaratok ;))) A preto pripravujem kazdu jej narodeninovu oslavu tak, aby bola pritazliva aj pre chlapcov... Minuly rok sme tretie narodeniny oslavovali so Smolkovcami;) Angelina bola Smoulinka;) medzi 6 Smolkami;)))

Od kamosky, tiez ucitelky, dostala minuly rok k narodeninam knihu o duhovej rybicke. Krasny pribeh o priatelstve. Citameju a citame a citame....az sme si ju vybrali ako motto pre narodeninovu party;) Niekedy vo februari ....sme zacali s pripravou...vtedy sa nase myslienky formou brainstormingu dostali na papier. A dnes 5.6.2013 sme zacali so spolocnou pripravou;))
25.5.2013 -DEKOna stol, na jedlo, napoje.... ,
28.5.2013 -Happy Birthday Set - Duhova rybicka- Imaginarium
5.6.2013- Pozvanky - Angelinina praca;)

TAK TO JE DOKONALE

4. aug 2014