ckatka
22. nov 2021
190 

Po lopate (vol.1) - Covid neexistuje

Existuje. 

A nie, nie je tu preto, aby rozhádal priateľov, zničil podnikateľov, ekonomiku a spôsobil, že tvoj muž začne chľastať a deti zabudnú aké to je, ísť po škole spolu fajčiť za kríčky a nadávať na matikárku.

Je to vírus. Jeho cieľom je to, čo je cieľom všetkých vírusov. Prežiť a množiť sa. Cieľom nie je zabiť všetkých hostiteľov. Cieľom je prežiť a množiť sa a ideálne mutovať tak, aby prežil, kým sa nájde liek či vakcína. 

Ako najlepšie prežije vírus? No tak, že bude ľahko nákazlivý, bude sa dobre šíriť a nezabije si hneď všetkých hostiteľov (zabil by aj seba a to nechce). Vírus nie je debil...je tu dlhšie ako my a má "rozum". Vyvinie si inkubačnú dobu a čas nákazlivosti tak, aby to jemu najlepšie zapadlo do plánov. Takto vznikla delta. Keď alfe umrelo príliš veľa hostiteľov naraz, pochopila, že sa musí zmeniť. Zabije len tých "slabších", a silnejšími sa nechá roznášať. Kýchanie a kašľanie je ideálny spôsob. A deti v kolektívoch, ktoré nikto nepodozrieva, lebo beztak sú furt sopľavé.

Zabije starších a slabších a tých, ktorí majú rôzne ďalšie neduhy, tí sú jej totiž nanič.

ešte že očkovaní nie sú infekční...povedal raz jeden...

22. nov 2021
ckatka
autor

@jarhal očkovaní tiež môžu byť infekcni. Ale keď si to zhrnieme-
-ťažšie sa na nich vírus nalepí
-ťažšie sa vôbec vytvorí infekčnosť
-ťažšie sa vírus u nich prenáša, aj pretože väčšinou ani nemajú príznaky. A bez kýchania a kašľania sa vírusu naozaj blbo presúva z hostiteľa na hostiteľa. A tam kde jeden neockovany nakazi každého koho stretne, ockovany len sem tam dakoho.
Takže v princípe - rusko chráni ostatných....Vakcína hlavne mňa.

22. nov 2021

@ckatka Pozri české štatistiky.

22. nov 2021

@abbey1 ceske statistiky su jednoznacne - ockovani umieraju zriedkavejsie https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakta-proc-o...

22. nov 2021

@janocka Pozrela si si statistiku hospitalizacii a umrti ockovanych a neockovanych?

22. nov 2021

@abbey1 ano, na 20 neockovanych je 10 hospitalizacii a na 279 ockovanych je 11 hospitalizacii. Nemozes tvrdit, ze ockovanych je v nemocnici viac, pretoze z 279 je ich tam len 11, pricom z ockovanych je to polovica. Ak by sla polovica z ockovanych do nemocnice, nebolo by ich 11 ale 139 🙂

23. nov 2021

Začni písať komentár...

Odošli