clarissss
3. jún 2018
193 

🌟 Prekvapenie s názvom LINOLA 🌟

Ahojte! 

Tak a máme za sebou týždňové testovanie s Linola Lotion

Som mama 2 ročného syna Tomáška 👦🏼 ktorý má exzémiky ktoré zdedil po mne😩 a na ceste je jeho sestrička👶🏼 (som v 31tt tehotenstva🤰🏽) a v tomto období naozaj pozorujem aj u seba zhoršenie stavu mojej suchej pokožky. Vyskúšali sme už všeličo, hlavne u Tomáška, ktorý mal veľa mastičiek aj na predpis od pani doktorky, ale aj keď ako-tak pomohli, sťažovanie na pálenie a svrbenie u Tomáška nemyzlo 😕. Hlavne kvôli tomu sme sa veľmi tešili na testovanie niečoho nového čo nám môže pomôcť a popravde hlavne kvôli tomu som na začiatku ani netušila že tento krém bude naozaj taká bomba aká je. 

Od začiatku som bola veľmi milo prekvapená, či už krásnou čistou vôňou alebo konzistenciou krému. Ja nie som s tých žien ktoré extrémne radi “mastičkujú” aj seba aj svoje deti a čím sú “mastnejšie” tým lepšie, naozaj toto rada nemám a pri Linole sme žiadny takýto problém nemali!  Krásne sa po nanesení vpíja do pokožky a naozaj cítiť hydratáciu aj 10hodín po použití! Wau! 😱👌🏽 Vždy po kúpaní🛁 sme naniesli Linola Lotion na celé telíčko a na nožičku kde má Tomáško ekzémik sme nechali hrubšiu vrstvu nech sa pekne vpíja do problémovej pokožky. 

Musím vám povedať, že už na druhý deň sme videli úžasný pokrok! Žiadne začervenané miesto na nožničke, pokožka sa krásne po Linole upokojila. Z toho mám naozaj najväčšiu radosť keď vidím ako krásne pomáha môjmu malému hrdinovi🤴🏽. 

Pravdaže ja som tiež s testovaním nezaháľala. Pri druhom tehu sa mi pokožka strašne vysušuje hlavne na tvári kde som mala suché fľaky ktoré hlavne pod make-upom boli dosť vidieť a taktiež keďže bruško už mi dosť vytŕča a strie mi ostali ešte po prvom tehu teraz som niak ani nemyslela na to aby som sa s niečim niak extra natierala. Riešila som väčšinou tvár a Linola mi fakt s týmto pomohla! Žiadne suché fľaky po každodennom natieraní už nemám 😍👌🏽. 

Na brušku síce strie mám pravdaže nové a nové ale po natieraní  vôbec nie sú také začervenané a hlavne sa nemusím stále škriabať a kontrolovať kde sa robí nová a prečo má tak svrbí brucho, lebo odkedy sa natierame doma s Linolou takýto problém vôbec nemám, vytváranie strií Linola síce nezastaví ale krásne pokožku upokojí a hydratuje. 

Veľmi sa teším že sme Linolu vyskúšali🤩 a určite tejto značke ostávame verný aj naďalej, nie len Linola Lotion ale radi vyskúšame aj ďalšie jej produkty keďže majú naozaj pestrí vyber od krémov na cez šampóny a teraz na leto určite vyskúšame aj opaľovací krém keďže za pár dní odchádzame na dovolenku kde ho určite budeme potrebovať 🏖. 

Mamičky aj mamičky čakateľky aj nemamičky určite Vám Linolu s Tomáškom odporúčame všetkými desiatimi a moc sa tešíme že sme týmto spôbom mohli spoznať túto značku. 💌

Prajeme vám pekný zvyšok nedeľného večera 🥂!  

#test_linola2 #recenzia

my sme pouzivali linolu olej do kupela od mala,kedze mali extremne suchu pokozku...krasne im ju kupel premastil,takze po nom sme nemuseli,ani nicim natierat..uz nejaky cas mame po probleme,ale aj tak na zimu im ho vzdy dam predpisat(vtedy je doplatok stvrtinovy,oproti normalnej cene) u koznej a robim im obcasny kupel..odporucam aj ten vyskusat 🙂 https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/lin...

3. jún 2018

@jarmila2010 ďakujeme super nápad vyskúšame určite aj to 👌🏽❤️

3. jún 2018

@clarissss akurat odporucam davat viac oleja,ako je v navode..tak pocitovo na ruke som skusala,ci je voda dost mastna...a kupel som robila,tak 1x za tyzden..to stacilo...a ako pisem..ak chodis ku koznej s maleho problemom,tak si ho mozes dat predpisat 🙂

3. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli