cukroska
28. dec 2012

Dokonalý pár 😀

Raz sa stretli perfektný muž a perfektná žena. Po perfektnom chodení mali perfektnú svadbu. Ich spoločný život bol, samozrejme, perfektný.V jednom zasneženom, búrkový Štedrý deň perfektný pár jazdil vo svojom perfektnom aute, keď uvideli na kraji cesty sedieť nešťastného človeka. Ako perfektný pár zastavili, aby pomohli. Tam stál Santa Klaus s veľkým batohom hračiek. Aby nesklamali žiadne dieťa na Štedrý večer, perfektný pár naložil Santa Klausa a jeho hračky do svojho auta a už boli všetci na ceste a rozdávali hračky ....Bohužiaľ, stalo sa nešťastie a perfektný pár a Santa Klaus mali po ceste nehodu. Len jeden z nich nehodu prežil.
Otázka: Kto prežil?
Spojler: skrytýPrežila perfektná žena. Ona je totiž jediná, kto naozaj existoval. Každý predsa vie, že žiadny Santa Klaus nie je a nie je ani nič také ako perfektný muž.
Ženy prestaňte čítať, to je koniec vtipu.Muži pokračujte.....................................Takže keď neexistuje žiadny perfektný muž ani Santa Klaus, žena musela riadiť auto. To vysvetľuje, prečo sa stala dopravná nehoda. A okrem iného, či ste žena a stále toto čítate, len to potvrdzuje inú skutočnosť: ženy nikdy nepočúvať😀

Začni písať komentár...

Odošli