1 / 1

    My sme boli v prahe na velkom stadione. Listky vpredu na statie. Muz s jeho vyskou bol v pohode, ja malinka som nevidela nic, len velke tela okolo. Volne bolo zboku na sedenie a koncert som si uzila. Odvtedy na statie eee.

    16. máj 2021
    Autor komentár zmazal

    Pre mladych je lepsie statie a pre starsich sedienie je to logicke. Mlady si chu aj potancovat poskakat, zalezi velmi od toho o ake ide podujatie samozrejme, ze na klasiku asi sa nehcce nikomu stat a rozhoduje aj cena listokov.

    16. máj 2021

    Keď som bola na koncerte Bryana Adamsa, mala som sektor B nejaký 3. rad (podla tvojho obrazku), ale lutovala som, ze som nesla do lóže vpravo, alebo vlavo na ten kraj bližšie k pódiu 🙂 Podľa mňa je to lepšie a bližšie k pódiu ako keď sedíš priamo, hoci veľké koncerty sa samozrejme premietajú aj na plátno, takže vidíš všetko aj z diaľky.

    16. máj 2021

    Najlepsie na kraj, bud VIPka nakraji alebo loza

    16. máj 2021

    @milasssku To VIP je státie.

    16. máj 2021

    Za mňa lóža čo najbližšie a najnižšie k pódiu.

    16. máj 2021

    @dasiacik Ak sa chces vyblázniť, tak VIP statie 🙂

    16. máj 2021

    Za mňa sedenie 😁 aj tak nikto nesedel, všetci tancovali, ale mali sme to pohodlnejšie, ako sa tam tlačiť vpredu..

    16. máj 2021

    @slimstar A videla si dobre na pódium?

    16. máj 2021

    @dasiacik áno, bolo to odstupňované, jeden rad, jeden zvýšený schod ako keby..

    16. máj 2021

    zalezi od toho ci idete za zazitkom alebo hudobnym zazitkom ;) partner je hudobnik a chce mat co najlepsi zvuk, takze co najblizsie k zvukarom, mne staci aj ten zazitok samotny a uz som stara na tlacenie sa takze sedenie a zalezi aj kde - u nas v Inchebe sa vzdy snazia natlacit co najviac ludi a tam sa potom dolu neda dychat 🤦🏼‍♀️ vo Viedni je to v pohode aj aj ale aj tak radsej sedim 😃 v tomto konkretnom setupe by som sla sediet

    16. máj 2021

    My sme boli v BA na Palovi Haberovi a mali sme lozu vľavo a super. Ti na státie síce boli vpredu ale natlaceni ako sardinky a my sme všetko tiež videli pekne z blízka.urcite sedieť aj tak sa tancovalo a stálo ale sem tam sme sedeli a netlačili sa

    16. máj 2021