dcchobotnicka
12. sep 2013

Kurzy 2013/2014

  • Od septembra 2013 budeme pokračovať v kurze RYTMIKY pre najmenších, ktorý je určený deťom vo veku od 1-3 rokov. Kurz je vedený externou lektorkou Paulou z Etnobubnovej školy a prebieha raz do týždňa. Deťom ponúka všestranný psycho-motorický rozvoj prostredníctvom rôznorodých rytmických hier.
  • Novinkou bude tiež kurz ANGLIČTINY s externým "native english" učiteľom Ashokom zo zahraničia. Výučba bude realizovaná hravou formou pomocou hier, obrázkov, pesničiek a básničiek a to 1x v týždni. Cieľom je rozvíjať v deťoch kladný vzťah k cudzím jazykom a rozvíjať ich komunikačné zručnosti a tvorivosť.
  • Pre detičky máme pripravený aj kurz PLÁVANIA vo Water Baby Club v Alve na Trnávke. Kurz je vedený našou učiteľkou Paulou, ktorá je zároveň certifikovaným trénerom plávania. Kurz bude prebiehať 1x v týždni a to v piatok počas dvoch po sebe idúcich mesiacov v maximálnych skupinkách 5 detí.
  • Súčasťou noviniek je aj kurz cvičenia na FIT LOPTE, ktorý je určený deťom vo veku od 1,5 roka. Kurz je vedený našou učiteľkou Luckou. Cvičenie sa bude konať 1x do týždňa v čase od 17h do 18h (bez sprievodu rodičov). Účelom cvičenia na fit lopte je prevencia chybného držania tela u detí a jeho spevňovanie.

Začni písať komentár...

Odošli