1 / 1

    Ja robím so šampiňónovo smotanovou omáčkou a pečenými zemiakmi. Klasika osolenu a opeprenu panenku prudko osmahnem z každej strany na panvici a dám na cca 20min.do rúry. Na panvici orestujem cibuľu,pridám šampiňóny,podlejeme hubovým výkonom a keď zmäknú tak zalejem šľahačkovu smotanou. Tu nechám zredukovať

    27. apr 2021

    Pozdĺž ju rozrezat,osolit, okoreniť..... naplniť napr.... Sušené slivky, alebo niva, špenát, pripadne prazenica s kapiou.... Šampiňóny....... K tomu už nejakú omáčku trebars podľa toho čím naplniť... +pecene zemiaky, ryža....

    27. apr 2021
    27. apr 2021

    Omacka s gorgonzoly, opekane zemiaky

    27. apr 2021

    My robievame zapečenu panenku s mozzarelou a rajčinami. Eňo ňuňo!
    Panenku nakrájať na medailóniky. Osolit,okoreniť,poaypať oregánom. Prudko orestovať. Preloziť na plech. (Ja mam kruhový delimano)
    Na panenku poukladať nakrajanu mozzarelu,na to nakrajane paradajky,posypat bazalkou. Vyliať výpek. Vyliať smotanu na šlahanie,my dávame dve,ak je nutné aj tri,aby to malo šťavu na poliatie ryže. Zaleží od množstva panenky,aby sa zas netopila. Prikryť alobalom,piecť cca 1hod/180°C. Odokryť a nechať zapiecť. 👍👌

    28. apr 2021

    ako stejk

    28. apr 2021

    Obalit do prosuitta a so syrovou /slivkovou/ hribovou omackou

    28. apr 2021
    dia7
    autor

    dakujem , vyskusam 🙂

    28. apr 2021
    dia7
    autor

    @janmiska pecies v celku ? ci nakrajanu

    28. apr 2021

    @dia7 vcelku. Prípadne keď je dlhá, tak na polovicu prekrojím

    28. apr 2021