diabambulka
16. okt 2017
293 

Skúsenosti s BUPI MAMI

Hneď na úvod môjho článku alebo recenzie by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za to, že som sa mohla stať súčasťou tohto úžasneho a voňavého testovania s BUPI MAMI, ktoré mňa aj moju rodinku veľmi milo prekvapilo.

Som mamička dvoch krásnych chlapcov a mám 37 rokov. K testovaniu som sa snažila pristupovať zodpovedne a pozriať sa na výrobky z viacerých uhlov. Snažila som sa zachytiť svoje úplne prvé dojmy, cez fotenie, skúšanie produktov, hodnotenie produktov, až po dostupnosť v obchodných sieťach a cenách.

Hneď na úvod som bola veľmi  milo prekvapená, že aj keď sa jedná o testovanie, firma zaslala veľký balíček plný rôznych výrobkov dokonca aj s milým prekvapením. Krásnym malým maskotom "žabkou BUPI".

Myslela som si , že pôjde o malé vzorky takého typu ako sa používajú na cestovanie.

Výrobky Bupi som kupovala, ale len pre deti a naozaj som netušila, že majú takú širokú škálu aj pre mamičky a budúce mamičky.

Počas môjho testovania som si zapisovala poznámky a výrobky hodnotila hviezdičkami, tak ako sme na to zvyknutý pri rôznych recenziách ohľadom spokojnosti zákazníkov.

Maximálny počet hviezdičiek bol v mojom prípade 5 a minimálny 1. Takže čím vyšie číslo, tým lepšie odporúčania z  mojej strany.

A teraz už prejdime ku samotnému testovaniu výrobkov BUPI MAMI.

Bupi mami Intímny umývací gél

S olejom z čajovníka a kyselinou mliečnou, je naozaj vhodný na každodennú intímnu hygienu. Prekvapila ma mentolová vôňa, čo bol vlastne čajovník, ktorý má protizápalové účinky. 

- príjemný

- nedráždivý

- neštípajúci

- šetrný intámny gel

- nevysušuje a neobsahuje parfém

Chválim presne rozpísané celé zloženie výrobku pre prípad alergie, kde v porovnaní s inou nemenovanou značkou sú okrajovo spomenuté len tri zložky z intímného gélu. 

V porovnaní s inou zanočkou konkurenčnej spoločnosti tento produkt vyhráva.

Za mňa *****  (5 hviezdičiek)

Bupi mami Sprchový balzam s vôňou exotických kvetov

- príjemná vôňa

- bez zbytočných farbív

- šetrný ku pokožke

- dobre pení

- a najväčšie plus... Testovala som aj priamy kontakt s očami, pretože sa to neuvádza na výrobku a tento môj test vyšiel pozitívne. To znamená sprchový balzam s vôňou exotických kvetov naozaj neštípe ani pri kontakte s očami 😀

- zanecháva pocit čistej pokožky

!!!  Ale...  Pokožka zostáva príliš vysušená aj napriek tomu, že výrobok obsahuje prírodný mandľový olej. Je potrebné následné ošetrenie a to nejakým olejčekom, alebo telovým mliekom.

Za mňa ...****

(4 hviezdičky )

Bupi mami Spevňujúce telové mlieko

- výborná hustota, mlieko nieje príliš husté ani príliš riedke

- príjemná vôňa

- dobre a RÝCHLO vsiaka do pokožky

- pokožku zanecháva pružnú a dobre hydratovanú

- ľahko sa rozotiera

Môj test... Skúšala som ho natrieť aj na tvár, kde sa ale horšie vsiakal, na tvár preto nedoporučujem, ale je to telové mlieko, tak prečo som si ho dávala na tvár???

Typická ľudská zvedavosť, prečo cestovať alebo na chatu nosiť milión krémikov, možno raz vymyslia jeden s ktorým sa natriem celá a možno aj odmaľujem až nemám milión dózičiek... 😀

Test 2... Skúška či by zvládol odlíčenie... Zvládol, v prípade núdze môžeme použiť. Ľahko sa rozotiera, vstrebáva a pokožka nezostáva mastná a presne toto je dôvod, ktorý ma presvedčil a toto je výrobok, ktorý vám DOPORUČUJEM.

Za mňa ***** (5 hviezdičiek)

Bupi mami Sprchový balzam s vôňou jarných kvetov

- veľmi dobre pení

- pre mňa príjemnejšia vôňa ako pri hydratačnom sprchovom balzame s vôňou exotických kvetov, nieje príliš silná a výrazná

- dobre čistí

- pri kontakte s očami neštípu a neslzia

- bez zbytočných farbív

!!! Pokožka zostáva naozaj super čistá, ale ako jediné mínus je, že opäť treba použiť niečo na hydratovanie pokožky, či už olej alebo telové mlieko, aj napriek tomu, že na výrobku sa uvádza - hydratačný sprchový gél.

Za mňa **** (4 hviezdičky)

Ako posledný z testovania zostal 

Bupi mami Jemný olej proti striám

Naozaj milujem olejčeky a používam ich takmer stále a na celé telo. A ako to býva, očakávania boli príliš veľké z mojej strany. Možno sa vám to bude zdať smiešne, že aj v mojom veku používa niekto detský olej... Ale je to z dôvodu, že super telo premastí, hydratuje a pokožka nezostáva suchá a dobre sa aplikuje a čo si budeme  rozprávať detské olejčeky krásne voňajú.

Poďme k mojej recenzii na jemný olej proti striám od značky BUPI

- pre mňa príliš silná a aromatická vôňa

- príliš riedka konzistencia (pre lepšie nanášanie by bolo super, keby bol trošilinka hustejší , lepsie by sa aplikoval)

- plus je, že pokožka naozaj zostáva príjemne a dostatočne hydratovaná a premastená

!!! Ako veľké mínus musím poukázať na to, že v porovnaní s inou značkou od konkurenčnej spoločnosti po vsiaknutí  do pokožky skoro vôbec nevonia. Silnú vôňu má len pri otvorení a nanášaní. Olejček bol pre mňa naozaj veľkým sklamaním celého testu o čom svädčí aj počet hviezdičiek pri hodnotení.

Za mňa ** (2 hviezdičky)

                   Záver a celkové hodnotenie výrobkou spoločnosti BUPI

Dovolím si tvrdiť že spoločnosť BUPI ponúka naozaj kvalitu za rozumnú cenu o čom som sa presvedčila aj v obchodných reťazcoch a v drogériách ako sú napríklad dm drogerie a 101 drogeria. Keďže pri poslednom mojom teste som sa  zamerala na dostupnosť výrobkov a noviniek od BUPI.

Ako vidíte naozaj naše drogérie sú bohato zásobené...

- kvalita za rozumnú cenu

- označenie slovenský výrobok ( podporujme slovenský trh a slovenské výrobky )

- na každom výrobku uvedená stránka pre komunikáciu so zákazníkmi

www.bupi.sk

- chcem vyzdvihnúť praktické uzávery

- veľmi dobré dávkovanie

- oceňujem vemi dobre vymyslené uzávery s ktorými nemá človek problém, ľahko sa odmontujú a naozaj miniete daný výrobok do poslednej kvapky, čo sa o konkurenčných spoločnostiach povedať nedá ( veľké plus)

- je to kozmetika bez zbytočných farbív a alkoholu

- bez parabénov

- bez parafínu

- s  obsahom prírodných látok a vitamínov

 Ja vám veľmi pekne ďakujem , že som sa mohla zúčastniť takého úžasného projektu a testovania. Bol pre mňa veľkou výzvou a prínosom. Milé mamičky kozmetika BUPI mňa naozaj presvedčila, ža aj na slovenskom trhu máme kvalitné výrobky, ktoré môžu a aj konkurujú drahým značkám. Ak ste sa dostali až na koniec môjho článku, ďakujem za pozornosť, dúfam že som vás nenudila a čítanie bolo pre vás prínosom.

                                    Za seba Vám ODPORÚČAM vyskúšať určite 

Bupi mami Intímny umývací gél Bupi mami Spevňujúce telové mlieko,

ktoré u mňa v bodovaní dostali 5 hviezdičiek z 5. Sú to pre mňa jasný víťazi a moji najnovší kamoši, pri ktorých zostanem 😀

S prianím pekného dňa zostáva vaša Tinka alias diabambulka 😀

#test_bupi3

14. okt 2017

Začni písať komentár...

Odošli