diiidi
22. dec 2020
1195 

Naše testovanie sirupu stOdal

Na úvod sa chcem poďakovať Modrému koníku, za túto možnosť otestovať sirup stOdal. Je to homeopatický liek na rôzne druhy kašľa.

Do testovania som sa prihlásila, pretože synčeka často trápi kašeľ a chceme vyskúšať niečo, čo by nás, a hlavne jeho, od toho nekonečného kolobehu oslobodilo.

Poznáte to, keď sa deti stretávajú v škole, škôlke alebo na detskom ihrisku, a domov si prinesú soplík, z ktorého sa neskôr vykľuje kašlík, 🙈 ste potom ako v jednom kole. Medzi deťmi sa to krúti až nakoniec aj vy ochoriete... Isto si tým už nie jedna mamina prešla.

Počas celého trvania testovania, sme nanešťastie, mohli sirup vyskúšať 3-krát. Z toho raz som ho skúšala sama. Ešte by som chcela pred našou skúsenosťou uviesť, že všetci sme iní, na každého zaberá niečo iné, a tiež u každého je iná dĺžka liečenia.

1.Testovanie

V deň, kedy sa k nám sirup dostal, už u nás úradoval vlhký kašeľ. Vysadila som sirup, ktorý sme používali dovtedy a nasadila stOdal. Celkovo sme ho používali 4-5 dní, ale bohužiaľ, stav sa nijako nelepšil. Bola som tak nútená nasadiť ťažšie zbrane, ktoré synčekov problém vyriešili. Možno si poviete, že sme v liečbe mohli pokračovať dlhšie, ale z našich skúsenosti sa nám vždy podarilo kašeľ do týždňa odstrániť. (Ten už synček mal 2 dni pred tým ako k nám prišiel stOdal)

2. Testovanie

O necelé 2 týždne prišlo kolo zasa na nás, 🙈 ale s tým rozdielom, že teraz som sirup nasadila už od prvého malého príznaku A kašeľ sa nerozvinul, ale úplne stratil. 🙏🏼 Paráda! Celé to trvalo asi len 3 dni, počas ktorých synček len kde-tu zakašľal.

3. Testovanie 

Aj mne sa ušlo. :D Z predošlej skúsenosti som už vedela, ako mám postupovať a tak som taktiku zopakovala aj na sebe. 🙂 Trvalo to približne rovnako dlho. Kašeľ sa nerozvinul a úplne stratil. 🙂 Spokojnosť!

Na záver by som zhodnotila našu skúsenosť pozitívne. StOdal u nás dostal 2 z 3 bodov, takže tým si vyslúžil pevné miesto v našej lekárničke.
Ešte raz ďakujem Modrému koniku, za možnosť sa testovania zúčastniť, a vám ostatným ďakujem za prečítanie a prajem krásne sviatky. 💛

#test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

Bolo pri treba napísať aj, že je to homeopaticky liek a na rôzne druhy kašľu.

27. dec 2020
27. dec 2020

Ja len tolko k tomu, treba si nastudovat co vlastne homeopatika su !!!!! Na akej baze....

27. dec 2020

Ja homeopatii neverím

27. dec 2020

Uz len to je dokaz ze je to cukrova voda,ze inak sa lieky nemozu len takto halabala davat testovat...

27. dec 2020

@orsi_h a čo je to vôbec za nápad "testovať lieky"? Celkovo tieto testovačky sú strašná sprostosť.

28. dec 2020
diiidi
autor

Baby kľud 🙂 Tento sirup bežne odporúčajú aj lekári. Netreba hneď súdiť a pohoršovať sa. Koník ma aj iné veľmi dobré testovačky. Keby som o tomto sirupe nepočula od lekárky tak sa neprihlásim. 🙂 Aspoň si môžete prečítať referencie a spraviť si názor. 👌🏼

29. dec 2020

Ja mám skúsenosti so stodalom granulami, cocculine, sedalia a cicaderma. Tiež mi to odporúčala lekárka, verila som, že sú to lieky, ale nič nefungovalo. Potom som zistila, že je to vlastne veľmi zriedená účinná látka- výťažok rastlin alebo neviem čoho, takže tam ani nemá čo účinkovať. Ale vsugerovat si vie každý kadečo. Hlavne ak je problém, človek uverí že pomôže akákoľvek vec, len nech sa niečo skúsi.

29. dec 2020

ja verim homeopatikam namiesanym na mieru konkretnemu cloveku. nie seriovo vyrabanym. treba si nastudovat, co to vlastne homeopatia je. nie, neobsahuje ucinnu latku. ucinnou latkou by tak mohol byt aj jed. a tym predsa liecit nebudeme. pri riedeni nejde o mechanicke riedenie mnozstva tejto latky. ide o "informaciu", ktora sa procesom riedenia z tejto latky uvolni. a to je informacia, ktora telu v danom case chyba a preto zareagovalo chorobou. homeopatia uzko suvisi s astrologiou, ale opät nie s tymi trapnymi horoskopmi v novinach, ktore nam podsuvaju, ze existuje iba 12 typov ludi... opät ide o astrologiu tykajucu sa konkretneho cloveka. homeopat sa vas bude pytat na x roznych priznakov, nie iba "mate kasel? kupte si v lekarni stodal".

31. dec 2020

Začni písať komentár...

Odošli