doda818
31. aug 2020
2020 

Niečo sa končí, lepšie sa začína

Ako som tu už niekoľkokrát písala, v živote sa nám dejú veci o ktorých priamo, či nepriamo rozhodujeme sami. Či už našimi priamymi myšlienkami, alebo podvedomím. A inak tomu nie je ani v tomto prípade 🙂

Všetko čo sa nám v živote udeje má svoj dôvod a preto treba vždy vo všetkom hľadať pozitíva. KetoDiet na Koníku končí a stým aj moja úloha ambasádorky. Tieto mesiace mi však dali veľmi veľa. Pomohli mi utriediť si myšlienky, ukázali smer, ktorým sa chcem uberať a naopak, ktorým absolútne nie. Zistila som, že písanie ma veľmi baví a budem sa tomu venovať naplno.

Ambasádorovanie tu bola super skúsenosť a som rada, že v tom môžem pokračovať, aj keď pre iné značky a na iných sieťach 🙂 ďakujem všetkým, ktorí ste ma radi sledovali a verím, že aj naďalej budete, aj keď nie sem.

Určite pokračujem v šírení osvety o zdraví, sebaláske, cvičení a fyzioterapii a pevne verím, že pômôžem čoraz väčšiemu počtu ľudí vnímať svoje telo inak, lepšie, zdravšie.

Majte sa tu krásne, všetkým želám len to najlepšie a  najmä veľa zdravia 🙂

#ketodiet

Napísala si to krásne, ja ti ostávam verná zbožňujem tvoje posty a teda sledujem ta najmä na IG👌🏻si veľká opora a žena s veľkým Ž ktorá ukazuje nám ostatným, že sme krásne❤️

1. sep 2020
doda818
autor

@tatianasevcikova Dakujem ti krásne Tánička :* 🙂

2. sep 2020

Začni písať komentár...

Odošli