domichrumi
2. dec 2021
1040 

Chodítko psík od Fisher-Price

V tomto článku by som vám rada podrobnejšie predstavila chodítko psík, ktoré patrí k tohtoročným horúcim novinkám z dielne Fisher-Price. Je vhodné už pre najmenšie ratolesti od 6 mesiacov 🙂 . Drobcovi poskytne úžasné možnosti na tréning hrubej aj jemnej motoriky a kopec ďalších zaujímavých podnetov!

Na chodítku sa dajú nastaviť 3 úrovne podľa veku dieťaťa. Takže chodítko rastie s drobcom a vie mu poskytnúť kopec zábavy a nových podnetov presne podľa vývinového štádia v ktorom sa váš chrústik nachádza. Na chodítku sa najdete aj gombík s ikonou planéty, ktorý vám už môže byť známy z hračiek Little People a slúži na nastavenie jazyka. Z ponuky si môžete vybrať 5 jazykov a to slovenský, český, anglický, poľský a maďarský. Tento výber jazykov je skutočne super, najmä na budovanie pasívnej slovnej zásoby alebo na zoznamovanie sa s cudzími jazykmi a prízvukmi. 

Chodítko by som mohla pokojne rozdeliť do dvoch častí a to na časť chodítka - ktoré slúži na tréning hrubej motoriky a prvých krokov a na časť hracieho panela, ktorý je výborný v tréningu jemnej motoriky a slovnej zásoby. Je výborným kamarátom pri zoznamovaní sa s číslami, farbami, abecedou či spievaním rôznych pesničiek a riekaniek. Drobec si psíkov zábavný panel určite zamiluje keďže mu poskytne kopec bádania s otočnými kolieskami, alebo otáčajúcimi stranami a množstvo svetielok a zvukov vďaka klávesám, tlačítkam a gombíkom. 

Pokiaľ drobček ešte nechodí, chodítko poslúži ako hračka plná objavov. To čo psíček ponúka, môže bábo skúmať z pohodlného sedu 🙂 . Neskôr, keď sa začína stavať na nôžky, mu chodítko poskytne ďalší priestor na objavy nielen svojich super-schopností ale aj objavy okolitého priestoru! Ha! 😀 

Obe naše deťuchy mali chodítko. Tondík si na ňom fičal podstatne viac a myslím si, že aj vďaka tomu sa osmelil urobiť prvé krôčiky už v 11 mesiacoch 🙂 Psíčka máme vyskúšaného v interieri aj exteriéri. Najprv poslúžil Tondimu a teraz ho naplno využíva naša neterka. Brázdi s ním ulice aj domácnosť 😀 Psíček vydáva zvuky aj pri pohybe koliesok takže každý krok je sprevádzaný veselými pokrikmi alebo melódiami. Chodítko je skvelá investícia a darček do budúcnosti, ktorý využije bábo skutočne dlho. Ak chodítko splní svoj účel s hrubou motorikou, stále je tu priestor na zdokonaľovanie v jemnej motorike alebo v učení či hraní sa na zábavnom prednom panely. Psíček je proste super kamoš pre aktívne a zvedavé deťuchy! 

Fisher-Price Chodítko Psík

  11 skúseností

Poďme sa prejsť, zlato! Učte sa s chodítkom Smart Stages™ šteniatkom – dokonalým kamarátom pre vaše rastúce dieťa, ktorý ponúka vzrušujúce praktické aktivity pre malé sediace deti a veľa povzbudzujúcich fráz a podpory pre tieto prvé malé kroky. Ako deti rastú a chodia, šteňa im predstaví abecedu, tvary, farby, počítanie a dokonca aj anglické slová!
Smart Stages ponúka 3 fázy hravého učenia:

  • Náuka: Hravé pesničky a frázy zoznámia vaše dieťa okrem iného s abecedou, farbami, číslami a anglickými slovami!
  • Hrubá motorika: Veľký tréning pre malé svaly, keď malé deti sedia, naťahujú sa a interagujú s aktivitami a potom sa dvíhajú, aby sa postavili, a kráčajú za chodítkom.
  • Zvedavosť a údiv: Keď deti objavujú, ako aktivovať hudbu a frázy stlačením tlačidiel alebo posunutím chodítka, vidia, že ich činy môžu vyvolať zábavné veci – hej, to je príčina a účinok!
  • Hovoria slovenský, česky, poľsky, maďarsky a anglicky.
  • Nastavenie jazyka: Pre výber jazyka stlačte tlačidlo s označením zemegule, držte 4s a vyberte jazyk.
  • Batéria: 2× AA (nie sú súčasťou balenia).
  • Vhodné pre deti od 6 mesiacov.

#fisherprice

5 jazykov, ďakujem

5. dec 2021

Na choditku sa daju nastavit 3 urovne podla veku dietatka a 5 jazykov slovensky,cesky,anglicky,polsky a madarsky

5. dec 2021

pet jazykov

5. dec 2021

#fisherprice #sutaz 3 úrovne a 5 jazykov: slovenský, český, anglický, poľský a maďarský.
Prosiiiim pre dcérku Grétku, ktorá sa práve učí chodiť🙏🙏😊🎄🎅 veľmi by nás výhra potešila 🙏🎄💙❤

5. dec 2021

5 jazykov

6. dec 2021

Dá sa vybrať 5 jazykov a to slovenský, český, anglický, poľský a maďarský

6. dec 2021

Da sa vybrat vybrať 5 jazykov a to slovenský, český, anglický, maďarský a polsky....a 3úroven....

6. dec 2021
Autor komentár zmazal

5 jazykov a 3 úrovne

6. dec 2021

3 úrovne a 5 jazykov 😊🙏🍀♥️

6. dec 2021

3 úrovne a 5 jazykov 🥰
Síce už mám väčšie dievcatko ale veľmi rada sa u známych hra s týmto choditkom👍😋

6. dec 2021

Dá sa vybrať 5 jazykov a to slovenský, český, anglický, poľský a maďarský🙂🙂🙂🙂🍀

7. dec 2021

5 jazykov

7. dec 2021

Začni písať komentár...

Odošli