domichrumi
7. dec 2021
643 

Nočník 4v1, alebo šikovný a moderný pomocník!

Nočník 4 v 1 vystriedal náš obľúbený nočník tučniak. Ten sme používali pri nácviku odplienkovania u Lilinky a neviem si ho vynachváliť. Naša Lia bola stále trošku vyššia než jej rovesníci a tento vysoký nočník bol pre ňu ako stvorený.

Nemala som v pláne nášho tučniaka meniť a vedela som, že ten istý nočník (ktorý stále vyzerá ako nový) budem používať pri odplienkovaní aj u Tomiho. Avšak! 😀 Situácia sa zmenila, lebo k nám nejaký ten mesiac dozadu pribudol úžasný nočník, ktorý vyzerá skôr ako luxusný záchodík. Má veľmi pekný moderný biely dizajn s imitáciou dreva, takže sa hodí do každej domácnosti. 🙂

Nočník 4 v 1 môžete využiť ako nočníček, redukciu na toaletu, stoličku alebo stupienok pre väčšie detičky. 🙂 Redukcia má po bokoch úchytky, aby sa deti vedeli lepšie pridržať. 🙂 Nočník má vyberateľnú misku pre lepšie umývanie a keď na nočníku sklopíme robustné veko, nočník sa premení na stoličku alebo stupienok pre väčšie deti.

Na zadnej strane sa nachádzajú tlačidlá s rôznymi ikonami. Slúžia pre lepší nácvik hygienickej rutiny po toalete. Na tlačidlách nájdete zvuky spláchnutia alebo umývania rúk. Samozrejme hudba aj svetlá sa dajú vypnúť. Ovládanie si viete nastaviť rýchlo a jednoducho na zadnom paneli, kde sa nachádza aj väčší otvor slúžiaci na vlhčené utierky. 🙂

Tým, že má nočník viacero využití je jeho základňa robustnejšia a ťažšia. Takže nečakajte, že to bude ľahký spratný nočník, ktorý sa môže prevrátiť a rozliať… Naopak, nočník pevne sedí na povrchu, nešmýka sa, ako som spomínala, je síce ťažší, ale vďaka rukoväti na zadnej strane sa dá ľahko preniesť.

U nás nočník využívame denno-denne. 🙂 Mladý pán sa s čarom odplienkovania ešte len zoznamuje, ale zato ho plne využívame najmä ako stoličku a stupienok. Táto veľmi moderná a nadčasová vecička isto nájde využitie v každej domácnosti s najmenšími objaviteľmi a výskumníkmi, ktorí sa učia nové veci - napríklad, ako upiecť koláč a dohliadať na celý proces vďaka stupienku, alebo prechádzajú veľkými zmenami a pokrokmi, ako je odplienkovanie. 🙂

Fisher-Price Nočník 4 v 1

  5 skúseností

Nočník 4v1 od Fisher Price porastie s vaším dieťaťom, až príde ten správny čas, kedy sa vaše dieťa bude už učiť chodiť na nočník. Ponúka nočník, redukciu na toaletu aj stoličku v jednom. Navyše má aj skutočný zvuk spláchnutia a dva časovače aktivity.

#fisherprice

To je aké súper že nočník a schodik k umývadlo v jednom ☺️ máme mini kupelku nočník pod umývadlom a schodík musíme prekladať hore dole lebo sa nám to naraz nezmestí. Na akú výšku/ do koľko kg je vhodný prosím?

7. dec 2021

a tak som zo srandy mrkla google a odpoved "uz sa nepredava" 🤔😁

7. dec 2021

@nikelca prezistim a píšem 🙂
@denden77 momentálne bude nedostupný ale onedlho on budeme súťažiť 🙂💖

8. dec 2021

služi ako nočník, stolička, nastavenie zvukov splachovania, hudba svetla a otvor na vlh.utierky

9. dec 2021

Tak tento ,,nočník,, slúži ako nočník,redukcia,stupienok a ako stolička Super nápad len ho vyhrať 😉❤️❤️❤️❤️

9. dec 2021

Možeme využiť ako nočníček, redukciu na toaletu, stoličku alebo stupienok pre väčšie detičky.

10. dec 2021

Nočník, redukcia na toaletu, stolička alebo stupienok pre väčšie deti😀

10. dec 2021

ach toto by sa nam naozaj zišlo. Moji synovia by boli uneseny z takejto pomocky. Sluzi ako nočníček, redukcia na toaletu, stolička alebo stupienok pre väčšie detičky.

10. dec 2021

Možnosť využitia ako nočník, redukciu na wc, stoličku a ako stupienok pre väčšie deti.

10. dec 2021

Nočník
Redukcia na toaletu
Stolička
Stupienok pre väčšie detičky

10. dec 2021

1 ako nočník
2 ako redukcia na wc
3 ako stolička
4 ako stupienok pre väčšie deti

10. dec 2021

@denden77 na mall ho naju

11. dec 2021

Redukcia na wc, nočník, stolička a aj ako stupienok pre väčšie deti.

11. dec 2021

Ako nocnik, redukcia na wc, ako stolička a aj ako schodík…

11. dec 2021

Začni písať komentár...

Odošli