domichrumi
17. nov 2018
799 

S Fisher-Price je uspávanie hračkou!

Áno je to tak! Vďaka uspávacím hračkám sa už nie jedno bábätko naučilo pokojnejšie a hlavne rýchlejšie zaspať. Fisher-Price má v ponuke hneď niekoľko hracích pomôcok zameraných na pokojné sny. A ja som mala možnosť sa presvedčiť o ich kvalite a účinnosti. Máme doma 3 takéto hračky a preto začnem práve ich popisom.

Projektor s Motýlim kamarátom

Hlavnou časťou hračky je projektor, ktorým môžete dieťatku na stenu premietať nočnú oblohu, alebo nastaviť meniace sa farebné osvetlenie. Projektor ponúka aj množstvo príjemných uspávaniek, zvuky prírody či biely šum. Druhou časťou, je Motýli kamarát v podobe plyšového medvedíka, ktorý môže poslúžiť ako mäkučký mojkáčik. Projektor je vybavený časovačom, ktorým môžete nastaviť premietanie či zvuk na 10, 20 alebo 30 minút. Samostatne môžete spustiť len zvuky prírody/biely šum, uspávanky, projektor nočnej oblohy alebo iba meniace sa svetlo. Pomocou tlačidiel na zadnej časti projektora môžete osvetlenie kombinovať s hudbou a vytvoriť tak drobčekovi to pravé prostredie na pokojné zaspávanie.

Rozkošný medvedík môže odpočívať v projektore, alebo spinkať spolu s dieťatkom v postieľke ako samostatná hračka. Bonusom je aj to, že sa dá vyprať v práčke. Je ale pravdou, že malý plyšáčik Lilku veľmi neoslovil. S projektorom sa však rada zahrá. Sama si ho spustí a sleduje svetielka, alebo si prepína pesničky. K večernému zaspávaniu si zvykneme pustiť zvuky prírody a uspávanie je o niečo rýchlejšie.

Žirafka do postieľky

Žirafka je veľmi mäkučká a hebká. Príjemný materiál na dotyk, čo Lilku nútilo neustále si ju v rúčkach pretáčať a skúmať. Tak ako aj pri ostatných hračkách Fisher-Price aj Žirafka má veľmi pekný a veselý vzhľad. Ak ju dieťatko objíme, alebo ak jej stlačí bruško tak začne svietiť a hrať uspávanky. Dokopy obsahuje 8 pesničiek, čo tvorí 5 minút nepretržitej hudby, ktorá sa pomaličky sama stíši.

Na jej chrbátiku sa nachádza regulátor hlasitosti, ktorým môžete nastaviť hlasitosť uspávaniek. Lilianka už má popočúvaný celý playlist. A myslím si, že jej vyberavé uško si poriadne pošmakovalo. V postieľke zaujato sledovala svetielko, počúvala hudbu a pretáčala si Žirafku z každej strany. Hračka je vhodná od 6 mesiacov a batoliatku vytvorí naozaj milého a príjemného mojkáčika - uspávačika.

Čo môže vaše dieťatko Žirafka naučiť?

- jej mäkké telíčko mu poskytne pocit tepla a bezpečia, pomôže mu lepšie zaspinkať

- Žirafka je ľahká a jemná, jej chytaním si zlepšuje úchop a cibrí hmat

- vďaka príjemnej hudbe a svetielku rozvíja senzorické vnímanie

- Žirafka reaguje na dotyk, vďaka stláčaniu sa zoznámi s príčinou a následkom (stlačím-svieti)

Uspávačik žirafka

Táto jednoduchá žirafka pomôže zaspinkať vášmu drobčekovi vďaka 10 uspávankám, bielemu šumu a zvukom prírody. Navyše hudba a zvuky stimulujú zmysli dieťatka a majú pozitívny vplyv na rozvoj sluchu. Žirafka je veľmi praktická. Môžete ju zavesiť na postieľku, položiť na nočný stolík. Vďaka putku ju viete uchytiť aj na kočík a vyraziť von. Tomuto sa hovorí praktický pomocník pri uspávaní! Žirafku podľa mňa ocenia všetky detičky, ktoré milujú biely šum a radi zaspávajú pri nejakom zvuku. Moja Lilka milovala spinkať v kočíku a k tomu počúvať šum, hluk áut a mesta. Teraz chce spinkať už len v postieľke, ale biely šum ešte stále rada ocení.

Kolotoč na postieľku Motýliky

Tento krásny kolotoč sa skladá z troch častí, ktoré sú aj samostatne využiteľné. Keď je dieťatko staršie môžete projektor odpojiť a uložiť ho na stolík. Taktiež aj kolotoč sa dá odpojiť a umiestniť napríklad na kočík počas prechádzky. Zabaví to dieťatko najmä vo veku, kedy ešte nevie samo sedieť, ani ležať sa mu nechce, a tak troška v tom kočíku vymýšľa. Veselé motýliky upútajú jeho pozornosť a môže sa za nimi naťahovať a chytať ich. Keďže sa jednotlivé časti dajú využiť aj samostatne, môžeme povedať, že tento kolotoč ratsie s dieťatkom a v každom veku ho vie čím si zaujať.

Na kolotoči si aj pomocou ovládača viete nastaviť hlasitosť hudby, svetelný projektor hviezdnej oblohy, biely šum, uspávanky alebo zvuky prírody. Skrátka to, čo vaše dieťatko najviac upokojí a pri čom sa mu najlepšie zaspinká.

Krásne a podrobnejšie recenzie od mamičiek, ktoré testovali Kolotoč na postieľku a aj Projektor s motýlim kamarátom si môžete prečítať TU!

Plyšový hrošík projektor na stenu

Tento Hrošík je taktiež vhodný pre deti už od narodenia. Je plyšový a tak ho môžete položiť rovno do postieľky ako jemnučkého mojkáčika. Na jeho chrbátiku sa nachádza projektor, pomocou ktorého môžete na strope detskej izbičky vykúzliť oblohu posiatu hviezdami. Navyše hrošík taktiež ponúka 30 minút upokojujúcich uspávaniek, bieleho šumu alebo zvukov prírody. Hviezdna obloha, jemné melódie, či biely šum pôsobia relaxačne a drobčekovi  pomôžu sa uvoľniť a pokojne zaspinkať.

Medvedík Butterfly dreams a Uspávacia sovička

Mäkkučký Medvedík s motýlimi krídielkami a tykadlami a rozkošná plyšová sovička fungujú na podobnom princípe ako už vyššie spomínaná Žirafka do postieľky. Ak im stlačíte bruško začnú svietiť a spievať uspávanky.

Medvedík ponúka 30 minút pokojnej hudby, bzučiace zvuky, rytmy pripomínajúce tlkot srdiečka, zvuky prírody alebo len biely šum. Navyše ponúka aj 10 minút príjemných vibrácii, ktoré ak sa spoja s bielym šumom vytvoria perfektnú uspávaciu kombináciu!

Sovička je veľmi jemná a plyšová. Po jej stlačení dieťatku poskytne pohľad na jemnučké svetielko. Vie húkať a hrá 15 minút jemných uspávaniek, ktoré sa postupne stišujú. Navyše nožičky môžu poslúžiť ako hryzátko.

#fisherprice #spanok #hracky #uspavanie #bielysum 

17. nov 2018

Erghhfz

17. nov 2018

Dobry den, je ten biely sum na vsetkych hrackach rovnaky? Ktora hracka sa u Lilky najviac osvedcila na uspavanie? Dakujem a pekny den

17. nov 2018

@vmatuscinova všetky hračky sme nemali odskúšané ale mame doma prvé 3 a u nich je ten šum rovnaký. Teda Žirafka do postieľky nemá biely šum iba pesničky.. ale projektor a Udpavacik zitafka majú biely šum 🙂 a tam je podobný. Zaberajú na ňu obe ale povedala by som že zirafka je lepšia aj na cesty do autá, kociarika atd... 😉

17. nov 2018

Dakujem moc, zvazujem totiz co na toho mojho nespavca skusit;)

17. nov 2018

@vmatuscinova ja by som vyskúšala tu zirafku tam máš aj zvuky aj melódie a dá sa vziať aj na cesty 😉 tak držím palce 😋

17. nov 2018

Dakujem krasne, tak skusime tu zirafku, dam potom vediet, ci sa ujala. Zatial mame len sovicku, ta vsak biely sum zial nema. Dobru noc

17. nov 2018

@domichrumi Taaakze pridam skusenost, nakoniec sme kupili hrosika a musim povedat, ze uz ho ma krpec pri kazdom uspavani a velmi nam pomaha, ten zvuk sumu v kombinacii so zvukmi prirody je perfektny. Projektor vnimam ako slabsi kedze len svieti a premieta ale nema ine funkcie ako zmena svetla, farieb ci tocenie, moc nezaujal, no ocenujem, ze sa k hrochovi moze maly pritulit a ze mu zaspavanie naozaj ulahcuje. Bonus je ta moznost ho prat, demontaz krytu som zvladla v pohode sama😉 pekny den

4. dec 2018

@vmatuscinova jej super tak to som veľmi rada že málo Hrošík úspech 😊😊😊👌❤️ A ďakujem za recenziu 😘

4. dec 2018

Začni písať komentár...

Odošli