domichrumi
13. dec 2021
450 

Zvieratká Linkimals

Zvieratká Linkimals už možno niektoré poznáte z testovania, ktoré pred časom prebiehalo na Modrom koníku. Ja by som vám tieto veselé zvieratká rada predstavila tiež. Naše trio sa skladá z Leňochoda, Lamy a Losa. Všetci kamoši medzi sebou komunikujú veselou formou zvukov, svetiel, pesničiek a riekaniek. Stačí ak ich všetkých naraz zapnete, stlačíte tlačidlo na jednom zvieratku a za malú chvíľu sa k nemu spevom a svetlami pridajú aj ďalší kamoši. Linkimals sú vhodné pre deti už od 9 mesiacov.



Fisher-Price Linkimals

  4 skúsenosti

Hra s hračkami je ďaleko významnejšia ako dieťatko iba zabaviť. Dôležitosť hry s hračkami, ktoré rozvíjajú a podporujú detské schopnosti či fantáziu, bola podnetom pre založenie značky Fisher-Price. Hovoriace hračky Fisher-Price Linkimals sú vhodné pre všetky zvedavé detičky od 9 mesiacov.

Vodcom skupinky Linkimals je Leňochod.

Táto hračka je najväčšia z trojice a podľa mňa ponúka aj najviac zábavy. Vie kývať hlavou do rytmu a tancovať s mäkkými labkami. Leňoch má farebné bruško a dve tlačidlá na nohách. Po stlačení sa bruško rozsvieti, Leňoch začne kývať hlavou, tancovať labkami, spievať alebo rozprávať rôzne riekanky. Hravou formou drobčeka zoznámi s číslami, abecedou, protikladmi a farbami. Veselé pesničky dieťatko nabádajú k pohybu a tancu a rôzne materiály, z ktorých sa Leňoch skladá tvoria super priestor pre hmatový a senzorický zážitok.

Veselá Lama s krúžkami je ďalším členom našej zábavnej svorky. Táto farebná vkladačka je inšpirovaná legendárnymi krúžkami na tyči. Skladá sa z troch ľahkých farebných krúžkov, hlavy v tvare Lamy a svietiacej základne. Priateľská Lama pomáha rozvíjať koordináciu pohybu rúk a očí, a zároveň, precvičuje schopnosť riešiť problémy. Vďaka žiarivým svetielkam, farebným krúžkom a chytľavej hudbe podporuje u drobčeka aj sluchové a zrakové zmysly. Svojím jemným hláskom sa prihovára drobčekovi a podporuje ho v skladaní krúžkov, taktiež ho môže zoznámiť z rôznymi pesničkami a riekankami, a spolu s Leňochom a Losom vie vytvoriť úžasnú svetelnú a hudobnú šou!

Malý a zábavný Los je posledným a najmenším z trojice veselých a hravých zvieratiek. Ak mu dieťatko stlačí bruško, Los začne svietiť a hrať. Pomocou veselých pesničiek spríjemní každú hru a naučí zvedavčekov rátať do 10. Losík tiež komunikuje s ostatnými zvieratkami, ale aj samostatne vie poskytnúť kopec zábavy.

Každé zvieratko funguje perfektne samostatne, ale príjemne vás prekvapia ako úžasne spolupracujú pomocou svetiel a pesničiek, ak si ich vyzbierate všetkých. Hračky Linkimals nie sú len o svetlách a hudbe. Ponúkajú deťom priestor na objavovanie a učenie. Hravo a nenásilne zoznámia malých zvedavcov s abecedou alebo číslami a prispievajú k tvorbe pasívnej slovej zásoby. Vďaka rozličným materiálov, z ktorých sa skladajú umožnia najmenším rozvíjať hmat, vďaka svetielkam a pesničkám cibria zmysly sluchu a zraku. Podporujú sústredenie, koordináciu ruka-oko, jemnú motoriku a pri stlačení rôznych tlačidiel dieťatku predvedú ako funguje príčina a následok. Takto nejako si predstavujem milé a zmysluplné hračky, ktoré vydržia ozaj veľa, a v ktorých sa skrýva viac, než to na prvý pohľad vyzerá.


#fisherprice #linkimals #test_linkimals

Autor komentár zmazal
Autor komentár zmazal

trio sa skladá z Leňochoda, Lamy a Losa.♥

15. dec 2021

Začni písať komentár...

Odošli