edimamija
27. apr 2019
180 

Kúsok Talianska na našom tanieri

Pekný deň prajeme milé mamičky!

Mali sme príležitosť odskúšať nové produkty od Hami, Viaggio d'Italia, a v nasledujúcom článku by som sa s Vami rada podelila o naše skúsenosti.

Do testovania som sa prihlásila, pretože v ponuke boli aj cestoviny, ktoré som svojej dcérke doteraz neskúšala dať jesť.

Ale poďme pekne po poriadku, pretože v prvom rade musím spomenúť, ako príjemne som sa prekvapila, keď som balík otvorila!

Image title

Neboli tam totiž len samotné produkty, ale aj darčeky navyše. A to: bednička s logom Hami, kuchárska čiapka, zástera a vareška so srdiečkom v strede.

Samotné produkty vymenujem so skúsenosťou nižšie.

Bedničku s výrobkami som nechala na stole a kým som sa vrátila domov s väčšou dcérou, tatino si už s Mayou pochutnali na ŠPALDOVÝCH SUŠIENKACH. Dal jej ju namáčanú v čajíku a hneď spapala aj viac naraz. Treba ale spomenúť, že aj bez namáčania sa veľmi rýchlo rozplynú na jazyku, a povedala by som, že sa nemrvia ako väčšina keksíkov alebo sušienok. Páči sa mi, že sú "ozdobené" a tiež že sú do malých ručičiek akurát. Sú vhodné na cesty, netreba ich skladovať v nádobkách, pretože sa balenie dá uzatvárať. Navyše v ňom nie sú umelé farbivá, konzervanty, ani palmový olej a sú obohatené o vitamín B1. Toto je ten produkt, ktorý určite rada kúpim znova mojej najmenšej a aj väčšej dcére, ktorá má 9 rokov, pretože jej chutili tiež.

Image title

Ďalším produktom, ktorý balík obsahoval bola BIO NEMLIEČNA KRUPICOVÁ KAŠA. Tá sa nám ale neosvedčila. Až na konci testovania. Skúšala som jej ju dať viacerými spôsobmi, s ovocím, s vanilkou, s jogurtom, piškótkami, až na konci vyhrala verzia, keď som jej do nej dala výživu a rozmrvila špaldové sušienky z radu Hami Viaggio d'Italia. Toto bol jediný spôsob, ako túto kašu Maya prijala a zjedla. Takže táto kaša u nás veľký úspech nemala a nebudeme ju zaraďovať medzi naše obľúbené.

Image title

V najbližších dňoch sme boli vychystané k prababičke a k nej som Mayi nachystala CESTOVINY - PÍSMENKÁ. Pripravila som jej ich s hráškom, hovädzím mäsom, mrkvou a jemne rozmixovala. Na písmenkách mixovanie vidno nebolo. Ale na tom vôbec nezáleží. Na čom záleží je to, že sú z tvrdej bio pšenice semoliny, práve z nej sa vyrábajú totiž najkvalitnejšie cestoviny a, samozrejme, sú taktiež obohatené o vitamín B1 a sú bez konzervantov a farbív.

Image title

Nemliečna ryžová kaša sa nám osvedčila do polievok a vôbec na zahustenie jedál. Akosi som ju aj zabudla fotiť, len som pridala za lyžičku a bolo hotové. Deti v tomto veku, ako je moja Maya, majú rady hustejšie jedlá, aspoň čo počujem od mamičiek. A táto kaša je na to ako stvorená. Ryža, z ktorej vznikla, je dovážaná z oblasti Piemont, čo je slávne miesto práve pre najširšiu škálu odrody ryže na celučičkom svete. To už tiež hovorí za seba! Ale tie pomery na zadnej strane som nedodržiavala, pretože keď som skúsila zahustiť podľa tej tabuľky, tak som dostala masu, ktorá sa až práši hustotou. Takže kľudne stačí polovica toho, čo píšu., t.j. 1-2 lyžice na 180ml vývaru. 

Piatym produktom,ktorý sme testovali boli tiež CESTOVINY, v podstate v zložení tie isté ako písmenká, len tvar majú iný, sú to KAČIČKY. Pre Mayu som ich pripravila so zemiakmi. Toto jej hádam chutilo najviac zo všetkých receptov a výmyslov sveta. Jedlo z dvoch ingrediencií.

V konečnom dôsledku som s celým testovaním spokojná, zo všetkého Maya pekne jedla okrem teda tej krupicovej kaše, ale je to individuálne pre každé dieťa. 

Som ale rada, že som mohla takýmto spôsobom priblížiť dcére nové chute a že sme objavili aj produkty, ktoré jej budem odteraz dávať. 

Ďakujem Vám za príležitosť otestovať tieto skvelé výrobky. Som za ne naozaj vďačná. 

Ostávam s pozdravom.

Marta Janetka

#test_hami_viaggio #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli