54 / 63
    Pierre Baguette Debrecínska bageta 210 g
    ejha
    autor

    na webe http://www.pierrebaguette.eu/#/bagetyco/bagety/... o nej píšu stručne:
    Legendárna údenárska špecialita, obaľovaná v paprike, mierne pikantný Andalúzsky dresing – prísne tajný recept na najpredávanejšiu bagetu na Slovensku – bez prestávky už od roku 1997.
    Zloženie:
    pšeničná bageta
    Andalúzsky dresing
    Debrecínska lahôdka
    syr Eidam
    čerstvá jarná cibuľka

    17. dec 2013
    ejha
    autor

    podrobné zloženie z etikety:

    BAGETA PŠENIČNÁ 40,2 %
    pšeničná múka
    voda
    rastlinný olej
    stabilizátor E 412 (guarová guma)
    pšeničný lepok
    dextróza (t. j. glukóza)
    emulgátor E 332 (citrany draselné)
    enzýmy
    látka na zlepšenie vlastností múky E 300 (kyselina askorbová, t. j. vitamín C)
    čerstvé droždie
    jedlá soľ

    DEBRECÍNSKA LAHôDKA 23,8 %
    mäso z bravčového stehna
    voda
    jedlá soľ
    cukor
    laktóza
    stabilizátory:
    E 450 (difosforečnany)
    E 451 (trifosforečnany)
    E 452 (polyfosforečnany)
    antioxidanty:
    E 301 (askorban sodný)
    E 331 (citrany sodné)
    regulátor kyslosti E 500 (uhličitany sodné)
    šunková aróma
    farbivá:
    E 160b (annato)
    E 127 (erytrozín)
    zahusťovadlo E 415 (xantánová guma)
    zvýrazňovač chuti E 621 (glutaman sodný)
    želírujúca látka E 407 (karagenan)

    DRESSING 18 %
    rastlinný olej
    voda
    ocot dvasný
    paradajkový pretlak
    cukor
    vajce
    horčičné semienko
    jedlá soľ
    modifikovaný škrob E 1422
    koreniny
    cibuľová aróma
    stabilizátory:
    guarová guma
    bravčová želatína
    konzervačná látka E 202 (sorban draselný)
    bylinky
    prírodné farbivo: beta karotén

    SYR EIDAM 9 %
    pasterizované mlieko
    čisté mliekarenské kultúry
    farbivo: annato
    jedlá soľ

    ČERSTVÁ ZELENINA 9 %
    jarná cibuľka

    17. dec 2013