emmasarah13
23. máj 2019
110 

Akcia hydratuj sa s Hydra végétal 🙂

Vo väčšine sa do takých akcií nestihnem zapojiť. Ako sa hovorí, všetko je raz prvýkrát, tak aj mne sa podarilo zapojiť, a dostať sa medzi žienky "testovateľky". Yves Rocher poznám, ale používam skôr telovú kozmetiku, pleťovú som doposiaľ neskúsila.

Vyhľadávala som iné značky a preto som bola zvedavá, články a popis sľuboval sviežu a hydratovanú pleť 🙂 

Patrím k tej skupinke žien, ktoré majú suchú pleť a teda hydratovanie je pre mňa veľmi dôležité. Používam krémy na suchú pleť, rôzne masky a návštevy kozmetičiek. Sem-tam k jari, k letu zariskujem aj s krémom na pleť normálnu. Tak všetko hrá v správnom čase. 

Balíček dorazil a okrem sľubovaneho krému a séra obsahoval aj darčeky a knižku k 60. výročiu.

  • Hydratačné sérum Hydra végétal
  • Hydratačný pleťový krém na zmiešanú pleť
  • Darček v podobe krému na ruky s arnikou, nevädzový expres očný odličovača a krém na tvár a telo s kamilkou

Hlavné testovanie patrilo k výrobkom Hydra végétal krém a sérum.

Hydratačný krém na deň a noc:

Hydratácia, ktorá vydrží až 48 hodín. Pleť je okamžite zavodnená, vyzerá zdravo a sviežo a okamžite plež zjemní. Dlhodobú hydratáciu zaisťuje bunková voda z kosmatcovníka, ktorá pomáha vodu ukladať do všetkých vrstiev pleti a napomáha ju tam udržať čo najdlhšie. Krém naozaj nádherne vonia, hydratuje, vyživuje a rozžiari - asi tak by som zhrnula svoj názor. Pocit po nanášaní plní to, čo sľubuje opis, veľmi rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty na pleti. Preto je vhodný pod make-up. Dokonca aj teda už vyššie spomína suchšia pleť sa s touto textúro veľmi dobre vysporiadava a nie je potreba tuhšej konzistencie. A naviac obsahuje SPF20, čo napríklad mne stači, keďže používam aj make-up, otestované aj pri Atlantiku  🙂

Sérum

Sérum je aj svojou konzistenciu skoro ako voda. Človek má dojem, že sa tvár rovno kúpe  a má veľmi príjemnú vôňu, ako celá táto rada. Vďaka vodnatej konzistencii sa sérum po aplikácii vstrebáva do pokožky a môžete rovno naniesť krém. Sérum nie je lepkavé. 

Myslím, že toto sérum je vhodné pre všetky typy pleti. Spolu s krémom tvoria neodeliteľné kombo pre ženy, ktoré potrebujú hydratovať svoju pleť.

No a na záver 🙂 

Testujem ďalej aj bez písania recenzii, lebo Yves Rocher a rad Hydra végétal mojej pleti prospieva .Je jemnejšia, žiarivejšia a o to nám všetkým ženám predsa ide. Vyzerať a cítiť sa dobre 🙂 

Maj krásny deň a neváhaj túto prírodnú a naviac dostupnú kozmetiku vyskúšať sama na sebe :*

Monika 

#test_yvesrocher6 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli