35 / 354
    piskóta korpus,plnka je mliečna čokoláda,poťahovka je s cukríkov marschmalov

    mozem sa opytat co davate pod potahovku? aky krem? asi nie ten maskarpone alebo smotanovy .....netopi sa vam potom potahovka???? dakujem za odpoved

    8. jan 2015
    enatko
    autor

    @lusia181 ten istý,ktorým plním tortu

    9. jan 2015
    enatko
    autor

    @lusia181 ale doporučujú vymiešať maslo s práš.cukrom a potom ešte tenkou vrstvou potrieť už potretú tortu

    9. jan 2015

    ved preto sa pytam ja davam to maslo s praskovym cukrom lebo som pocula ze sa torta roztopi........takze vam to teda drzi aj so smotanovou plnkou? vyskusam teda 🙂

    9. jan 2015
    enatko
    autor

    @lusia181 áno,ja používam iba plnku,ale na potretie celej torty iba veľmi máličko,len aby sa prilepila poťahovka,takže je vidieť aj korpus

    9. jan 2015

    dakujem teda vyskusam 🙂

    9. jan 2015