ewka1980
15. jún 2016
136 

#test_penam

Ked mi prišla IP ,od #konik_testuje  skákala som meter dvadsať ,že som vyhrala práve ja.  

Veľmi som sa tomu potešila,hlavne kôli tomu,lebo som sa rozhodla schudnúť a zdravo staravovať.Založila som si aj album 10.mája  2016 ,ako motiváciu možno aj pre dalšie chudnúce maminky.(Môžte kuk na mojom blogu) 

A neskutočne ma potešila práve táto výhra-večerný chlebík PENAM ,kedže môj drahý ma ide ukameňovať za to ako večer vyjedám pečivo 🙂 tak som mala hned samozrejme dobré alibi a dôkaz na to,že večer to pečivo skutočne jesť môžem bez toho aby som stresovala ako budem v noci po ňom kysnúť ...konkrétne sa jednalo o večerný chlebík PENAM

#test_penam  TAKATO NADIELKA MA CAKALA V KRABICI Akurát som si robila zdravý obedík,ked zazvonil kuriér s chlebíkom,takže som ho hned použila ako prílohu k rybke 

Samozrejme testovala celá naša family ,každému chlebík chutil ,na mňa  je tam trochu moc semienok ,ale inak je super ,zasýti na dlhý čas a je to naozaj super pocit zjesť ho večer bez akýchkoľvek výčitiek,takže moju drahú polovičku som rýchlo umlčala ....Pridávam ešte detail chlebíka aby ste riadne videli ako vyzera v skutočnosti .

Ráno som sa dobre zasmiala ked prišiel manžel s obchodu a doniesol toto 🙂 

Takže u nás NUMBER ONE  ,určite vám odporúčam vyskušať chlebíky PENAM 🙂 

A teraz fičíme na tomto všetci 🙂 

Ake ma zlozenie?

15. jún 2016

v com ma byt tento chlebik zdravy?

15. jún 2016

@adel222 Svojim unikátnym zložením zapadá do diétneho konceptu tzv. low carb. Ten spočíva v znížení príjmu sacharidov a zvýšení prísunu bielkovín, ktoré sú pre telo mimo iného dôležitými stavebnými látkami.

Chlebík je skrátka vhodný pre všetkých, ktorí neradi chodia spať s prázdnym žalúdkom a nechcú sa vzdať pečiva; ocenia ho tí, ktorí chcú schudnúť alebo byť v kondícii. Zároveň je ideálny i pre športovcov.

15. jún 2016

@mandy29
Zloženie: Zloženie: pekárska zmes 36 % (pšeničný lepok, sójový šrot, celozrnná pšeničná múka, koncentrát sójových bielkovín, soľ, pšeničné otruby, sladový extrakt (jačmenný slad, pitná voda), pšeničná bobtavá múka, jablčná vláknina, regulátor kyslosti E 262, pražená pšeničná sladová múka, kyselina E 270, enzýmy), pitná voda, slnečnicové semená, ľanové semená, droždie, konzervačná látka E 200.

15. jún 2016

@ewka1980 dakujem ale muka je muka nie? sami pisu na ich stranke ze kalorie ma teke iste ako biele pecivo.
inac chuti ti?

15. jún 2016

@adel222 ano chutí,len mi vadia tie semiačka trocha nerobia mi dobre ....inak je dobrý 🙂

15. jún 2016

Začni písať komentár...

Odošli