foxylady13
27. máj 2017
387 

So SKINCODE k lepšej pleti už za 2 týždne

Verila som, dúfala a podarilo sa. Vybrali si ma spoločne s ďalšími deviatimi kočkami na testovanie švajčiarskej kozmetiky SKINCODE. Myslím, že záujemkýň o toto testovanie bolo okolo 2000, takže som bola šťastná prešťastná. A nielen preto! Moja pleť už volala o pomoc a túto záchranu neskutočne potrebovala.

Pleť som mala najlepšiu v tehotenstve, jednom aj druhom, ale tehotná byť stále nemôžem :D Neskôr sa mi pleť zhoršila, bola suchá, taká nijaká a bez života.

Nemohla som najisť vhodnú kozmetiku a krém, ktorý by ulahodil mojej pleti už vonkoncom nie. Väšinou boli krémy na tvár nepríjemne mastné a bola som z nich celá lesklá, alebo mali nepríjemnú konzistenciu, zle sa nanášali a nedostatočne hydratovali.

Došiel mi balíček s kozmetikou SKINCODE a hneď na druhý deň som sa pustila do testovania. Veľmi som sa tešila bola som plná očakávaní. A nie nadarmo. Už len to jednoduché a pritom šmrncovné balenia ulahodili oku 🙂

Sada kozmetiky obsahovala:

  • ALL-IN-ONE ČISTIACA MICELÁRNA VODA
  • DENNÁ OCHRANNÁ A OBNOVUJÚCA MASKA SPF 30
  • EXTRA JEMNÝ OMLADZUJÚCI PLEŤOVÝ KRÉM
  • OCHRANNÉ PLEŤOVÉ MLIEKO SPF 50+
  • NOČNÝ REGENERAČNÝ KRÉM
  • REVITALIZAČNÝ OČNÝ KRÉM

Každé ráno som začínala vyčistením pleti s all-in-one čistiacou micelárnou vodou, ktorá pleť jemne vyčistila, aj od prípadného make-upu či špirály, zanechala ju sviežu a nie vysušenú. Následne na to som si na okolie očí naniesla revitalizačný očný krém a vklepala som si ho do pokožky okolo očí. Prvé dve nanášania ma okolie očí chvíľku poštipkávalo, ale to si asi musela pleť zvyknúť, keďže som očný krém pred tým nepoužívala. Po pár minútkach som si natrela na tvár, krk a dekolt dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30, je to vlastne denný krém, ktorý chráni pleť aj pred UV žiarením a nepriaznivými vplyvmi okolia. Konzistencia super, ľahúčko sa rozotieral, ihneď sa vstrebal ale pokožka bola pritom po celý deň krásne hydratovaná, má jemnučkú, takú prirodzenú vôňu, vhodný aj ako podklad pod make-up či púder. Ale nakoľko ja sa malujem naozaj iba raz za čas, tak som si už na tvár nič iné nedávala a pritom som sa cítila veľmi super, žiadna mastnota ani lesk 🙂

Večer pred spaním, teda lepšie povedané keď deti už zaspali a mne zostalo trošku času pred mojím spánkom, som si pleť opäť vyčistila all-in-one čistiacou micelárnou vodou.

1-2 krát týždenne sa používa extra jemný omladzujúci pleťový krém, čo je vlastne maska, ktorá sa nanesie na už vyčistenú pleť vo viditeľnej vrstve a nechá sa pôsobiť tak 5-10 minút a zmyje sa vlažnou vodou. 

Po tomto omladzujúcom zázraku som si dala tak ako ráno revitalizačný očný krém a ako bonbónik som si na pleť naniesla nočný regeneračný krém, ktorý má tak isto neskutočne príjemnú konzistenciu a o rozotieraní a hydratovaní ani nehovorím. Ráno je pleť pružná, svieťa, vôbec nie je unavená a vyzerá a cíti sa ako znovuzrodená.

Ochranné pelťové mlieko SPF 50+ sa použiva, resp.nanáša na tvár, krk a dekolt minimálne 20 minút pred vystavením sa slniečku. Vyskúšala som zatiaľ iba raz, vôňa tak isto veľmi jemnučká a príjemná, avšak pri tomto jedinom mi konzistencia nevyhovovala. Bola taká akoby hútnejšia, ťažšie sa mi rozotieralo na tvár toto mliečko. Takže to jediné by som si ja osobne asi nekúpila.

Suma sumárum, z tejto kozmetiky som veľmi milo prekvapená, predčila moje očakávania, ktoré boli aj tak vysoké. Pleť mám jednoznačne lepšiu, krajšiu, hladkú, bez vyrážok, stale je hydratovaná...a to si predsa moja (naša) pleť zaslúži. Ja som si to uvedomila tak naozaj síce až po tejto testovačke, za čo Modrému Koníku a zásupcom BENU Lekárne nesmierne ďakujem. Ale lepšie teraz, akoby to nemalo byt nikdy :D A dokonca sa vždy ráno a  večer teším keď sa môžem konečne poumývať a nakrémikovať. A ten očný krém je mega dobrýýýý 🙂

#test_benu_skincode

a ako si spokojná s odstupom času?? 🙂

29. jún 2017

@majtanka222 stale super

29. jún 2017

@foxylady13 ja som si na základe aj tvojej recenzie tie objednala krém a dostala som tie male vzorky zadarmo..zatiaľ skúšam týždeň a som aj ja spokojná 🙂 aj keď na to ze sa predáva v toľkých krajinách som našla. len málo informácií o skúsenostiach ľudí so značkou

30. jún 2017

Začni písať komentár...

Odošli