gabriella91
13. jún 2021
93 

Terezkine papaníčko od HiPP

Terezka pred niekoľkými týždňami dovŕšila 5 mesiacov, to znamená, že v jej živote a v živote mamky (teda mňa) nastalo dôležité obdobie.... Prvé príkrmy. 

Presne v tom období mi na Modrom koníkovi vyskočilo, že sa chystá testovanie zeleninových príkrmov od značky HiPP. Ideálne, akurát niečo pre nás. Ideálne bolo aj to, že Terezku vybrali na testovanie týchto príkrmov.

Keď nám balíček dorazil, hneď sme sa pustili do vybaľovania. Balíček obsahoval zeleninové výživky Prvá biela mrkva, Prvá brokolica, Prvá tekvica, Prvý paštrnák.

Samozrejme, ako každá mamka, aj ja chcem dať Terezke to najlepšie, a po kladných skúsenostiach s HiPP kozmetikou som sa nebála vyskúšať príkrmy Prvá lyžička, keďže zelenina je pestovaná podľa zásad ekologického hospodárstva. Vo všeobecnosti sú požiadavky na detské príkrmy prísnejšie ako na bežnú stravu, prechádzajú prísnou kontrolou a musia spĺňať normy podľa slovenskej aj európskej legislatívy.

Tak poďme si teda zhrnúť, ako toto testovanie u nás dopadlo.

Po niekoľkých domácich príkrmoch, ktoré dopadli famózne, vzhľadom na to, ako ma kamošky upozorňovali na to, nech si nemyslím, že zeleninka bude Terezke chutiť. Opak bol pravdou, mamkine domáce príkrmy mali veľký úspech. Nebol dôvod neotvoriť preto Prvú tekvicu od HiPP. No mamka mieni, Terezka mení. Ochutnala jednu lyžičku a viac ústa neotvorila. Mamkina tekvica jej očividne chutila viac. Nevadí, nič sme nesilili, veď máme aj iné zeleninky.

Druhá na rad prišla Prvá brokolica, stále som podávala pár dní domáci príkrm, aby som odpozorovala prípadné alergické reakcie, a potom prišla na rad výživa od HiPP. Tak teda hlásim, že brokolica mala veľký úspech. Hneď prvý deň prešla polovica čiže 60 g, druhú polovicu sme nechali na nasledujúci deň, kedy jej to veru nestačilo. S hrôzou na mňa pozerala, keď som jej oznámila, že všetko spapala. Takže Prvá brokolica za Terezu veľmi fajn, musíme ju dokúpiť do zásoby.

Po pár dňoch cez víkend sme sa celá rodina presunuli do záhradky, kde staviame altánok. Prišlo vhod, že sme mali „nachystané" príkrmy od HiPP. Na rad prišiel Prvý paštrnák. Teda poviem vám, ja som túto koreňovú zeleninu ešte nikdy nejedla. Tak len s malou dušičkou som Tereze dala prvú lyžičku. Paštrnák má veľmi príjemnú, sladkastú chuť. A teda, čo by som nepovedala, Tereza zjedla celých 125 g príkrmu. Takže paštrnák nachystaný do špajzky. 

Posledná bola odskúšaná Prvá biela mrkva, na výlete. Taktiež veľký úspech. Spapal sa celý príkrm. 

Takže okrem tekvice Terezke chutilo všetko, mama je nadšená, že nemáme problém či s domácimi, alebo kupovanými príkrmami. Určite sa chystám variť Terezke domáce príkrmy, ale nájdu sa aj dni, v našom rušnom živote, kedy mamička siahne po kupovanom príkrme a myslím, že nemusí mať výčitky. Aj my budeme mať nachystané v zásobe príkrmy od HiPP nie len z rady Prvá lyžička, postupne vyskúšame aj iné s mäskom, cestovinou.....

 Zhrnula by som moje plusy a mínusy:

+ príprava bez práce

+ kvalita surovín podlieha prísnym normám

+ rozmanitosť príkrmov

+ veľkosť príkrmu

+ konzistencia príkrmu

- vyššia cena

Na záver by som už len rada poďakovala Modrému koníkovi za možnosť zúčastniť sa tohoto testovania. Verím, že naša spolupráca nebola posledná.

Milé mamičky a Vám prajem veľa síl a trpezlivosti pri zavádzaní príkrmov, lebo viem, že nie každé dieťa je papkáč ako moja Terezka.

#hipp_prva_lyzicka_skusenosti27

#test_hipp_prva_lyzicka

 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli