1 / 1

    Ja by som dala taku, ako postel.

    29. apr 2024

    @martinkatinka napadlo mi to tiez ze smaragdovu ako postel, ale nebola som si tym uplne ista. Stale sa mi tam akosi hodi ta svetlejsia verzia 🙂

    29. apr 2024

    Ale tato sa mi fakt paci co teraz kukam

    29. apr 2024

    Ja by som zas dala inej farby práve preto nech sa to trošku "oddelí". Takže svetlo ružovú, kremovu či modrú, akákoľvek sa ti zapáči 🙂

    29. apr 2024

    @mimka1402 hej tak som to myslela, to tzv "rozbitie" 🙂. Celkovo ten moj kutik je taky svetly, tak aby to tam nebolo take moc vyrazne.

    29. apr 2024

    @gerrwie_girl ja by som dala horcicovo zltu 🙂

    29. apr 2024

    @malebiele vidis to mi nenapadlo, to je tiez dobra kombinacia 🙂

    29. apr 2024

    Vzhladom k farbe postele by som dala tuto z Kondely. Mame taku istu len v ruzovej farbe.❤

    29. apr 2024

    @sims4 nadherna 🙂. Prosim ta aka je to sirka? lebo sa mi to zda dost velke k tomu stoliku

    29. apr 2024

    My mame v spálni smaragdovozelene závesy a kreslo a menšie doplnky svetloruzove a je to veľmi pekná kombinácia farieb 🌸🌿

    1. máj 2024

    @luana0 aj mne sa paci táto kombinácia 🥰

    1. máj 2024

    Za mňa tiež svetloružová, alebo horčicová žltá, prípadne by mohla vyzerať fajn aj béžová ak by si chcela niečo jemnejšie. Tieto kombinácie farieb sú veľmi pekné a príjemné v interiéri👍

    1. máj 2024

    Bielu. Mas to pekne, tak tam nedavaj nic co podobi ako past na oko a odputava pozornost. Taburetka v tomto pripade nie je tazisko kutika.

    1. máj 2024

    @gerrwie_girl Drahá, tie tulipány sú živé? 😉
    Šperkovnica je otcova výroba? 😍
    Inak veľmi pekne to máš celé nakombinovane. Taburetka sa by podľa mňa hodila smaragdova.

    1. máj 2024

    @beata_k tiež myslím ze by tam dosť kricala

    1. máj 2024

    @lauralaplant nieeee kdeže umelé sú, ale je to také akoby silikónové a poprdeli vyzerajú, fakt ako živé 🙂. Áno šperkovnica otcova výroba 🥰. Ta zelená neviem no...stále váham.

    1. máj 2024

    @gerrwie_girl A odkiaľ máš tie tulipány? Tiež by som chcela umelé kvety, čo nevyzerajú ako umelé. 😆

    1. máj 2024

    @lauralaplant tuná na bazáre som kúpila ale už neviem od koho je to daaavno

    1. máj 2024

    Mozno sa ti to tak paci ale podla mna tam je uz dost roznorodych elementov, struktur a farieb. Nepridavala by som dalsiu, aj ked ruzova so smaragdovou je velmi pekna kombinacia.
    Mas na tej fotke 3 prvky vo farbe dreva/prutia (sperkovnicu, kosik pod stolom a kosik na komode a tak by som volila aj taburetku z ratanu, dreva alebo ineho prirodneho materialu vo farbe svetleho dreva. Ak nie, tak smaragdovu, alebo bielu.
    Ta ruzova by sa mipacila len ako vyslovene "frcky" v podobe kvetov vo vaze a na obraze.

    1. máj 2024

    Muz je velmi sikovny, takyto stolik so svetlami je aj moj sen.

    1. máj 2024

    @andreatytler ďakujem 🙂. Ono nie je to ešte úplne hotové. Foto som robila tak, aby nebolo vidieť tie hnusne kovové regále co mame namiesto vstavanej skrine docasne 😀. Ani ten obraz tam neskor asi nebude, lebo drahému sa vôbec nepáči. Zatiaľ mi "dovolil" ho tam mat. Niektoré veci potom ešte schovať do tej vstavanej (take veľké hnedé dozy okrúhle, na foto ich asi nie je veľmi vidiet). Inak ten stolík to je z Ikei, aj svetlá. Tak mi to poskladal a teraz uz aj tie svetla namontoval 🙂. Ale úprimne, neviem či tam budem robiť všetky tie kozmetické procedúry ako tie ženy vo filmoch 😀. Ja som naucena všetko to robiť v kúpelke.

    1. máj 2024

    @gerrwie_girl Ano, hned som poznala ten stolik. Uz velakrat som nad nim stala a zvazovala ci kupit. Ten suplik je uzasny. Krasne hlado sa klze. Aj viac veci poznavam z IKEA. Komoda, vaza a tusim aj ten svietnik.
    Ja sa ani nemalujem a ani ucesy si nerobim a aj tak by som chcela mat taky stolik. Vyzera to v spalni skvele. Taky maly luxus.

    2. máj 2024