grossmann
23. mar 2017
87 

Ako moje žabky testovali žabkové Bupi produkty

Do testovania Bupi sme sa zapojili s malou dušičkou v čase, keď sme doma už vyše týždňa bojovali s kiahňami (najprv 3,5 ročná Zoe, po dvoch týždňoch zase 1,5 ročný Teo) a teda nutným pobytom za dverami bytu. Keď nám prišla správa, že sme boli vybraní a budeme nové produkty Bupi testovať, potešila som sa najmä ja – každá inšpirácia na zabavenie detí, ktoré majú obmedzené možnosti kvôli maródke, navyše keď sa ešte jedná o užitočné a praktické produkty a s nimi spojené činnosti, radosti bolo 2x toľko.

Balíček nám dorazil v pondelok napoludnie a už pri jeho rozbaľovaní ma čakalo prekvapko – na vrchu balíčka nazeleno svietila plyšová Bupi žabka 🙂 Tá potešila dcéru Zoe, s ktorou putovala aj do škôlky, či dostala čestné miesto na vankúši v posteli.

Produkty z balíčka som hneď strategicky rozmiestnila na svoje miesto, aby sme mohli začať s testovaním. Do testovania som sa zapojila aj ja – ťažko by sa dali zhodnotiť len dojmy dcéry, syn zatiaľ moc nerozpráva :D Tekuté mydlo používal aj manžel a teda ten bol z frutti vône milo prekvapený.

Jemné mydlo na ruky Bupi Kids

Mydlo s vôňou Bupi Frutti si dcéra hneď zamilovala a po každom umytí mi chodí dávať ovoniavať ruky, že ako krásne jej voňajú – aspoň viem, že ich má ozaj umyté 🙂 Na môj vkus je vôňa veľmi intenzívna a preferujem skôr jemné vône, avšak mydlo je určené deťom a ich teda oslovilo práve vôňou.  Skúsila som pridať mydlo do vane, keď som napúšťala vodu na kúpeľ a už len jedno strieknutie napenilo celkom dosť. Pena síce po chvíli opadla ale to deckám opadne aj akákoľvek pena do kúpeľa, či gél na umývanie, čo sme zatiaľ používali. Na hubke na umývanie napenilo riadne a postačilo na umytie celého telíčka.

Osobne mám veľmi citlivé ruky a každé umývanie mi ich veľmi vysúša a dráždi, no po použití tohto mydla nevnímam svrbenie ani pnutie pokožky na rukách tak, ako pri iných tekutých mydlách. Mydlo bez problémov umylo z rúk aj zvyšky BB krému po líčení, čo inokedy musím umyť ruky aj na 2-3krát, kým sú úplne čisté. Dcérka, aj keď mala poranenie na rukách sa nesťažovala, že by ju ranky štípali, tak aj to hodnotím pozitívne. Dcéra 3,5 ročná vie vďaka dávkovaču použiť mydlo samostatne a nemusím jej asistovať, či striehnuť, aby už klasické tuhé mydlo vrátila a nerozmáčala. Na jedno zatlačenie nadávkuje dostatok mydla, postačuje však aj čiastočné stlačenie dcéry.

Doteraz som pre deti používala tuhe detské mydlo Bupi a umývacie gély pre deti na celé telo. Detské tekuté mydlo sme mali prvý krát a určite sa k tomuto konkrétnemu budeme vracať – deti bavila najmä vôňa, ja som si bola istá, že si ruky umyli a poriadne, keďže mydlo pekne napení a ich bavilo mydliť rúčky.

Vlhčený toaletný papier Bupi Kids

Svoje miesto si našiel na WCku a dcéra si ho hneď všimla s tým, že chce použiť ten žabkový. Doteraz sme používali iný nemenovaný a vyskúšali sme už viaceré, tak viem porovnať. Dokonca z jedného detského určeného na citlivú pokožku riadne štípal zadok, akoby obsahoval alkohol. Do testovania som sa samozrejme zapojila aj ja, ťažko by bolo spoliehať sa len na reakciu dcéry. Už na dotyk  mi prišiel vlhkejší ako ten, ktorý sme doteraz používali, jemný, mäkký ale pritom sa netrhal – ani pri používaní, ani pri ťahaní z obalu. Mne osobne vyhovuje aj to, že je len jemne parfumovaný (najmä oproti tým doteraz používaným).

Po použití som ešte dlhšiu dobu vnímala príjemný svieži pocit ako po sprche. Zanecháva zadoček čistý a pritom ho nevysušuje a nedráždi. Práve kvôli dráždeniu a suchej pokožke sme siahli po vlhčenom toaletnom papieri hneď ako dcéra začala používať záchod. Na rozdiel od vlhkých utierok je splachovateľný a biologicky rýchlo rozložiteľný. Doslova ako klasický jemný toaletný papier ale navlhčený. Pri jednom použití minieme 1-2 utierky, podľa potreby, maximálne píše 3 na jedno spláchnutie. Ocenila by som však plastový uzáver na balíčku, ktorý by bol praktickejší pri bežnom používaní a ochránil by utierky pred vysúšaním. Ten lepiaci pásik dcéra odtrhne pri každom otváranía po vyše týždni používania už nelepí poriadne. Za plus považujem aj praktické malé balenie – 60 kusov v kompaktnom balíčku, ktorý vojde aj do kabelky, či prebaľovacej tašky a môže ísť aj na cesty.

K tomuto Bupi vlhčenému toaletnému papieru sa budeme určite opakovane vracať a nájde si  u nás stále miesto.

Bupi Kids žabkové mydlo s lanolínom

Od tohto mydielka som si veľa sľubovala, už len pre jeho hravý tvar, ktorý sa deťom hneď páčil. Zelené žabkové mydlo bolo v obale s možnosťou vystrihnúť si žabku, na čo sa chcela podujať dcéra, takže obal dlho nevydržal, ale potešil 🙂

Mydielko malo aj svoju mydlovničku, ktorá krásne plávala a vode vo vani (čo sme hneď museli vyskúšať), no nabrala sa do nej voda, ktorú už neviem odtiaľ dostať. Mydlo bolo pôvodne pekne tvrdé v tvare žabky s nevtieravou vôňou mne známych Bupi mydiel – myslím, že vonia ako to Bupi modré. Hneď prvý deň sa dcéra kúpala aj so žabkovým mydlom, ktoré sa teda riadne rozmočilo, stratilo tým aj na objeme a dcéra sa kúpala ako v močiari – voda sa sfarbila do zelena a bola mútna a po kúpaní až do druhého dňa sa dcéra sťažovala na štípanie v rozkroku. Takže pri ďalšom použití som už dávala pozor aby mydlo toľko nemočila a nenechávala ho vo vode. 70 gramové žabkové mydielko je na konci testovacieho týždňa skoro úplne minuté, rozmáča sa aj na mydlovničke, keďže po umytí rúk ostáva vlhké a mám na mydlovničke a umývadle po ňom zelený neporiadok.

Za plus považujem že vďaka prírodnému lanolínu pokožku detí nevysúša a aj keď sa v ňom vykúpali, nemali pokožku suchú, či podráždenú. Hravý tvar žabky bol pre deti lákavý a aj 1,5 ročný synček cielene ukazoval a bral si práve zelené mydielko (po prvom dni stratilo žabkový look) na umytie rúk – takže sa ho dalo veľmi ľahko namotivovať k umývaniu. A svojím tvarom padlo aj do jeho malých rúk. Na 70 g mydlo považujem týždňovú životnosť za rekordne krátku, pritom sme ho nepoužívali stále – večer pri kúpaní a 1-2x denne na umytie rúk a samozrejme to rozmáčanie mydielka ma sklamalo. Z tuhých mydiel radšej ostaneme pri Bupi klasike.

Ďakujeme za možnosť testovania, bola to zábava 🙂 

#test_bupi2

Začni písať komentár...

Odošli