grossmann
8. dec 2017
250 

Domáci wellness s Yves Rocher

Do testovania vianočnej edície produktov Yves Rocher s vôňou vanilky a lesných plodov som sa zapojila s malou dušičkou - veď aká je už len pravdepodobnosť pri toľkých záujemcoch (viem, že malá, brat vyštudoval a pracuje v obore pravdepodobnosť a štatistika :D ). O to viac som bola prekvapená a potešená, keď mi prišla správa, že som (spolu s mojou rodinou) bola vybraná a produkty prídu práve k nám a byt nám rozvonia vanilka a lesné plody a navodia nám predvianočnú atmosféru.

Keď balíček dorazil, bolo to príjemným spestrením dňa – doma dve mrzuté choré deti, ja na pokraji síl s tehotenským bruchom a vyčerpané nápady na kreatívne trávenie času. Deti sa hneď pobrali rozbaľovať obrovský hrkotajúci balík  a o zábavu bolo postarané. Krabica prežila len do večera, najprv sa v nej vozili, potom sa im podarilo rozobrať ju a hrali sa, že je to ich pikniková podložka.  Polystyrénové „čudá“ ešte stále zbieram po byte, ale za posledné dva týždne asi najviac využívaná „hračka“ - v kuchynke s nimi varia, prenášajú v taškách a následne rozsypú v izbe...a potom im to nakážem zase zbierať do tašky J...snažili sa po nich chodiť a balansovať a ktovie čo ešte - detská fantázia nepozná hraníc...Takže v mene svojom aj zabavených detí ďakujem za výplň veľkej poštovej krabice.

S testovaním produktov z vianočnej edície som začala hneď a hlavnou testovačkou celé dva týždne som bola ja. Niektoré produkty – ako tekuté mydlo, sviečka, krém na ruky vyskúšali a testovali aj ostatný členovia domácnosti – manžel, 4r. dcéra, 2r. syn a dokonca i moja mama, ktorá bola u nás na pár dni vypomôcť, keď bol manžel služobne mimo SR. S balzamami na pery som sa egoisticky nedelila, aj keď dcéra veľmi chcela, no ten jej sopľavý nos ma odrádzal :D

Skúsenosti a postrehy všetkých používateľov dvojtýždňového používania výrobkov Yves Rocher zhrniem v nasledujúcom texte.

Tekuté mydlo Biela vanilka s objemom 190 ml

Mydlo je krásnej bielej perleťovej farby, hustejšej krémovej konzistencie (v porovnaní s inými tekutými mydlami). Na umytie rúk postačuje aj neúplné stlačenie dávkovača a teda ani nie plná jedná dávka mydla. Aj menšie množstvo bohato napení a dostatočne odstráni nečistoty. Vyskúšané to mám aj s rukami špinavými od BB krému, kde stačilo jedno umytie. Inokedy umývam ruky opakovane mydlom 2-3x aby mi na nich nezostali žiadne zvyšky krému a nezašpinila som uterák. Vôňa je jemná, nevtieravá ale zato podmanivá a naozaj evokuje Vianoce. Na rukách ostáva vláčny pocit, opäť v porovnaní s inými tekutými mydlami, nevysušuje ich tak, ako som bola zvyknutá. Ako som uviedla aj v krátkom príspevku počas testovania, odporúčam opakovane usmerňovať deti – u mňa 4r. dcéru, že stačí málo mydielka aby si ruky umyla, viackrát som ju totiž našla dávkovať mydlo opakovane do dlane, lebo sa jej páčil perleťový odraz a vôňa a ešte viac potom tá bohatá pena :D Jediné mínus pridal môj manžel, teda že plastový dávkovač sa mu zdá malý a mohol by byť aspoň o 0,5cm väčší aby sa to lepšie dávkovalo do dlane.

Telové mlieko Biela vanilka 200 ml

Telové mlieko som použila len raz. Ako správna testovačka, som sa ním natrela na prvý krát hneď celá a moja citlivá pokožka namáhaná momentálne aj tehotenstvom, aj chladom dala hneď najavo nesúhlas začervenaním a svrbením, tak som ho viackrát nepoužila. Mlieko má  jemné, krémové zloženie a  ľahko sa rozotiera, pokožka ostáva hydratovaná s jemným príjemným filmom, ale nie je lepivá. Mohla som sa hneď obliecť. Vôňa vanilky je jemná a nevtieravá. Inak práve vôňa bielej vanilky úplne podmanila moju mamu – hneď zacítila, že mám inú vôňu, tak už aspoň viem, koho krémik poteší a dokúpim jej k nemu aj toaletnú vodu.

Balzamy na pery Biela vanilka a Čarovné lesné plody  4,8g

Balzamov na pery mám doma pomaly na kilá. Najmä v chladnom, a zimnom období mám extrémne suché pery, ktoré mi praskajú a olupujú sa, takže pery si natieram často. V každej bunde, kabáte, taške, či kabele mám nejaký balzam. Takže dvojité potešenie v podobe dvoch rôznych balzamov – s vôňou vanilky a vôňou lesných plodov brnklo na správnu strunu. Balzamy mám položené v kuchyni a striedavo (podľa nálady, ktorú vôňu chcem cítiť) si ich aplikujem vždy, keď idem okolo, dokonca aj v noci, keď sa idem napiť, či urobiť deťom mlieko. Balzamy majú klasickú veľkosť, žiadne mini  balzamíky, dobre fungujú (niektoré sa po pár vysunutiach rozoberajú, či zasekávajú). Konzistencia je pevná, teda nedeformujú sa aplikovaním a pritom sú jemné a príjemne sa nanášajú. Opäť ak porovnám s inými balzamami či lojmi, ktoré sú veľmi tuhé a treba tlačiť a opakovane natierať a potom ostáva pocit hrubej vrstvy na perách. Alebo zase tekuté balzamy ktoré zase ja mám tendenciu rýchlo z pier zlízať. Vôňa je nevtieravá a veľmi príjemná, hoci výrobca píše „ delikátnu vôňu a sladkú chuť“ , tak som sa obávala prehnanej vône až pocitu sladkých zalepených pier. Sama uprednostňujem balzamy jemnejšie vône alebo bez vône, takže za mňa určite veľké plus. Na perách ostáva hebký pocit a aj na moje popraskané pery to malo účinok a zvláčnilo ich. Aplikovala som a aplikujem naďalej veľa krát do dňa, aby som pocit jemných a príjemných pier mala stále.

Krém na ruky Biela vanilka a Čarovné lesné plody 75ml

Podobne ako s balzamami na pery, aj krémy na ruky majú u mňa stále miesto a viacdenné využitie. Ako mamina dvoch detí ruky namáham častým umývaním, či namáčaním kvôli riadu, deťom, upratovaniu a podobne. Navyše v chladnom počasí trpím aj suchými a popraskanými končekmi prstov a kože na hánkach. Takže ruky viackrát denne hydratujem krémami určenými na suchú a namáhanú pokožku. Od krémov na ruky Yves Rocher som neočakávala zázraky, veď nie je uvedené, že sú určené práve na moje ťažkosti s rukami. Tešila som sa na príjemnú zmenu vo vôni –už dlhodobejšie používam iný krém bez vône, takže som bola rada, že priši hneď dva krémy s rôznymi vôňami. Konzistencia oboch kremíkov je jemná a krémová, stredne hustá. Krémy sa dobre nanášajú, rýchlo vstrebávajú a na rukách ostáva vláčny hydratovaný pocit, nie však mastný a lepivý. To oceňujem pri mojom častom krémovaní  rúk a starostlivosti o deti....nemám rada, ak po krémovaní zrazu čosi zamastím, či mam šmykľavý pocit v rukách, najmä ak krémujem tesne pred odchodom z bytu vonku, či hneď po krémovaní deti čosi potrebujú. Aj moje citlivé, popraskané prsty našli úľavu a bola som spokojná a ruky som rozmaznávala opakovane, na  striedačku vanilkou a lesnými plodmi. Ruky ostali hebké, hydratované a nevtieravá, no kúzelná vôňa dokonale navodzovala predvianočnú atmosféru. Krémy som núkala vyskúšať aj mojej mamine, no keď videla ich krásne balenie a cítila ich vôňu, len poznamenala, že na jej ruky by to bola škoda, že jej stačí obyčajný krém, nech mi to neminie. 🙂

Toaletná vôňa Biela vanilka 100ml

Nenápadné balenie toaletnej vody prekvapí prenikavou vôňou bielej vanilky. Rozprašovačom sa toaletka dobre nanáša, nezanecháva fľaky na oblečení, ani nedráždi pokožku. Osobne som fanúšikom a užívateľom skôr sviežich energetických vôni , takže nasladlá intenzívna vanilková vôňa nebola úplne podľa mojej chuti a na prvý pocit mi ani nesadla. Po pár dňoch som si však zvykla a ráno vždy naniesla a tak si navodzovala vianočnú atmosféru. Keďže ide o toaletnú vôňu, nemá výdrž celý deň, ale na oblečení ju jemne cítiť aj na druhý deň. Zvykla som si strieknuť si vôňu ráno a potom poobede po obednom spánku a tak som vôňu nosila celý deň.

Vôňa bielej vanilky však úplne podmanila moju mamu, ktorá hneď cítila, že voniam inak a vôňa sa jej veľmi páči. Tak mám aspoň tip na vianočný darček 🙂

Sprchovací gél Čarovné lesné plody 200ml

Sprchový gél úplne splnil moje očakávanie. Stredne hustá konzistencia gélu, ktorý dobre napení (na žinke) a malé množstvo postačí na celé telo. Intenzívna svieža vôňa lesných plodov je jemne sladká a evokuje tie spomínané lesné plody. Večerná sprcha po náročnom dni s dvoma chorými deťmi, jedným večne mrviacim sa v brušku bola nekonečná a užívala som si dokonalý wellness pre všetky zmysly. Pokožka nezostala podráždená, ani vysušená, no kvôli napätej tehotenskej pokožke som  sa vždy krémovala a tak prebila vôňu sprchového gélu. Jediný mínus že sa jmi balenie ťažšie otváralo, občas som si pomohla zubami hahaha.

Vonná sviečka Čarovné lesné plody 70g

Mála šikovná  sviečka v červenom skle na prvý pohľad evokuje náhrobný kahanček a tak som si ju dotvorila aby mi viac evokovala vianočnú atmosféru. Sviečka pekne zhára a oceňujem balenie v skle, ktoré je bezpečnejšie, najmä pri deťoch a nedávnej sviečkovej nehode, čo sme doma mali J Popis výrobcu, že  váš domov prevonia čarovnými lesnými plodmi mi príde prehnaný - nemám upchatý nos, no vôňu sviečky necítim.

Ďakujeme za možnosť testovať a naďalej využívať produkty z limitovanej vianočnej edície Yves Rocher a prajeme pokojný a voňavý advent všetkým.

#test_yvesrocher3

Ďakujeme pekne za Vaše dojmy a tešíme sa, že balíček potešil Vás i celú Vašu rodinu🙂) Barbora, Yves Rocher

12. dec 2017

Začni písať komentár...

Odošli