guiseppinka
11. jún 2021
51 

Ako sme testovali HiPP

Písal sa rok 2015, keď som prvý raz začala vedome obzerať HiPPky. Prečo začínam týmto rokom? Pretože vtedy sa mi narodila prvá dcéra a počas podávania príkrmov sme zaradili túto značku. Veľa som si o tom čítala, chcela som vedieť filozofiu, ako pestujú plodiny, aký je spôsob prípravy a výroby... Keď som teraz zbadala, že HiPP hľadá mamičky, resp. drobcov, na testovanie, tak mi ani len nenapadlo, že by sme to nemohli dostať. Zapojili sme sa a práve v tom čase sme začali s príkrmami doma. Bola som na rýchlom nákupe v obchode, keď som počas čakania pri pokladni otvorila MK a tam správa, že sme boli vybraní. Veľmi ma to potešilo, pretože sme sa práve chystali na „veľké turné" po rodine.

V pondelok, v deň začiatku testovania, nám bol doručený balík, v ktorom nás čakalo 7 125 g fľašiek - biela mrkva, mrkva, brokolica, paštrnák a tekvica. 

Bola som zvedavá, ako bude chutiť malému princovi brokolica, pretože tú som mu varila a veľký úspech teda nemala, ale na druhej strane mu veľmi chutila tekvica inej značky. 

Naše testovanie sme začali bielou mrkvou. Samozrejme, že by som to nebola ja, keby som neochutnala aj ja. Biela mrkva chutila sladko. Zloženie je úplne úžasné - iba mrkva a voda... Malému princovi chutila, zjedol skoro celú fľašu. Príjemným bonusom je, že fľaky idú oprať bez nejakej väčšej námahy. 

Ako ďalšiu sme chutnali tekvicu. Tá mu tiež chutila a doslova spráskal fľašku. Opäť čisté zloženie - tekvica a voda. Brokolica teda nemala absolútne úspech, tam mi doslova vybil lyžičku z ruky. Úprimne povedané, nechutila ani mne. Brokolicu mám rada ako polievku, ale toto bolo na môj vkus moc brokolicové. 😀 Úplne som však bola zvedavá na paštrnák. Túto zeleninu veľmi nepoužívam, pretože u nás v obchodoch je len zriedkakedy. Chutil výborne, ale teda ja si neviem predstaviť to jesť ako čistý príkrm... Malý princ však dal krásne pol fľaše. 

Ako úplne posledný príkrm som dávala klasickú mrkvu. Znova, ako všetko ostatné, iba mrkva a voda. Chutila výborne. Jedinou nevýhodou tejto mrkvy sú ale škvrny, ktoré treba minimálne opláchnuť hneď. 

Chcem sa poďakovať za seba a aj za malého princa za možnosť zúčastniť sa testovania. Značka HiPP je pre mňa záruka kvality, a keďže som túto značku využívala už skôr, našla som si medzi nimi obľúbené obedy pre moje dievčatá. Takýto hotový obed je veľmi praktický - netreba riešiť žiadne termosky, čo variť. Stačí otvoriť tajnú skrinku a vybrať niečo z pestrej ponuky HiPP a môže sa ísť na cesty... Uvidíme, čo bude chutiť malému princovi.

#hipp_prva_lyzicka_skusenosti27 #test_hipp_prva_lyzicka #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli