1 / 1

    piste na mesto nie na modry konik, on nepomoze

    8. máj 2019

    To je problem vsade.

    8. máj 2019

    @nika82 ak som spravne pochopila, ona alebo niekto iny pisal a nic z toho.

    8. máj 2019

    @nika82 ani mestská cast nepomoze, nerobia nic

    8. máj 2019

    toto je, zial, vsade. Nam postavila mestska cast krasne nove drevene ihrisko na travniku a psickari to pochopili, ze je to vencisko pre psov. Hov.en je vsade, kde dovidis. Mestska cast osadila tabule, aby tam so psami nelozili, figu platne. A pritom travnikov je tu naozaj dostatok.

    8. máj 2019

    presne Latoricka ihrisko, inak tam bolo fajn ale deti by som tam nepustila

    8. máj 2019

    ach jaj...

    8. máj 2019

    U nas namiesto hovienok samé sklo :(

    9. máj 2019

    To, že to nerieši mesto a polícia ma hnevá, ale to že ľudia povedia, že je to tak a pokrčia plecami je úplne najviac na.. Sťažujte sa prosím aj vy! Keď nás bude kopa, nemôžu nás ignorovať! Je to výzva- na odkaze pre starostu som dala 8 podnetov- stačí aby ich začalo sledovať viac ludi a komentovať a mesto sa tým musí zaoberať zas a znovu.

    9. máj 2019

    @hejtermama ja chapem tvoj postoj, ale co cakame, ze urobi miestny urad a policia? U nas aj posilnili hliadky (ale celkovo je mestskych policajtov velmi malo, co je problem), napriek tomu nejaki frajeri postriekali fungl nove futbalove ihrisko, do druheho dna bolo pocmarane. U nas sa do nekonecna riesia tie psie hovna az to ludom uz lezie na nervy, mame toho plnu fb stranku oficialnu aj neoficialnu a do toho nekonecny boj psickarov a nepsickarov (z tych diskusii je mi uprimne smutno co sa z ludi vyvali za zlobu). Je to skor o apele na rodicov a vychovu, na nas vsetkych, aby sme sa spravali nejako kulturne.

    9. máj 2019

    @hejtermama suhlasim s tebou. U nas jeden pan pridal podnet dali že sa nedá vyriesit. Pan zhanal laiki komenty a mesto urcilo zodpovednu osobu a podnet bol vyrieseny.

    9. máj 2019