71 / 75
    hustota tak akurát..

    Môžeš mi poslať postup?? Mne sa urobil riedky veľmi. Ďakujem

    16. mar 2016

    @jajanicka13 robila som podľa priliženého receptu, ale varila som dlhšie lebo stále bol riedkavý. http://www.sefkuchari.sk/index.php?mk=1031

    16. mar 2016

    Ďakujem pekne

    16. mar 2016

    @jajanicka13 ináč citron sa varí s kôrou preto, lebo prave citrusova kora je velkým zdrojom pektínu, ktorý sposobuje stuhnutie- hustnutie , ktoré je potrebné napr. aj pri džemoch, lekvároch.... velkým zdrojom pektínu sú napr. aj jablka a ďalšie ovocie
    pektín sa uvolní prave prevárením a možno prave ten pektín sposobil tu jednoliatosť medu...

    13. apr 2016

    Ďakujem pekne, vyskúšam toho roku.

    13. apr 2016