hypnobirthing
13. mar 2015

Prečo je kurz HypnoPôrodu® rozložený na 5 týždňov?

Autohypnóza a hlboká relaxácia sú veľmi efektívnymi technikami pre pôrod. Sú to získané schopnosti, ktoré sa musia naučiť postupne a nacvičiť medzi jednotlivými lekciami kurzu. To zaručí, že máte dosť času na rozvinutie podmienených reakcií, ktoré robia HypnoPôrod® - Monganovej metódu takou úspešnou.

Neexistuje tu žiadna skratka a preto sa náš program učí v piatich, 2 a 1/2 hodinových lekciách.

Vyučovanie HypnoPôrodu® - Monganovej metódy počas jedného dňa alebo víkendu v zhustenej forme nezaručí tak efektívne, že rodičia budú schopní absorbovať a zapamätať si rozličné techniky a obsiahlu predpôrodnú prípravu, ktorú sa na kurze majú naučiť. Pamäť nášho mozgu a tela má obmedzenú kapacitu pre učenie, obzvlášť v tehotenstve!

Dostatočne dlhý čas medzi lekciami pomôže rodičom lepšie spracovať, čo sa naučili v predchádzajúcej lekcii a počas týždňa spoločne nacvičovať. Keď o týždeň prídu na ďalšie stretnutie, môžu diskutovať, opraviť naučené schopnosti a zdokonaliť techniky, ktorým možno ešte celkom neporozumeli.

Tento rozvrh poskytuje dostatok času na preskúmanie svojich pocitov, na relaxovanie s partnerom, vyriešenie a odstránenie akejkoľvek úzkosti, ktorá by sa mohla počas kurzu vyskytnúť a nadviazanie vzťahu s bábätkom počas tejto predpôrodnej etapy rodičovstva. Radi s vami pracujeme osobne a sledujeme váš progres, aby sme vás mohli pripraviť tak, že k pôrodu vášho bábätka pristúpite pripravení, uvoľnení a sebaistí.

______________________________________________________________________________________________________________

PS: Ak hľadáte kurz HypnoPôrodu®, uistite sa, že osoba, ktorú ste kontaktovali je platným členom HypnoBirthing® inštitútu. Požiadajte ho/ju o predloženie certifikátu (obsahuje Zlatú pečať, dátum vystavenia, dátum expirácie a nesmie byť starší ako 1 rok), aby ste mali istotu, že dostanete autentické inštrukcie k hypnopôrodu a nie imitáciu tejto metódy. Ak máte pochybnosti, kontaktujte nás a certifikáciu lektora pre vás overíme.

Komentár bol odstránený

Začni písať komentár...

Odošli