1 / 1

    Skusame stastie 🙂

    18. okt 2015
    imartie
    autor

    @ada90 držím palce

    18. okt 2015

    veru veru aj ja skúšam 😀

    18. okt 2015

    Nic v zlom, len sa mi zda tak zbytocne zaspamovanie tejto stranky lampasmi... Proste stale ten isty lampas kazdy druhy status. ☹ Skor mala asi ta sutaz prebehnut v inom duchu. Nech sa aspon obrazky striedaju.

    18. okt 2015
    imartie
    autor

    @kejtinka no máš pravdu inak, je to prvá väčšia súťaž, ktorú som chcela spojiť s katalógom, keďže vždy vyberiem produkt z aktuálneho katalógu, ktorý sa bude dať vyhrať. Tým, že platnosť katalógu je 2tt je to dosť dlhá doba a kto si to nevšimne na začiatku, tak nemá šancu to odsledovať. Ideálne by bolo keby pri vstupe do skupiny ti niekde v kolonke ukazovala že je súťaž ktorá stále prebieha aby som to nemusela ja pripomínať a spamovať to tu. Alebo máś nejaký návrh ako by ti to pripadalo lepšie? ďakujem, obrázok sa nemá ako striedať keďže ide o jeden lampáš 🙂

    18. okt 2015

    No, vsak nechcem ti do toho nijak kecat 😀 ale napriklad ze foto nejakej veci z noveho katalogu, ktoru maminka kupila. Za jedno by to bolo inspiracne, potom real fotka pre ostatne a navyse by nebolo to iste foto. 😉

    18. okt 2015

    a teda ze vyhrat by mohli dajme tomu lampasik, ale zdielat mozu cokolve kkupene z Pepca. 😀

    18. okt 2015
    imartie
    autor

    @kejtinka noo to bol pôvodný plán, a prvé pravidlá boli že môžu pridávať aj svoje fotky že ma to poteší z nákupu, ale nebola to podmienka. V podstate som chcela aby ten nákup bol z aktuálneho letáku, ale to by bolo dosť náročné, lebo keď zrovna nič nepotrebuješ nepôjdeš kvôli súťaži kupovať. tak som z toho upustila, ale súťaže budú najmä o vás, len to potrebujeme viac aktívnych členov 🙂 A nebudú len o vašich nákupoch skôr by som chcela kreatívne súťaže, len postupne sa k tomu musím dopracovať.

    18. okt 2015
    imartie
    autor

    @kejtinka a ešte ma napadlo, oni ten lampáš davjú na svoj profil nie do skupiny, a v podstate o to ide aby sa o skupinke dozvedelo čo najviac ľudí. Lampáš mal úspech, keď som sem hodila katalóg s otázkou čo by ste chceli najviac tak to bol lampáś, preto som ho vybrala ako cenu do súťaže.

    18. okt 2015

    ved to ano, ono to ale z toho profilu vidime na ploche 🙂 Ono vela super veci byva v letaku 🙂 Ale pravda je taka, ze vlastne podmienkou zucastnit sa sutaze, by musel byt nakup v Pepcu. 😀 To mi teraz trklo, ze asi by klesol pocet sutaziacich 😀 Vies, ze ci je potrebne zdielat zrovna tu vec, ktora sa da vyhrat. Ze ci sa neda do sutaze zapojit aj s vecami z Pepca, ktore uz maju baby doma.Ako ich vyuzivaju a ako vyzeraju v praxi... napriklad mala ma tu tabulku magneticku, z druhej strany kresliacu, zboznuje ju. Tak co ja viem pridam foto ze sutaz_s_pepcom 😀 a foto malej, ako sa hra s tabulkou? 😀 Ja neviem, to ma len tak napadlo.

    18. okt 2015
    imartie
    autor

    @kejtinka viem presne čo myslíš, len teraz táto súťaž bola zameraná najmä na propagáciu skupiny, čiže aj keď nikto nikdy nebol v PEPCO tak sa môže zapojiť, prípadne navštíviť skupinu a zistí že však tam majú fajn ceny a veci. Pre mňa je samozrejme jednoduchšie, ak sa budú zdielať vaše fotky, len pre začiatok som to chcela kaďému zjednodušiť. Občas budú aj drahšie výhry a tie sa len tak ľahko nebudú dať získať. Teraz bude nový leták, som zvedavá na novú ponuku a od toho sa bude odvíjať aj nová súťaž ale už určite nebude s mojou fotkou 🙂 toto bola malá prémia na začiatok 🙂

    18. okt 2015

    @imartie a teda tá súťaž pepco_letak je nahradená touto?Veď to bola súťaž o lampášik...či toto je zase súťaž o ďalší lampáš?

    18. okt 2015

    Myslela som #sutaz_letak0910 ktora prebieha v skupinke...

    18. okt 2015
    imartie
    autor

    @baskustek to je ta istá súťaž a vlastne to co di ty urobila ako bonus a dala svoju fotku tak tak by som xcela aby to raz fungovalo ze budete dávať svoje fotky nie moje;)

    19. okt 2015