iplusr
14. júl 2021

Lonicera resort&spa/ lonicera world

Júl 2021

Dovolenku sme rezervovali ešte v decembri 2019, ako darček od Ježiška. A potom prišla korona a dovolenku sme presunuli na leto 2021.

Pobyt sme vybavovali cez Tui reisen.
2 dospelí, 2 deti (10r+4r), 7 nocí cca 2300,-

Chceli sme izbu s výhľadom na more, ale vraj hotel neponúka možnosť výberu izby. Ale mysleli sme, ze nemecká cestovka bude mať dobré izby. Cestovali sme s cestovkou FTI z Viedne. Tu sme museli sledovať opatrenia Slovensko- Rakúsko- Turecko. Prvá komplikácia prišla na letisku vo Viedni. Na check-ine nás otočili, lebo naše negatívne antigénové testy nemali nikde napísané, či sú ag alebo pcr. A neboli sme jediní, našťastie sa ag testy dali spraviť v lekárni na letisku, len nás to stálo kopec stresu a 20,- na osobu.

Transfer do hotela trval vyše 2 hod, asi po hodine cesty bola cikpauza.

Lonicera Resort a Lonicera World majú spoločnú recepciu v novom hoteli. Do L.World vas potom dovezú takým golfovým autíčkom.

Naša prvá izba bola v L.Resort a bola hrozná. Výhľad na balkóny susedného hotela, hlučná ventilácia priamo pod balkónom, balkónové dvere sa nedali dobre zavrieť, tak ani klíma nefungovala dobre, dvere na skrini sa nedali dobre zavrieť, lebo tam chýbal pánt. Po sťažnostiach na recepcii nám povedali, že sú plní a izbu nám možno vymenia zajtra. Na ďalšie ráno nám povedali to isté. O 10tej sme mali stretnutie s delegátom a jemu sa za 5 min. podarilo vybavit vačšiu tichú izbu s výhľadom na more bez príplatku. Sťahovali sme sa do L.World, čo je tuším o 1* nižšie, ale bolo to bližšie k moru a stále sme mohli využívať všetko v celom areáli.

Jedlo bolo výborné, len mi tam chýbala tá možnosť, nabrať si sama čo chcem a koľko chcem. Predtým som si nabrala za lyžičku z každého, ale teraz sa to nedalo. Pred každým jedlom boli na tanieroch vzorky a zamestnanci nakladali to, čo sme ukázali. Ale vačšínou nakladali veľa.

Voda v bazénoch bola čistá a teplučká ale dosť hlboká. Vo vačšine bazénov bola hĺbka 160cm a ja som ledva dočiahla na špičkách.

Aquapark bol super. Hlavne kvôli nemu sme si tento hotel vybrali. Voda v detskej časti mala hĺbu 30-50cm a bol otvorený 10:00-14:00 15:00-18:00. Pri aquaparku bol fastfood, cukráreň s nanukmi a čerstvé ovocie. Ale tie boli otvorené len do 16tej.

More bolo tiež skvelé. Voda o niečo chladnejšia ako v bazénoch, ale čistá, s pozvoľným vstupom. Pri šnorchlovaní sme videli aj nejaké rybky.

V rámci areálu je veľa posilovacích a cvičiacich strojov a tiež minizoo, ktorá je za aquaparkom. Sú tam kozy, húsky, sliepočky, pávy, zajačiky, ktoré sme najprv kŕmili cez plot, ale potom nás pustil zamestnanec aj dnu a baby si to riadne užili.

Vyskúšali sme aj dve herne s autíčkami a hracími automatmi, keď sme sa chceli cez obed trochu schladiť. Tie sú za poplatok. Za 20e dostanete 27 žetónov.
Autodrom je 4.50 za auticko.

Spiatočný let sme mali o 12tej a tak sme mysleli, že stihneme ešte raňajky, ale transfer na letisko bol veľmi skoro. 6:00 sme nastupovali do autobusu a cesta trvala skoro 2 a pol hodiny, opäť s 15-minútovou prestávkou.

jeeej, ja tam idem buduci tyzden 🙂

14. júl 2021

Boli sme a perfektne tam bolo 👍

14. júl 2021

S akou cestovkou ste prosim boli? My ideme s Fifom o 2 tyzdne. Da sa dostat k lepsej nehlucnej izbe ak im dam na recepcii 10€? Boli ste spokojni? Ďakujem

28. jún 2022
iplusr
autor

Isli sme cez FTI. Lepsiu izbu nam bez uplatku vybavil na druhy den delegat s cestovky.

28. jún 2022

@iplusr co je to za cestovka? slovenska?

29. jún 2022
30. jún 2022