iplusr
12. júl 2018

Turecko 2018

Royal Alhambra Palace
Dovolenku sme objednali este v maji cez ck Orex. Cena oproti ck Satur bola neporovnatelne nizsia. Az neskor som sa dostala k recenziam na nasu cestovku a zacala som sa obavat. Ale vsetko dopadlo vyborne a s dovolenkou sme boli velmi spokojni.

4.7. 14:00 odlet z BA, 17:30 miestneho casu prilet do Antalye. Na letisku sme vyzdvihli kocik a batozinu a ludia z ck nas presne nasmerovali do nasho autobusu. V autobuse s nami isla aj slovenska delegatka. Cakali sme este na ostatnych, ktori isli nasim smerom a 18:38 sme vyrazali z letiska. 19:38 sme zastali pred nasim hotelom. Delegatka nas odprevadila az na recepciu. Na izbu nas odprevadil nosic kufrov. My sme sa len zlozili, prezliekli do plaviek a bezali na plaz. Vods bola uzasne tepla a plaz prazdna. Potom sme este stihli veceru a sli sme spat.
Dalsie dni sme si uzivali ultra all inclusive, bazeny, more, kolotoce, vecerny program...
Stvrtu noc nadranom Mirka niekolkokrat vracala. Tak sme zostali na izbe a manzel so starsou dcerou sli do Sealanye na cely den. Na dalsi den uz vyzerala lepsie, ale poobede jej vyskocila teplota a nechcela nic jest ani pit, tak sme skoncili na jednu noc na infuzke v nemocnici.

Krasa, kde to je? Dakujem.

12. júl 2018
iplusr
autor

@adri266 Royal Alhambra Palace Side. Vsetko postupne dopisujem do popisu a k fotkam. Bolo uzasne. Hned by som sa vratila.

12. júl 2018

@iplusr vyzera to tam nadherne, ale pozeram, ze je to nad moj limit, pre troch mi ukazuje cenu vyse 3000 E, skoda.

12. júl 2018
iplusr
autor

@adri266 my sme isli cez orextravel a izba s vyhladom na more nas vysla kusok cez 2200,- (cez satur nam vyratali 3500,-)

12. júl 2018

@iplusr tak to je riadny rozdiel, fakt sa oplati hladat lacnejsie. Ale fakt nadherne fotky

12. júl 2018

TEraz citam, ze ste skoncili v nemocnici, asi najskor zo stravy alebo zmena prostredia, vsak, chuda male.

12. júl 2018
iplusr
autor

@adri266 mirka skuma vsetko cez pusu, takze jedla piesok, pila vodu v mori aj v bazene, vsetko chytala , lozila po 4 a potom davala ruky do pusy. Snazili sme sa jej v tom branit, ale nemohla byt stale zavreta na izbe. Strava je posledne co podozrievame.

12. júl 2018

Krásne fotky,mne sa tento hotel tiež páči a tú pláž v tej oblasti zbožňujem,som rada,že sa vám páčilo.🙂 A fakt som prekvapená,že aký rozdiel v cene Satur a Orex. Známe chodí už dlhšie s Orexom a je spokojná.

2. aug 2018